Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@vanda12345 tak tak....tak este 2 dni pockame.... v nedelu chces opat otestovat ci silnie ciarka?
@veronika1603 skusim v nedelu z ranneho, dufam vydrzim dovtedy netestovat :D a dakujem si zlata 🙂 ale chapes zrovna vtedy ked som sa na vsetko vykaslala. Cakala som nech pride mrcha cim skorej lebo som mala zacat s clostylom. a po tolkych snehobielich testoch teraz vidim malinku nadej
@lenka_vi1 ano ano presne tak vstavam okolo pol7 tak mozno aj ty budes a bude vsetko ako ma byt teda // a silne
@vanda12345 taku uz sme tri na nedelne testovanie spolu s @3nikus30 🙂
@lenka_vi1 no tak super super tesim sa na testiky 🙂
@3nikus30 u mna to bolo to iste....sice som sa nato nevykaslala ale vten mesiac bol sex len 3-4krat...a mala som kupeny gynex ze zacnem od noveho cyklu a tiez som cakala ze ked ma ms prist tak nech cim skor dojde....neprisla....😁.
@lenka_vi1 styri uz sme 😁😃
@veronika1603 to je asi naozaj pravda ze vtedy to pride ked to najmenej cakame,...ako som pisala uz vyssie, od 5 DPO som uplne pripravena na ms a na nove snazenie sa po nej, no len akosi to zatial nevyzera na jej prichod....tak ktovie ci teraz ako naschval nepride 🙂
@lenussska85 super lienka, zbiera sa nas tu.... ostatne baby su uz isto velke zvedavice ako to s nami dopadne.... ci to vyjde mne alebo nie, neviem, ale drzim silno palce vsetkym co budu so mnou testovat 🙂
@lenka_vi1 drzim Vam vsetkym a aj sebe silno palce ✊ V nedelu tu budu len pozitivne testiky 😊🌸 (dufam)
@lenussska85 naozaj 🙂 aj mas nejake priznaky? Nieco ine ako obvykle pred ms?
@daisylucky nieco tam je, ale skus zblizsia odfotit 🙂
@sibalka21 to som rano robila, uz je davno v kosi...
@daisylucky vidim tam ducha☺
@lenka_vi1 bradavky strasne a podbrusko ako na MS.A ty?
@map0007 ved je tam ciarka 👍
@daisylucky je tam slaba a pre mna dobre viditelna tichucko blahozelám 😉
@map0007 je tam 😊 gratulujem
@daisylucky je tam dušik malinky. Skus urobit o 2 dni, mala by byt viditelnejsia 😉 Vyzera to nadejne, drzim päste 👍
@map0007 supeer gratulujem

@lenka_vi1 o by bolo mohli by sme si radit povzbudyovat a tak no pekne by to bolo 🙂