Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
Babulky, gratulujem všetkým, ktoré dneska úspešne testovali 🙂 Október máme ozaj plodný 😀 Ja čakám - nečakám MS v utorok, ale začínam sa báť, že sa dostaví... Dnešný ranný testík stále negatívny a kríže ma bolia tak, že sa ani nemôžem zohnúť ☹ Pomaly sa zmierujem s tým, že aj napriek všetkým pozitívnym príznakom a pocitom to nevyšlo... ☹
@vanda12345 presne tak mas uplnu pravdu 🙂
@lenussska85 tak to si myslim snad je to aj pravda 🙂
@vanda12345 @lenussska85 baby ms zatial nikde a prsia bolia tak drzte palce aby nedorazila a aby som v stredu mohla opat testovat....
@lenka_vi1 c moc moc ti drzim moja prsty fakt uz som sa s tebou chcela tesit dnes ale aj streda je fajn len nech necakane nepride 😝
@lenka_vi1 drzim silno silno 🍀
@lenka_vi1 tiez ti velmi drzim palce a myslim v stredu na teba. Stale citam tuto temu a vsetkym Vam velmi prajem najst // 😊
@zuzikboc Ja som na tom tak isto: krize bolia, prsia citlive, tlak v podbrusku a neustany vytok. Mrchu mam dostat v piatok. Ale test negativny.
@vanda12345 supeeeer moooc gratulujem 😙
@vanda12345 @lenussska85 @slniecko26 @zuzikboc baby, ste uzasne 🙂 cmuk
@lenussska85 gratulujem
@butterfly333 dakujem ti moc moc zlata si☺
@lenka_vi1 ved sme zeny a csetky sme uzasne☺teda ja to o sebe pri vsetkej skromnosti tvrdim😀
@babymaminka tak to si ma trocha upokojila. Ja sa len bojim,ci to nebude neskoro,az zistim,ze som tehu. V septembri som zacala krvacat uz po dvoch dnoch od pozitivneho testu,ale verim,ze sa to uz nebude opakovat 🙂
@vanda12345 @lenussska85 @slniecko26 baby, ktory DPO ste dnes??? Lebo ja som len 12 DPO. Moze byt ze je to este skoro a preto vysiel negativny?
Tak žienky mrcha mešká už piaty deň. Prsia bolia kríže cítim...a ešte aj angína má skolila. Zajtra ráno testujem tak uvidíme aký bude výsledok.
@matka295 držím palce
Ďakujem žienky všetky ste zlaté 😘
@lenka_vi1 no kedze nikdy nevies presne je taxko povedat mne tu prvu slabu na 13 ukazalo tak podla mna co si myslim ze tolky dc bol
@matka295 drzim prstiky
@vanda12345 hm, nejde mi do hlavy ze meska....a pobolieva ma na pravej strane skoro cely den
@lenka_vi1 tak ved zajtra ci pozajtra tesni mne na cca 13 ukazalo drzim prsty
@lenka_vi1 Mňa bolí celá ľavá strana, podbruško aj kríže. A dnes ráno bol úplne slabulinký ružový výtok ☹ Ale tak ešte stále dúfam, dočítala som sa, že to môže byť aj keď sa vajíčko zahniezďuje hlbšie do maternice, takže kým nepríde mrcha, tak dúfam... Inak, ja by som mala byť podľa mojich výpočtov dnes 27DC a asi 12-13 DPO a tiež mám zatiaľ neg. test. Ale pri dcérke som mala negatívny ešte 5 dní po vynechaní...
@zuzikboc tak drzim prsty mne na 13 cca ak som do bre dnes som 28 ja mam totiz kratke cykli

@mia91 tento a dakujem