Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@matka295
@tinka881
@lalyla ahojky dievčata,mam mat mrvh meska od piatku,kedzevja zvyknem spinit pred a mam presne m tak som robila testy v piatok a aj nedelu,boli pozituvne,v piatok slabsia ciarka.A v nedelu a dnes slabe spinenie z rana.stale pobolieva podbrusko krise a prsia.Volala som sestričke,aby sa opytala dr.Tak volala spat tak som utekala na krv-hcg,zajtra mam volat o vysledky.
Ja som sa dnes otestovala, ale testik bol opat negativny, takze kramy ocakavam v najblizsich dnoch a potom s optimizmom na dalsi mesiac snazenia. V novembri mam narodeniny, tak pevne verim, ze sa nam zadari a dostanem krasny darcek 🙂
@luciskooo ja som mala asi pred 2 mesiacmi ruzovy vytok asi tak 2-3 hodinky a pytala som sa gynekoligicky co to mohlo byt, povedala mi, ze vrchol ovulacie moze byt sprevadzany takymto ruzovym vytokom. Takze ak to bolo ono, tak ste sa krasne trafili do ovulacie a na pocatie bol najlepsi cas.
@luciskooo ja som tak mala minuly cyklus a nič z toho ms prišla. Tiež som dufala že po vyše 2r snaženia sa zadarí. No možno to tebe vyšlo. Držím palce
Žienky, som 10DPO. Od minulej stredy (5DPO) ma bolia kríže, dosť často ma pichá, resp. pobolieva v podbrušku a mám citlivé prsia. Tiež ma (ospravedlňujem sa za výraz) preháňa a nonstop mám výtok - niečo medzi vodovým a krémovým, stále mám na intímke taký pásik. Včera som skúšala test a bol negatívny. Myslíte, že je šanca, že som tehotná, aj keď to test ešte neukazuje? Teplota sa drží hore. Vopred ďakujem za odpovede.
@mausy21 @butterfly333 ahojte, tak brala som poctivo ten Inofolic, ms mala prist vcera, neprisla, predchvilou uz zacalo spinenie tak predpokladam ze zajtra je tu.... nechcem robit predcasne zavery ale zjavne to nevyslo...
@ejuska2586 ja som mala to iste este 12 DPO a dnes malinko ruzove spinenie tak cakam co sa bude diat.....ci ostane len spinenie alebo sa zajtra spusti ms
@map0007 držím palce nech je všetko v poriadku.
@ejuska2586 mozne to je, ja som mala podobne priznaky. Ako dlhy mas cyklus?
@3nikus30 super mooc gratulujem
@3nikus30 gratulka,krasne ciarocky....
@3nikus30 aj ja gratulujem 🙂
@3nikus30 gratulujem 😊
@vanda12345 GRATULUJéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééémmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

@lenka_vi1 áno moja držíme silno keby to vyšlo na Vianoce bolo by to super to sú prvé Vianoce ktoré trávime sami vo dvojici 😍💏🎄🎁