Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@babymaminka Jeeej, super. Aj beries teraz nejake lieky? Inak moj je taky isty. Uz aj stvrtok, piatok aj dnes. Az na to, ze ovulku 1000% nemam 😉
@ejuska2586 tak ked mas taky isty nieje o com 🙂 a zajtra digi pekne ukaze ja mam.doma tiez testiky pozri snad na nich pride vhodna chvila 😀 nie zatial.som bez liekov hoc ich uz mam.doma uvidim.ako prebehne cely cyklus ak nic moc a lutealka.bude zasa 8 dni nasadim v novembri drahy bude doma movember aj december mozno nam.stastie zapraje 🙂
@babymaminka Joj. Mas vacsiu zasobu ako ja. Buduci mesiac budem silno na Teba mysliet a drzat palce...
@ejuska2586 dakujem silno sa tesim ze bude doma drahy 😀 zajtra na teba ale myslím ja viac teraz to potrebujes ty 🙂
@babymaminka Dakujem 😘 Si poklad.
@saskab vyzera to super 😉
@lauritkatesty dakujem, tie testy od teba moc pomohli, vzdy som si myslela ze ovulacia moze byt okolo 16 dna a zistila som, ze bola az na 18 den
@saskab som rada.. 😉 niekedy sa to proste posunie, moze byt 6 cyklov ukazkovych a predsa jeden sa vymykne zo šedych kolaji 😀
@lauritkatesty veru, ako tento moj 😀
Vidis, keby som bola testovala, viem, ze ovulka prisla expresom, to ani rychlik nebol 😅
Aj ked rozmyslam, ci by som uz vobec testovala na7 - 8 den, kedze som zvykla zacat az 9 😝
@crazy_girl1 aj ja som si ista, ze ovu prebehla..aj ked nemeram🙂 cez ovu a par dni po nej som mala silny pocit, ze to vyslo..ale teraz ma uz trosku prepadaju smutky. ALE! Stale treba verit🙏🏼❤️ Chcela by som testovat v piatok, to budem 11DPO. Dufam, ze vydrzim🙂 cez vikend ti budem drzat palceky. Kolko sa snazite?
@senselinka no koho by to napadlo ? 😀 a este ked bola bez priznakov. priklad, mne sa tiez vyskytol ultrakratky
@lauritkatesty no chapes??? 😀
Inak mi napadlo, ze od zaciatku septembra cvicim jogu a dost sa tam nasa cvicitelka zameriava aj na prekrvovanie vnutornych organov, panvu, zenske veci a tak...ze ci mi aj to nejak nerozbehalo tu hypofyzu. Ked sa mi tak zrazu skratili cykly. Lebo dovtedy som mala presne nastriedacku 13/14 podla ovulujucej strany. Minuly cyklus som myslela, ze len nahoda, ale ze tento bude este kratší??? Akoze nehnevam sa, aspon je viac sanci 😀
@senselinka,@lauritkatesty,
toto bude asi vo vzduchu,lebo ja tento mwsiac taky tak. Priemerna dlzka 27 a teraz prisla na 24den.Hmmm a to ani jooogu necvicim. 🙂
@senselinka no vidiš aj to moze byt vysvetlenie 😉
@babymaminka @zuzanita123 Kocky, je to tam. Len mi ukazuje 1-2 tyzden a mala by som mat uz 3. Ale asi mi pomalsie stupa HCG. Hlavne, ze to tam je.
@ejuska2586 Foto pridam, ked budem pri pc. Z mobilu mi to zas nejde.
@ejuska2586 skveleeeee gratulujem a želám už len príjemné tehulkovanie do úspešného konca :-*
@lienocka1988 Dakujem 😘
@ejuska2586 gratulujem tesim sa na foto 🙂 a drzte sa aj do uspesneho konca
@ejuska2586 gratulujem 🙂
@saskab no krasa.gratulukrm 💋🍀🙉
@saskab gratulujem
@saskab gratulujem 🙂
@ejuska2586 super, drzim moc moc palce, nech sa babenko udrzi!!! 💖✊
@ejuska2586 A je to taaaaam! My sme to vedeliiii, už len v zdravíčku rásť. Cmuk, gratulujem a držím päste 🙂 😉

@ejuska2586 rano to bude tam uvidis 🙂 ja dnes ovu test takto o 17.30 drahy ale dojde az o 9 dni cize aspon testu sa vytesujem 😀 a v novembri ideme nato 🙂