Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@ejuska2586 Ahoj, mrcha zatial neprisla ale teplota je zasa dole 36.57 takz
@zuzanita123 takze to vcera bol len neaky blud...
Ok pošlem, len som v tom ešte nie moc zbehlá v tej apke...ale tento mesiac som zapisovala až od 12DC..pred ovulkou. 😅 😒
@zuzanita123 To ma mrzi. Mala si dostat vcera, ak si dobre pamatam, vsak? Ved uvidis, ci pride, alebo nie... Myslim na teba kazdy den...
Neviem to pridať do kelu ....ako sa to robí ??? ☹ ☹ ☹
@zara_24 parada gratulujem stale ma tie pozitivne testy naladia a posunu vpred 😉
@zara_24 Ahoj, kolko dni si po ovulke, prosim ta? Lebo mne testy duchuju, tak zvazujem, ze by som mozno tento skusila. Uz ti meska mrska?
@ejuska2586 ja som.si.pri malej tento test robila digi a nedam nanho dopustiť ukazal mi tehu este pred meskajucou mrchou cca 2 dni aj teraz ho.mam.doma ak by som ho raz potrebovala 😀
@babymaminka mňa to naladilo tiež.Môj gynekóg debilný ,čo za dva roky snaženia mi nedal ani jeden liek napodporu,stale len omielal, ze ved som mlada,ani len ci ovulaciu mavam nezistoval a zrovna tento mesiac mi radil, ze ked sa nedari nemame sa tento mesiac snazit a dat si sexualnu prestavku ..
@ejuska2586 ako som uz spominala 30 DC a ovu testy som zacala od 13 DC-ani jeden nebol pozitivny...cize urcite bola skor.Brucho ma bolelo 10 DC a aj hlien bol ..takze ak nahodou 10 den tak som 14 DC
@zara_24 Cize by si mala byt asi 20 dni po ovulke. Tak to este pockam. Ja som zatial 13ty den po.
cyklus mam 28 - 29 dňový, uplne bezproblemový..no ovu testy si nerobim..a asi ani nebudem 😒 BT meriam okolo 6 - tej každé ráno, no nieje to na minutu presne..a ano teraz to pozeram, to som merala tie dva dni až o dve hodiny neskôr. A ako sa to skreslí potom, to mi zmeria viac keď neskôr zmeriam, ano?
žeby som mala ovulku až teraz??? ale potom nechápem ten hlien v 15DC 😒 začínam byť z toho magor... 😠
OK, a ako hlien zaznačim prosím ťa,aká to je skratka? Inak tá apka by mohla byť už tak naštelovaná, že keď si neskôr zmeniam, tak to zohľadní a presne zaznačí v posunom.. 😅
Ahojte baby tak som naspat v skupine dnes som zacala krvacat znovu samovolny potrat 😓 stale vas citam a drzim kazdej velmi velmi palceky aby sa vam podarilo najst si vytuzene //
@slniecko26 joooj to mi je veeelmi lúto :/ aj vieš z čoho sa ti to prihodilo? mala si nejaké problémy?
@souhait nie ziadne problemy neboli neviem z coho
@ejuska2586 dakujem Ti za podporu, ano mala som dostat vcera, zatial nic....aj tlaky su prec, ja som pouzila clearblue este pred mrchou pri prvom tehu a ukazal hned, vyskusaj 😊
@slniecko26 to mi je luto😢
@slniecko26 juj mrzi ma to moja! drzkaj sa! ja som mala toto iste pred rokom z nicho nic som zacala krvacat...a tiez ziadna pricina!
drzim palceky 🙂 🙂
@slniecko26 je mi to veľmi ľúto. Viem čo prežívaš. Ja som potratila 17. októbra... mala som termín v júny. Kľudne napíš súkromnú správu ak chceš.
@slniecko26 veľa sily a pozitivneho myslenia..musíme len veriť a nestrácať nádej..
Ahojte potrebujem radu tento mesiac som mala dostat ms meskali mi 3dni tak som si robila test a pozitivny a nakoniec na 4den mi prisla ms .. myslite ze by som mala vyskusat test aj teraz alebo uz je to jedno ..dakujem za kazdu odpoved

@lily1983 mohol to byt aj jednorazovy implantacny pokles.