Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@lenka_vi1 vydrzte do zajtra✊ mna to uz taha si urobit dnes ale radsej z ranneho skusim 😁
@modrykoniar ďakujeme , verím že to tentoraz dopadne dobre. Po potrate mi zistili trombofiliu a nejake mutácie takze mam problém s krvvou a tak si v tomto tehu budem musieť pichat Fraxiparin. Ale tak nejak to zmakneme 🙂
@vanda12345 Ahoj moja... ako citam citam, tak vidim, ze ti mozem gratulovat k tehulkovaniu....prajem ti krasne tehotenstvo vela zdravicka tebe aj babatku. 😀 😀
Mne mrcha dosla dokonca o den skor. takze ma opustas v kategorii snaziliek Ja s manzelikom budeme dalej snazilkovat, ale tebe este raz srdecne GRATULUJEM 🙂 🙂
@gerry22 konecne si dorazila a ja cakam cakam dakujem velmi velmi pekne ano uz dosnazilkovane uz len uzivat do uspesneho konca 🙂 no ja vas tu budem citat a povzbudzovat aby ste sa ku mne rychlo pridali 🙂
@vanda12345 az tak oneskorene som sa tu ukazala lebo som sa venovala rodicom , prisli na navstevu , potom sme mali vela vybavovaciek a tak. Teraz sme aj chory aj ja aj moj maly krpec a ako tak vidim za chvilu sa k nam prida aj manzel....
Tak sa tesim s tebou som rada ze sa Vam zadarilo 😀 😀 a prajem bezproblemove tehulkovanie az do konca. Dufam, ze na mna nezabudnes a budes info davat o sebe. budem rada... 😀 😀
Ahojte dievčatá včera som mala ružový hlien dnes podvečer strašná bolesť v podbrusku a žlty hlien dnes je len 17 deň cyklu ale zdá sa mi že ovulácia bola na 11-12 deň nieje to skoro na príznaky tehu? Aká je vaša skúsenosť vďaka
@vanda12345 @gerry22 baby trasu sa mi ruky len si pomyslim na zajtrajsie testovanie...prsia bolia cim dalej tym viac a ms nikde... ja ani nezaspim od strachu.
@nina4 ahojik nechcem.ta odhovarat no mne inofolic dodrbal cely cyklus cize ovulka bola o tyzden neskvor ako mala byt a mrcha prisla v podstate skoro hned lutealna faza bola 7-8 dni hned som ho vysadila
@babymaminka tak to je skoda, ze takto rozhadzal, mne posunul ovu len o 1-2 dni, zajtra by som mala dostat ms ked lf bude rovnaka ako stale, tak uvidime....
@lenka_vi1 drzim velmi palce na zajtra 🙂
@babymaminka dakujem 🙂 bojim sa
@vanda12345 vidis, a mna zase bolia len cele...okolo brad. vobec tak ktovie...
@lalyla moja ja tiez v tehu hned flaxiparine brala som.uz aj pri malej od 24 tyzdna az do porodu ked otehotniem mam hned dojst
@babymaminka jej moja vdaka za info.to ma mrzi ze ti rozhodilo .Ja to skusim len tento mesiac a ak nic skusim klasiku ako pri detoch gynex.
Ach žienky tak veľmi by som chcela manžela, seba aj celú rodinku na Vianoce potešiť pozitívnym testom .... Snáď sa nám to všetkým podarí . A tým čo sa už tak gratulujem a veľa zdravia 😘
@vanda12345 gratulujeeeeeeem 😀 krasne silnie, takže už len do zdarného konca to dajme 😀
@lenka_vi1 verim ze mas strach obavu to som aj ja mala je to normal
drzim prsty
@modrykoniar jej dakujem moja ale aj tak som cakala viac no ale hlavne ze silne a presne do uspesneho konca a ty ako??? 🙂
@vanda12345 krasne silnie....blahozelam