icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

matka295
24. okt 2016

@lenka_vi1 áno moja držíme silno keby to vyšlo na Vianoce bolo by to super to sú prvé Vianoce ktoré trávime sami vo dvojici 😍💏🎄🎁

lenka_vi1
24. okt 2016

@matka295 uz keby prisla aby sme mohli opat cim skor zacat.... skus merat baz.tepl. aby si vedela ci ti prebehne ovu. Ja som merala, sice tento mesiac len obcas ale je to dobre aspon vies ci bola alebo nie...

map0007
24. okt 2016

@matka295
@tinka881
@lalyla ahojky dievčata,mam mat mrvh meska od piatku,kedzevja zvyknem spinit pred a mam presne m tak som robila testy v piatok a aj nedelu,boli pozituvne,v piatok slabsia ciarka.A v nedelu a dnes slabe spinenie z rana.stale pobolieva podbrusko krise a prsia.Volala som sestričke,aby sa opytala dr.Tak volala spat tak som utekala na krv-hcg,zajtra mam volat o vysledky.

monkapo
24. okt 2016

Ja som sa dnes otestovala, ale testik bol opat negativny, takze kramy ocakavam v najblizsich dnoch a potom s optimizmom na dalsi mesiac snazenia. V novembri mam narodeniny, tak pevne verim, ze sa nam zadari a dostanem krasny darcek 🙂

luciskooo
24. okt 2016

@tinka881 aj tak daleko do ms??..no bolo by to krasne..ale som taka skepticka uz

monkapo
24. okt 2016

@luciskooo ja som mala asi pred 2 mesiacmi ruzovy vytok asi tak 2-3 hodinky a pytala som sa gynekoligicky co to mohlo byt, povedala mi, ze vrchol ovulacie moze byt sprevadzany takymto ruzovym vytokom. Takze ak to bolo ono, tak ste sa krasne trafili do ovulacie a na pocatie bol najlepsi cas.

matka295
24. okt 2016

@lenka_vi1 radili mi to žienky tak skúsim no keby už sa jej uráčilo prísť paničke M nech nezdržiava
@map0007 tak držím pršteky nech ti to dopadne na jednotku a nech si v pohode tehulkujes 😊👌

lenka_vi1
24. okt 2016

@matka295 presne tak, len zdržiava 🙂

lalyla
24. okt 2016

@map0007 tak drzim silno pasta,ked to stale len spini,je to dobry znak,ze sa ti tak vajicko uhniezduje a robi si miesto 🙂 Skus si spravit rano zajtra ked tak testik,ak bude ciarka silniet,bude to v suchu. Daj vediet,budem na ta mysliet 🙂

luciskooo
24. okt 2016

@monkapo ano..uvazovala som nad tym aj takto ale kedze mam uz iba cca 8 dni do ms a podla mojich zaznamov a pozorovani som v tom ze ovu bola tak pred 6timi dnami..ale kludne to tak nemuselo byt..necham sa teda prekvapit co sa z toho vykluje..

eliss19
24. okt 2016

@luciskooo ahoj ako čítam tvoj príspevok tak máme to dosť podobne 🙂 dostať mám cca o 8 dní a 22.10.som mala ružový výtok a potom už nič tak tiež neviem prečo to bolo hádam je to dobré znamenie 🙂

luciskooo
24. okt 2016

@eliss19 po troch rokoch snazenia uz na znamenia neverim 🙂 ale tak snad..drzim prsty !!! Som zvedava co z toho bude..mozno fakt len poaunuta ovulka..

butterfly333
24. okt 2016

@luciskooo ja som tak mala minuly cyklus a nič z toho ms prišla. Tiež som dufala že po vyše 2r snaženia sa zadarí. No možno to tebe vyšlo. Držím palce

ejuska2586
24. okt 2016

Žienky, som 10DPO. Od minulej stredy (5DPO) ma bolia kríže, dosť často ma pichá, resp. pobolieva v podbrušku a mám citlivé prsia. Tiež ma (ospravedlňujem sa za výraz) preháňa a nonstop mám výtok - niečo medzi vodovým a krémovým, stále mám na intímke taký pásik. Včera som skúšala test a bol negatívny. Myslíte, že je šanca, že som tehotná, aj keď to test ešte neukazuje? Teplota sa drží hore. Vopred ďakujem za odpovede.

lenka_vi1
24. okt 2016

@mausy21 @butterfly333 ahojte, tak brala som poctivo ten Inofolic, ms mala prist vcera, neprisla, predchvilou uz zacalo spinenie tak predpokladam ze zajtra je tu.... nechcem robit predcasne zavery ale zjavne to nevyslo...

lenka_vi1
24. okt 2016

@ejuska2586 ja som mala to iste este 12 DPO a dnes malinko ruzove spinenie tak cakam co sa bude diat.....ci ostane len spinenie alebo sa zajtra spusti ms

miriamn76
24. okt 2016

@luciskooo ahoj taky ruzovy vytok som mala vo stvrtok raz v piatok raz v sobotu raz v nedelu nic a dnes rano zase. Teraz momentalne nic do mrchy mam 9 dni tiez neviem co to je. Najprv som myslela ze ovulacne spinenie no robila som ovu testy a boli negativne.

nina4
24. okt 2016

@map0007 joj ale som zvedava drzim vsetky pršťoky nech je hcg Ok

butterfly333
24. okt 2016

@map0007 držím palce nech je všetko v poriadku.

lucka8787
24. okt 2016

@ejuska2586 mozne to je, ja som mala podobne priznaky. Ako dlhy mas cyklus?

3nikus30
24. okt 2016

Tak nevydrzala som do zajtra, ciarocky zosilneli, príznaky ziadne , volala som dokimu mam letiet pre duphaston. Baby drzte palce aby tentokrat vsetko dobre dopadlo,sice neviem ako mam prekonat ten strach. Aj ja myslim silno na vás aby sme krasne Vianoce

butterfly333
24. okt 2016

@3nikus30 super mooc gratulujem

veronika1603
24. okt 2016

@3nikus30 gratulka,krasne ciarocky....

zuzikboc
24. okt 2016

@3nikus30 Super, krásne čiaročky 🙂 Gratulujem 🙂

vanda12345
24. okt 2016

@3nikus30 aj ja gratulujem 🙂

modrykoniar
24. okt 2016

@3nikus30 gratulujem 😊

tinka881
autor
24. okt 2016

@3nikus30 gratulkaaa

matka295
24. okt 2016

@3nikus30 gratulka 😘

nina4
24. okt 2016

@3nikus30 moja viem ze mas strach ale uvidis teraz to uz bude dobre musi .Kolko budeš môcť tolko oddychuj a nemysli na to ze sa môze nieco stat radsej si predstavuj ako ten poklad malinky rastie do krasy a ani sa nedazdas a bude pri tebe .😘

zuzanka6992
24. okt 2016

@vanda12345 GRATULUJéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééémmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 🙂 🙂 🙂 🙂 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉