Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@zuzanita123 Pockam este do pondelka a ked nepride, potom otestujem. Nechcem si zbytocne robit nadeje... A to tehotenstvo ti vyslo? Vsetko bolo OK?
@slniecko26 to mi je ľúto 😢
@slniecko26 @slniecko26 Moc ma to mrzi,ja mam za sebou to iste,v july a v septembri. Nech ti urobi gyndos kevne testy,mne tak zistil vysoku zrazanlivost krvi. Tak ideme dalej a ked sa zadari,budem pichat injekcie na riedenie krvi. Tak nech spravi aj tebe,mozno sa zisti pricina ☹ Drz sa a vela stastia
@slniecko26 veľa síl a viery, zlatko, určite sa to čoskoro zase podarí. Veľmi je mi to ľúto ☹
@ejuska2586 no vyslo a vsetko bolo ok do velkeho ultrazvuku v 20 tyzdni, tam zistili silny rozstep chrbtice a nevyvynuty mozog aj ked vsetky testy a ultrazvuk v 12 tyzdni boli idealne, dostali sme moznost prerusenia a v 21 tyzdni som uz porodila mrtve dievcatko.
@zuzanita123 Ach jaj, to ma mrzi. Ludske pribehy su rozne. Ale snad sa uz teraz zadari a narodi sa vam zdrave krasne dietatko...
@zuzanita123 Nakazala som chlapovi, nech cestou z prace kupi ten clearblue digital. Pockam, ci cez vikend nepride mrcha a ak nie, testnem...
@zara_24 vymen lekara, ja som tak ucinila tento rok a hned to zacal riesit a to sa nesnazime ani rok
Žienky dnes došla mrcha... Po osem dňovom meškaní sa jej uráčilo 😒
@ejuska2586 vydrzis do pondelka? Ja by som nevydrzala 😊
@ejuska2586 jeeej pozerám že to vyšlo,nebojkaj aj doktori sa veĺa krat mýlia.Všetko bude v poriadku 😊
@zuzanita123 Aaa gratulka 😚
@suesue1983 prepac to bolo ejuske)
Booooože))))sa mi to tu pletie
@zuzanita123 Vydrzim. Rano musim nejak vydrzat a potom idem k svokrovcom na vikend a tam si nezoberiem, takze budem musiet vydrzat 😉
@suesue1983 No, zatial to vyzera nadejne, ale mrcha ma prist az zajtra, takze stat sa moze este cokolvek. Ale dufam, ze bude vsetko v poriadku a budem tehulkovat. Dakujem, ze na mna myslis... 🙂
Ahojky dievčata,predpisali Vam na gynde duphaston,ak ste uz prekonala potrat a ste znova tehu.ďakujem
@gurags 4 dpo

Aj my máme práve "plodné" dni, tak dúfam, že budú naozaj plodné 😉 je to 4.mesiac snažilkovania a rozhodli sme sa dať to "odzadu" 😀 Tak to vyšlo aj pri malom, že na 3.mesiac sme ho zarobili odzadu 😀 Inak...vraj aj anatomicky a fyziologicky a ešte aj gravitačne a ešte neviem jak je to proste pre spermie ľahšia a kratšia cesta k vajíčku 😉