icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

jaruskatt
31. okt 2016

u nás zatiaľ takto... uvidíme či pôjde teplota ešte hore 😉

crazy_girl1
31. okt 2016

@vanda12345 😉 🙂 Ja tiež dúfam, už by to mohlo prísť. Teraz som si oddýchla, zregenrovala telo v kúpeľoch, drahý začal brať vitamín E a ešte L Carnitín, aby si vylepšil svojich bojovníkov. 😉 🙂
Tak som sama zvedavá, ako to celé dopadne... ale mám pocit, že do Vianoc sa nám podarí. Snáď to tak aj bude. 😀

babymaminka
31. okt 2016

@crazy_girl1 rozkaz bude moznost tak snáď to dame 😀

crazy_girl1
31. okt 2016

@babymaminka jasnačka, že dáte. 😉 🙂 Odháňame mrchy!!! Žiadne neprídu...

vanda12345
31. okt 2016

@crazy_girl1 urcite moja a moc moc drzim prsty 🙂 ono to pride

llaurita
31. okt 2016

@ejuska2586 Gratulujem, ja som tiez verila, ze to bude tehu 🙂 drzim palce aj nadalej

ejuska2586
31. okt 2016

@llaurita Ďakujem :-*

katka1601
31. okt 2016

@ejuska2586 gratulujem uz sa nestresuj fazulka je tam takze hlavne pokoj nech jej je dobre.mne uz to asi nevyde konecne po dlhej dobe bola u mna ovu a bohuzial dva dni po sexiku a krvacam. ☹

llaurita
31. okt 2016

Je tu inak niekto, kto sa snazi a je na rodicovskej?? Mne uz z toho snazenia trochu prepina, kebyze chodim do prace, tak myslim aj na nieco ine....:( Prve sa nam podarilo hned prvy mesiac a druhe zatial neuspesne 4 mesiace. Som 13 dpo a ocakavam mrchu :(

ejuska2586
31. okt 2016

@katka1601 Joj, to ma mrzi. Snad buduci mesiac. A dakujem za gratulaciu. Stresovat sa snazim co najmenej, ale dusicku budem mat asi na mieste az ked mi lekar potvrdi, ze je vsetko ok.

zuzanita123
31. okt 2016

@ejuska2586 Ahoj, tak a mas to cierne na bielom😊 Prajem Ti prijemne a bezproblemove tehulkovanie az do konca 😊 hadam ta coskoro dobehnem...

ejuska2586
31. okt 2016

@zuzanita123 Ďakujem moja. Pevne verím, že onedlho sa tu budeme tešiť z tvojho testíku. Ja ešte čakám na výsledky krvi a predpokladám, že ma bude čakať aj ďalšia prehliadka, ako poznám svojho lekára. Ale veeeeľmi sa teším a už tomu konečne verím...

eliss19
31. okt 2016

@llaurita ahoj ano aj ja som na md a snažíme sa o druhé ale zatiaľ nič prvé nám trvalo 6 mesiacov cca a druhé zatiaľ skúšame od septembra a je to ťažké nesustrediť sa nato poznám to ;)

babymaminka
31. okt 2016

@llaurita ja som na predlzenej rodicovskej este aj manzel chodi prec 3 tyzdne prec a 3 doma stale prve tiez na 1vy sup a teraz sa snazime 4ty mesiac 🙂

lalyla
31. okt 2016

@llaurita aj ja som na RD,k prvemu sme prisli hned prvy mesiac,co som prestala brat HAK a na druhom pracujeme od juna a nic ine mi pi rozume nebeha 😀

zabinkalenka
31. okt 2016

@llaurita ahoj, ja som tiez na RD, dcerka mala v okt. dva roky a povodne som dufala, ze stihneme nadpojit 2 materske, mesiace vsak ubiehaju a mrcha sa ma drzi ako kliest :( snazime sa od januara :(

kotatko1232
31. okt 2016

babulky ak by som bola Nahodou tehulka co pochybujem.ak som mala ovulku 23.10 bolo by uz vidiet nieco na teste??

miriamn76
31. okt 2016

@kotatko1232 to je este skoro

kotatko1232
31. okt 2016

@miriamn76 moze tam byt aspon duch??alebo vobec nic

miriamn76
31. okt 2016

@kotatko1232 skor nic to neni este ani 10 dni od ovu

kotatko1232
31. okt 2016

@miriamn76 a stale pred Ms ma bolia velmi prsia aj ich mam vecsie a teraz voobec nic neboli...

miriamn76
31. okt 2016

@kotatko1232 ja to tak mam uz druhy cyklus co ma pred ms nebolia a tehu nie som. Pockaj do terminu ms

kotatko1232
31. okt 2016

@miriamn76 mna boleli stale.aj minuly.cyklus

llaurita
31. okt 2016

@eliss19 @babymaminka @lalyla @zabinkalenka tak nas je tu dost druhosnaziliek a pozeram tiez ze mnohym sa prve zadarilo rychlejsie.... Ja si stale hovorim ze ked som uz raz tehu bola, tak aj to druhe sa musi zadarit skor ci neskor, radsej skor ako neskor 🙂 Tak vam vsetkym zelam pevne nervy a nech sa vsetky dockame najneskor do vianoc tfuj tfuj

saskab
31. okt 2016

@ejuska2586 vobec sa neboj, mne napriklad pri malej vysli jasne pekne ciarky az na 21 dpo dovtedy taki slabi duchovia co ani nesilneli...takze casu este dost na take silne //, u kazdeho je to individualne

ejuska2586
31. okt 2016

@saskab Ďakujem. Ja som rada už len preto, že mám konečne pozitívny test. Ostatné už príde samo...

saskab
31. okt 2016

@llaurita nam sa teraz podarilo...na treti mesiac snazenia, doma mam malu blchu co mala v auguste 2 roky...nezufaj, inak vyslo.na.to hned v ten mesiac co som zacala merat pravidelne teplotu + som.si robila ovulacne testy

llaurita
31. okt 2016

@zabinkalenka Toto som aj ja dufala ale ja to uz definitivne nestiham bo maly v maji 3 roky. :( vy to este stihate, aj ked teda sa dlhsie snazite ako my... A pri dcerke to bolo ako? Ja som dost podcenila situaciu, kedze syn sa vydaril hned, teraz mi je luto, ze sme nezacali skor

llaurita
31. okt 2016

@saskab Ja tiez robim ovu testy teraz druhy mesiac a prvy mesiac beriem vyzivovy doplnok, ktory mi skratil ovulacnu fazu dost podstatne cize ocakavam mrchu uz dnes, aj sa mi zdalo ze sa uz spusta podla priznakov ale zatial este nedorazila... Inak gratulujem k tehu 🙂

senselinka
31. okt 2016

@llaurita ja sa snazim o druhe uz rok a pol, od dcerinho roka, onedlho ma dva a pol a nic... je to velmi narocne, o prve sme sa snazili dva roky, otehotniet som vedela, ale potratila som 4x. Teraz za rok a pol sa nam podarilo iba raz, bohuzial, piata strata babatka, takze uz som prilis unavena a ak do Vianoc nic, zrejme to zabalim a skoncime pri jednom dietati