icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

rogiii
Odpoveď bola odstránená
crazy_girl1
25. okt 2016

Kočky, prosim vas, ktore sa vyznate v bazalnej... pripajam graf. Myslite, ze ovu uz prebehla? Som 14DC dnes, len mi je zvlastne, ze okrem vytoku som ine priznaky nemala, ani bolesti podbruska, co zvycajne citim... vdaka za vyklad 😊

babymaminka
25. okt 2016

@rogiii ano vo stvrtok.ty o akej ides 🙂?ja o 13.30 uz aby to bolo no ja si myslim ze nachladnutievs tym nema nic spolocne ak vladzes nieje o com 😀 konecne som.ta nasla som vedela ze s niekym idem rovnaky den no nevedela som.s kym 🙂

jajoda
25. okt 2016

@crazy_girl1 podľa grafu ovu ešte neprebehla, teplotou sa musíš dostať nad 36,6

crazy_girl1
25. okt 2016

@jajoda, super, vďaka za info. 😉

lenka_vi1
25. okt 2016

@crazy_girl1 no podla mna neprebehla este....

lenka_vi1
25. okt 2016

baby tak ja dnes uz budem 1 DC, vsetko tomu nasvedcuje, tak o tyzden sa zaciname opat snazit

nikky81
25. okt 2016

@crazy_girl1 to ci prebehla ovu zistis az spatne, teploty sa musia tri dni drzat vyssie ako je predovulačná teplota

crazy_girl1
25. okt 2016

@nikky81 @lenka_vi1 baby, asi to ešte fakt nebolo, lebo to necítim tak, podbruško sa ešte neohlásilo, tak budem čakať. VĎAKA 🙂

rogiii
Odpoveď bola odstránená
matik7
25. okt 2016

@butterfly333 ahoj, pisala si o spineni cez ovulku..ja som to mala 3.mesiac vcera.. Ale chcem sa opytat..zena spini ked ma ovulka este len prebehnut? Alebo priamo pocas nej? Alebo az po?🙂 som zvedava ci sme vystihli tu spravnu chvilku, kedze pozitivny test som mala v nedelu pobede aj vecer a tutu mutu bolo v nedelu v noci (a spinenie vcera). Odvtedy ale sexik nebol. Co si myslis?🙂

zara_24
25. okt 2016

Ahojte baby...dnes som neodolala..prsia mam vacsie o dve cisla minimalne a podbrusko boli,stale krce v nom.Tento mesiac som prvy krat skusala ovu testy.Mam 30 DC a zacala som testovat od 13 DC ale stale negativne az po vcera..dnes som 22 DC...prve nevydarene vzniklo na 9 DC ..vidite aj vy nieco ci som sama.Nazivo to je omnoho svetlejsie..Dakujem

veronika1603
25. okt 2016

@zara_24 jo jo ja vidim a celkom pekne...vyzera to slubne...este musis zopakovat pre istotu ale myslim ze je to tam

zara_24
25. okt 2016

@veronika1603 no ked som zbadala prvy nedalo a urobila som inu znacku ...akurat pozeram ze ty uz pomaly dobojovavas...tak drzim palce :-*

lily1983
25. okt 2016

@jajoda ahoj.a ked sa nedostanem nad 36,6 ale mam všetky ostatne priznaky? Diky

jajoda
25. okt 2016

@lily1983 potom to bude asi anovulák . Nie som žiadny odborník 🙂 skôr sa tomu rozuie @lauritkatesty

lalyla
25. okt 2016

@boba245 tak to mame rovnako,ja tiez beriem progesterone aj prendison,no a ked sa zadari,tak fraxipirine. Ty uz si ako daleko s tehu?

lalyla
25. okt 2016

@babymaminka Ahoj,ja som dnes jedenasty den cyklu a muz dnes odchadza na sluzobku fo piatka,tak ja len verim,ze bude ovulka aspon az v ten piatok,vcera bol ovu test negativny,tak snad bude aj dnes,ani hlien zatim neni,sa zblaznim,ked to prepasneme a zas cakat dalsi mesiac 😀

nikky81
25. okt 2016

@lily1983 kazda ma inu poovulacnu teplotu, merias pravidelne bt?

andrejta
25. okt 2016

@zara_24 to su tehotenske? Lebo som nepochopila to s tym 9 dc

zara_24
25. okt 2016

@andrejta ano tehu testy ...vidis to tam?

lenka_vi1
25. okt 2016

tak ja uz som 1 DC....Inofolic teda nepomohol, takze skusame dalej bez ale s velkou nadejou ze to nabuduce vyjde.

babymaminka
25. okt 2016

@lalyla no my tento mesiac nic no potom.ak by to vyslo podla mojicg planov mozme 2 mesiace a potom.zasa 2 mesiace nic 😀

babymaminka
25. okt 2016

vajko s tym.podla mna nema.nic 🙂 ty chodis vlastne len na folikumetriu ci aj s liekmi.uz chodíš? Prepac zabudla som 😀

babymaminka
25. okt 2016

@lalyla aj mna caka fraxik ak.sa zadari no.len aby sa aj zadarilo 🙂

nikky81
25. okt 2016

@babymaminka buduci mesiac to date 😉 a dalsie mesiace uz nemusis ratat, ci mozte ci nie 🙂

vanda12345
25. okt 2016

@lenka_vi1 to je mi luto moja no drzim prsty aby ten buduci bol ten vytuzeny drzim prsty ☺

adria88
25. okt 2016

@lenka_vi1 ahoj, no škoda... som myslela, že aj tebe sa tento mesiac zadarilo... nevadí, tak ideme znova do toho spolu 😉 a snáď už to príde čím skôr... ja som 7 dc, tak pomaly sa už aj ideme chystať na to 🙂

babymaminka
25. okt 2016

@nikky81 bodaj by si mala pravdu no treba verit aj ked nie raz to snad pride ku každej v tejto skupine 🙂

andrejta
25. okt 2016

@zara_24 slabe ciarocky tam su 🙂