icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

emka530
Odpoveď bola odstránená
lenussska85
22. okt 2016

@lenka_vi1 vydrzte do zajtra✊ mna to uz taha si urobit dnes ale radsej z ranneho skusim 😁

nina4
22. okt 2016

@emka530 DS ?nie DC ? Ak DC tak to je deň cyklu.
A mozno aj hej nie nahodov v teme o 5 detoch ak hej tak som rada ze nam to takto osud s tou mrchou naplanoval mozme sa potporovat v tych // spolu 😉

emka530
Odpoveď bola odstránená
nina4
22. okt 2016

@emka530 no ved toto neviem za som sla sem po radu su tu predsa dievcata skuenejsie a ja som nechcela najskôr riesit Inofolik sni ovu testy no teraz ako mi dosla mrcha o 6 dni skor som si povedala a dost a ja by som taaaak chcela augustovu bambulku 🤗

boba245
22. okt 2016

@modrykoniar ďakujeme , verím že to tentoraz dopadne dobre. Po potrate mi zistili trombofiliu a nejake mutácie takze mam problém s krvvou a tak si v tomto tehu budem musieť pichat Fraxiparin. Ale tak nejak to zmakneme 🙂

emka530
Odpoveď bola odstránená
gerry22
22. okt 2016

@vanda12345 Ahoj moja... ako citam citam, tak vidim, ze ti mozem gratulovat k tehulkovaniu....prajem ti krasne tehotenstvo vela zdravicka tebe aj babatku. 😀 😀

Mne mrcha dosla dokonca o den skor. takze ma opustas v kategorii snaziliek Ja s manzelikom budeme dalej snazilkovat, ale tebe este raz srdecne GRATULUJEM 🙂 🙂

vanda12345
22. okt 2016

@gerry22 konecne si dorazila a ja cakam cakam dakujem velmi velmi pekne ano uz dosnazilkovane uz len uzivat do uspesneho konca 🙂 no ja vas tu budem citat a povzbudzovat aby ste sa ku mne rychlo pridali 🙂

gerry22
22. okt 2016

@vanda12345 az tak oneskorene som sa tu ukazala lebo som sa venovala rodicom , prisli na navstevu , potom sme mali vela vybavovaciek a tak. Teraz sme aj chory aj ja aj moj maly krpec a ako tak vidim za chvilu sa k nam prida aj manzel....

Tak sa tesim s tebou som rada ze sa Vam zadarilo 😀 😀 a prajem bezproblemove tehulkovanie az do konca. Dufam, ze na mna nezabudnes a budes info davat o sebe. budem rada... 😀 😀

eliss19
22. okt 2016

Ahojte dievčatá včera som mala ružový hlien dnes podvečer strašná bolesť v podbrusku a žlty hlien dnes je len 17 deň cyklu ale zdá sa mi že ovulácia bola na 11-12 deň nieje to skoro na príznaky tehu? Aká je vaša skúsenosť vďaka

andrejta
22. okt 2016

@eliss19 ja som 19 den cyklu a zacali ma boliet prsia. Nikdy ma pred menzesom nebolievaju, dostat mam najskor o 9 dni. Tiez som z toho jelen. Ci to moze byt priznak tehotenstva :-/

eliss19
22. okt 2016

@andrejta tak sa asi dozvieme o pár dní ;) či áno alebo nie a to ťa dnes začalo bolieť?

lenka_vi1
22. okt 2016

@vanda12345 @gerry22 baby trasu sa mi ruky len si pomyslim na zajtrajsie testovanie...prsia bolia cim dalej tym viac a ms nikde... ja ani nezaspim od strachu.

andrejta
22. okt 2016

@eliss19 vcera som to pocitila prvykrat

babymaminka
22. okt 2016

@nina4 ahojik nechcem.ta odhovarat no mne inofolic dodrbal cely cyklus cize ovulka bola o tyzden neskvor ako mala byt a mrcha prisla v podstate skoro hned lutealna faza bola 7-8 dni hned som ho vysadila

lenka_vi1
22. okt 2016

@babymaminka tak to je skoda, ze takto rozhadzal, mne posunul ovu len o 1-2 dni, zajtra by som mala dostat ms ked lf bude rovnaka ako stale, tak uvidime....

babymaminka
22. okt 2016

@lenka_vi1 drzim velmi palce na zajtra 🙂

lenka_vi1
22. okt 2016

@babymaminka dakujem 🙂 bojim sa

lenka_vi1
22. okt 2016

@vanda12345 vidis, a mna zase bolia len cele...okolo brad. vobec tak ktovie...

lalyla
22. okt 2016

@boba245 ahoj,ja som na tom rovnako,tiez mi to v stvrtok zistili,ducam ze to pomoze nam obom 🙂 Aako ti dali injekcie,uz pred otehotnenim ci az po?

babymaminka
22. okt 2016

@lalyla moja ja tiez v tehu hned flaxiparine brala som.uz aj pri malej od 24 tyzdna az do porodu ked otehotniem mam hned dojst

nina4
22. okt 2016

@babymaminka jej moja vdaka za info.to ma mrzi ze ti rozhodilo .Ja to skusim len tento mesiac a ak nic skusim klasiku ako pri detoch gynex.

lenka_vi1
22. okt 2016

@nina4 vela babam pomohol, za skusku nic nedas.... drzim palce 🙂

mia91
22. okt 2016

Ach žienky tak veľmi by som chcela manžela, seba aj celú rodinku na Vianoce potešiť pozitívnym testom .... Snáď sa nám to všetkým podarí . A tým čo sa už tak gratulujem a veľa zdravia 😘

vanda12345
23. okt 2016

Stvrtok a nedela

modrykoniar
23. okt 2016

@vanda12345 gratulujeeeeeeem 😀 krasne silnie, takže už len do zdarného konca to dajme 😀

vanda12345
23. okt 2016

@lenka_vi1 verim ze mas strach obavu to som aj ja mala je to normal
drzim prsty

vanda12345
23. okt 2016

@modrykoniar jej dakujem moja ale aj tak som cakala viac no ale hlavne ze silne a presne do uspesneho konca a ty ako??? 🙂

lenka_vi1
23. okt 2016

@vanda12345 krasne silnie....blahozelam