Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@ejuska2586 držím silno palce nech to dopadne dobre 🙏
@rula Uvidime. Strach a respekt tam je stale...
@matka295 Dakujem
@ejuska2586 ja viem, je to prirodzene. Prajem Ti zdravie a pokoj. popros svojich predkov, aby za Teba a dietatko orodovali a pomodli sa za ich duše.
@neznamaja to je aj moje želanie...pod stromček // segra sa tiež snažia o jedno prišla nedávno na začiatku a tiež švagriná ďalšej segry...takže viem ze ani // ešte nemusia znamenať víťazstvo...dúfam že nám to vyjde. Dnes ,upiecť alchemilku, po nej sa segra za darilo, dokonca aj jej kolegyni vyše 40 ročnej. Ty berieš niečo na podporu?
@zabinkalenka spinenie pred mrchou neratat ako,den prveho cyklu menstruacie. 1DC rataj az ked budes mat krv🙂
@domci1203 dakujem 🙂
alchemilku som aj ja pila, ale to neviem či pomohlo. Nám pomohol prípravok s názvom Rhodiola bio essence. Priatel to začal brať a vtedy sa zadarilo. Ale asi to bolo aj po psychickej stránke, lebo sme boli na krásnej dovolenke. Trošku som pribrala a dlho som nepila alkohol. Ešte v septembri som bola na kontrole u dr. a tam som to videla v ordinácii _ reklamu na túto Rhodiolu. Dala som si predpísať Duphaston a kyselinu listovú a čakala som na menštruáciu, ale už som sa jej nedočkala a tieto lieky pre mna, som vôbec nezačala brať. Pred pár dnami som si našla na teste, dve čiarky. Ženy držím vám palce, nech sa aj vám zadarí. 😉
@domci1203 ja si po tých rokoch myslím, že je jedno, kto čo užíva/l, bábätko príde vtedy, keď je pre neho vhodný čas. U niekoho hneď, u niekoho až po rokoch. Ale väčšinou sa nakoniec dočká každá. A ak aj nie, stále sú aj iné možnosti. Len do tej fázy človek musí sám prirodzene dospieť 😉.
áno, to je pravda. Ja som bola asi veľmi chudá a vystresovaná / niečo sme riešili/. Mala som do 50 kg, tak som moju elektronickú váhu zahodila, teraz už sa vôbec nevážim a mám okolo 53 kg. Nepijem, nefajčím a boli sme na dovolenke, stresy polavili. Snažili sme sa od decembra 2014, čo som vysadila antikoncepciu. Doktor hovoril, že som zdravá, tak som kúpila priatelovi, ten prípravok. Je tam písané, že to je pre takých čo vela sedia. Napr. programátorov a v tom letáku, bolo písané, že vysokému percentu to pomohlo.
@kakatulik asi ano 😞 Každopádne sa tesim ze vďaka inofolicu som sa tento mesiac dočkala ovu na 16ty den cyklu co je mega super pokrok pre mna 🙂🙂🙂
Viete prosim odporucit gynekologa (muz/zena) idealne v BA II s ktorym ste spokojne? Citala som chvalu na Raslovu, ale ma uz vela pocientiek- nejaky iny tip? Dakujem 🙂
@zabinkalenka k Raslovej nechod, bola skvela, ale uz davno nie je, nabrala si kopu pacientov a nic nestiha, nema cas na zenu, na preventivku cakas aj dva mesiace... ja uz som aj odisla od nej
@domci1203 nic v zlom, mna by len zaujimalo, co mas vyštudovane, ked sa tak rozhorcujes nad ludskou biologiou a samozrejmostou cyklu a tak dehonestujes gynekologov, ze si tu biologiu maju nastudovat 😒
Kocky, spinenie ustalo - bolo to zatial len jednorazove rano. Tak dufam, ze bude vsetko ok a v piatok uz budu aj vyssie hodnoty HCG.
@ejuska2586 velmi drzim prsteky budes mat vysledky hned v piatok 🙂?
Tak ja nakoniec 1 dc, taka som rada, vsetok stres zo mna opadol, snad sa zadari v novembri 🙂
@ejuska2586 a test si uz neskusala dalsi ci silnie 🙂?

@kakatulik no, akosi sme sa zasekli,nemame cas, riesime dom a aj do prace treba chodit, asi sa do toho pustime po vianociach. a Vy ?