icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

simisk
1. nov 2016

Baby ze zelam vam z celeho 💖 aby sa vam kazdej jednej z vas splnili sny a nasli si pod stromcekom tie dve vytuzene ||.Ale aj to este nieje vyhra....clovek si to s pribudajucim vekom uvedomuje viac ze este je dlha cesta do porodu a kazdy zvladnuty den a prezity v poriadku je hotovy zazrak....pred 10rokmi som vnimala vsetko inak....svet bol gombicka....teraz kazdy vecer dakujem bohu za prezity den bez bolesti,bez krvacania a prosim o vladnutie toho dalsieho a kazdeho este jedneho do uspesneho porodu....Zelam vam aby sa kazdej jednej naplnil sen o dietatku lebo to je jedine co ma v zivote zmysel....aj ked zial nie kazdy chlap si to uvedomuje.

katka1601
1. nov 2016

@simisk veru ja tiez rozmyslam nad tym ci to este zvladnem po fizckej stranke.malu som mala v 33 rokoch a uz vtedy som mala dost hlavne vyjst po schodoch na stvrte poschodie vytah nemame 🙂. Teraz mam 36 aj tak tuzim po dalsom hlavne kvoli malej.ach jaaaaj keby uz som bola tehu.ty si spokojne tehulkuj 🙂

katka1601
1. nov 2016

@domci1203 prosim ta na co je dobra ta vcelia materska kasicka?a v akej forme ju uzivas?

butterfly333
1. nov 2016

Za mojich 5 anjelikov do nebíčka 😢😢😢😢😢

katka1601
1. nov 2016

@butterfly333 ach jo toto je tak smutne ☹

simisk
1. nov 2016

@katka1601 no dakujem,ja mam 38rokov a poviem ti myslela som si ze to budem lahsie znasat,aj fyzicky aj psychicky

katka1601
1. nov 2016

@simisk no to ti verim ale neboj das to lebo veeeelmi chces babulatko. Ja uz tomu dam len buduci rok a ked sa nezadari tak uz sa nebudeme snazit.ale bude mi to luto urcite.

domci1203
1. nov 2016

@katka1601 mam ju zamiesanu s medom a mam ju od vcelara . A dobra je na vsetko od hlavy az pllo clenky🙂pomaha pri hormonalnej nerovovnovaje,lieci anovulacne cykli,upravuje menstruaciu,lieci hypotyreozu stitnej aj hypertyreozu,krvny tlak,podpruje imunitu,na migrenu , na akne proste na vsetko uplne🙂a uziva sa 1gram rano pol hodinu pred jedlom a 1gram vecer hodinu po jedle a iba plastovou lyzickou sa to nabera das pod jazyk nechas rozpustit a potom prehltnes uchovava sa to v chladnicke a nemoz3 to prist to styku s kovom lebo ta kasicka zoxiduje cize preto sa nabera plastovou lyzickou. A uziva sa to 90dni a 30dni pauza a zase 90dni a 30dni pauza atd. Cize vychadza t0 ze 3krat za rok sa berie. Len treba tomu verit,ze to pomoze🙂ono je to silnejsie a ucinejsie ako bylinky. Prve tri dni uzivania to ma silny detoxikacny ucinok precisti to kazdu bunku tvojho tela takze trosku mozno cloveka prezenie. Mna neprehnalo,ale vysli mi akne trosku a teraz vidim,ze tvar sa mi zlepsuje a mrcha mi prisla na 32DC v oktobri takze verim,ze aj ovulka bude lebo od vcera pozorujem vytok lepkavy takze pondelok idem doktorovi a ten sa pozrie ci bola ovulka. A este dotaz ze nedporuca sa uzivat tato kasicka ludom co maju alergiu na vcelie produkty.

katka1601
1. nov 2016

@domci1203 super. tatino Je vcelar mame doma propolisove tinktury tak mu musim povedat na jar aby pripravil aj tento zazrak.myslim ze mi taketo nieco spomynal uz davno ale neskusala som to.dakujem za info.

lienocka1988
2. nov 2016

Och baby nešťastná som začali mi plodné dni a ja som chytila s nimi aj mykózu....toto je na porazenie ☹

domci1203
2. nov 2016

@katka1601 http://www.vceliamaterskakasicka.sk/vseobecne-o.... Moze ti to pripravit aj teraz nie len na jar len miesana s medom kasicka dlhsie vydrzi ako taka co sa s medom nemiesa🙂 ale da sa aj teraz pripravit mne ju vcelar robil pred 3tyzdnami🙂ak,mate dost vciel aj medu nie je problem aj teraz ju spravit

ignorantka
2. nov 2016

@lauritkatesty je teoretická možnosť oplodnenia aj 1DPO v prípade sexu len v ten den? Dakovala 😘

lalyla
2. nov 2016

@ignorantka Ja si myslim ze hej,vsade na nete sa pise,ze plodnych dni je 5,tri dni pred ovu,ovulacia a jeden den po,tak by to mohlo vyjst 🙂

katka1601
2. nov 2016

@domci1203 neviem skusim sa ho opytat.ale myslim ze uz daval liecivo do ulov a bude pomaly zazimovavat.ale dakujem za informacie. 🙂

ignorantka
2. nov 2016

@lalyla tak urcite náhoda je "svina" ako sa hovorí len ma to zaujimalo z toho fyziologickeho hľadiska vzhľadom na putovanie vajicka

rula
2. nov 2016

baby, drzte palce, nasledujuce 4 dni budu dlheeee

zabinkalenka
2. nov 2016

Zienky ako je to s pocitanim cyklu? Mate niektora info od gynekologa?
Niekde pisu, ze sa rata aj hnedy vytok, inde rataju az od krvacania. (ked to ratam tak alebo tak, dlzku cyklu mi to nezmeni, ale zmeni sa mi luteralna faza a ja ju mam dost kratku.
Dakujem

senselinka
2. nov 2016

@rula ✊✊✊💖

zabinkalenka
2. nov 2016

Pred krvacanim mam 2-3dni hnedy vytok

senselinka
2. nov 2016

@zabinkalenka 1DC sa rata az krvacanie, ak začne vecer, rata sa az nasledujuci den... tak mi kazali ratat v CAR, ked sme mali ist na zakrok

babymaminka
2. nov 2016

@zabinkalenka presme ja mam.ten isty problem gyndos mi povedal minuly stvrtok ze mam rátať aj spinenie lebo keby sa neratalo niektore zeny maju menstruaciu len 2 dni potom 🙂 a tiez mam kratku lutealku

zabinkalenka
2. nov 2016

@senselinka
@babymaminka
Cize 2 lekari a 2 rozne nazory :(

senselinka
2. nov 2016

@babymaminka ty vole, to co je za blbost... ved mat MS 2dni je uplne vporiadku 😏 Ja mam napríklad 5 dni, ale uplne slabu, takze kebyze krvacam intenzivne, mozno som vycistena za jeden-dva dni...
Toto pausalne vnimanie cyklu je fakt na hlavu, to ako ked ti lekar casuje ovulku vzdy na 14 den 😬

kakatulik
2. nov 2016

@rula 😃💗

lauritkatesty
2. nov 2016

@ignorantka ano je.ale to by trebalo mat sexik co najskor rano.a modlit sa aby to stihali a vajko vydrzalo.kedze meriame len raz denne.tak nevies kedy prebehla ovulacia pocas toho dna poslednej nizkej teploty...
Urcite to netreba len na ten den nechávať.ak je moznost sa snazit pred

kakatulik
2. nov 2016

@senselinka mne sa tiez niekedy rozum zastavuje. Lajkomm sa uz vobec necudujem ked si myslia,ze 35 dnovy cyklus=smrtelna choroba.
Ja ale ak aj vecer zacne uplne normalne krvacat,tak to beriem akn 1Dc.

kotatko1232
2. nov 2016

tak mna uz bolia aj prsia a aj bradavky.cize ms zachvilku dorazii 😞

kotatko1232
2. nov 2016

za cca 4-5dni

llaurita
2. nov 2016

Baby neviete mi prosim pomoct? Som 29 dc 15 dpo a mrcha nikde, ani nepocitujem ziadne priznaky ze by mala dojst, v pondelok som mala pocit ze dojde mrcha ale spustil sa mi iba biely vytok. Tehu test negativny, cyklus mavam az 31 dnovy, ale kedze bola ovulacia uz skor na 13 dc podla ovu testu aj bolesti, tak som cakala ze bude kratsi... Minuly mesiac som mala cyklus 33 dni, ovulacia az na 21 dc, lutealna faza 12 dni. Co si o tom myslite??? Som z toho taka rozhodena, uz som si dnes aj poplakala...

kotatko1232
2. nov 2016

@llaurita ved chod ku gynek... a uvidis