icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

rula
2. nov 2016

@kakatulik no, akosi sme sa zasekli,nemame cas, riesime dom a aj do prace treba chodit, asi sa do toho pustime po vianociach. a Vy ?

matka295
2. nov 2016

@ejuska2586 držím silno palce nech to dopadne dobre 🙏

ejuska2586
2. nov 2016

@rula Uvidime. Strach a respekt tam je stale...

ejuska2586
2. nov 2016

@matka295 Dakujem

rula
2. nov 2016

@ejuska2586 ja viem, je to prirodzene. Prajem Ti zdravie a pokoj. popros svojich predkov, aby za Teba a dietatko orodovali a pomodli sa za ich duše.

bagerka
2. nov 2016

@neznamaja to je aj moje želanie...pod stromček // segra sa tiež snažia o jedno prišla nedávno na začiatku a tiež švagriná ďalšej segry...takže viem ze ani // ešte nemusia znamenať víťazstvo...dúfam že nám to vyjde. Dnes ,upiecť alchemilku, po nej sa segra za darilo, dokonca aj jej kolegyni vyše 40 ročnej. Ty berieš niečo na podporu?

domci1203
2. nov 2016

@kakatulik ved spinenie ani ja neratam ako 1Dac ale az ked zacnem krvacat a ak je to aj vecer tak este ten den to pocitam ako 1DC a z biologickeho hladiska tak sa to aj ma pocitat krvacanie ako,1DC a ak,aj zacne vecer o 20.00hod tak sa,to mq,zaznacit ako,1DC

matka295
2. nov 2016

@bagerka aj ja som začala piť alchemilku tak verím že to pomôže. Všetkým žienkam to prajem z celého srdiečka aby sa zadarilo až do úspešného konca 💜

domci1203
2. nov 2016

@zabinkalenka spinenie pred mrchou neratat ako,den prveho cyklu menstruacie. 1DC rataj az ked budes mat krv🙂

zabinkalenka
2. nov 2016

@domci1203 dakujem 🙂

renimac
2. nov 2016

@bagerka alchemilka je fajn, ale zázraky by som od nej nečakala. To by sme si tu niektoré nepísali už roky 😉.

slimstar
2. nov 2016

alchemilku som aj ja pila, ale to neviem či pomohlo. Nám pomohol prípravok s názvom Rhodiola bio essence. Priatel to začal brať a vtedy sa zadarilo. Ale asi to bolo aj po psychickej stránke, lebo sme boli na krásnej dovolenke. Trošku som pribrala a dlho som nepila alkohol. Ešte v septembri som bola na kontrole u dr. a tam som to videla v ordinácii _ reklamu na túto Rhodiolu. Dala som si predpísať Duphaston a kyselinu listovú a čakala som na menštruáciu, ale už som sa jej nedočkala a tieto lieky pre mna, som vôbec nezačala brať. Pred pár dnami som si našla na teste, dve čiarky. Ženy držím vám palce, nech sa aj vám zadarí. 😉

slimstar
2. nov 2016

Takto to vyzerá, to čo má môj priatel.

neznamaja
2. nov 2016

@bagerka ja tiez pijem alchemilku,beriem,kyselinu listovu vitamin e a macu a pijem grepovy dzus a papam grepy na hlien,priatel tiez berie vitamin e a macu.. silno drzim kazdej palce,nech sa,zadari a,nech sa mozme kazda rovnako tesit

domci1203
2. nov 2016

@renimac ma pravdu. Ani mne alchemilka,nepomohla upravit cyklus skor mi,zmiernila bolesti pri menstruacii ale nejako inak extra mi nepomohla a to som,ju brala vyse roka. Neviem no🙂kazda sme ina niektorej co zaberie druhej nemusi.

renimac
2. nov 2016

@domci1203 ja si po tých rokoch myslím, že je jedno, kto čo užíva/l, bábätko príde vtedy, keď je pre neho vhodný čas. U niekoho hneď, u niekoho až po rokoch. Ale väčšinou sa nakoniec dočká každá. A ak aj nie, stále sú aj iné možnosti. Len do tej fázy človek musí sám prirodzene dospieť 😉.

slimstar
2. nov 2016

áno, to je pravda. Ja som bola asi veľmi chudá a vystresovaná / niečo sme riešili/. Mala som do 50 kg, tak som moju elektronickú váhu zahodila, teraz už sa vôbec nevážim a mám okolo 53 kg. Nepijem, nefajčím a boli sme na dovolenke, stresy polavili. Snažili sme sa od decembra 2014, čo som vysadila antikoncepciu. Doktor hovoril, že som zdravá, tak som kúpila priatelovi, ten prípravok. Je tam písané, že to je pre takých čo vela sedia. Napr. programátorov a v tom letáku, bolo písané, že vysokému percentu to pomohlo.

ignorantka
2. nov 2016

@kakatulik asi ano 😞 Každopádne sa tesim ze vďaka inofolicu som sa tento mesiac dočkala ovu na 16ty den cyklu co je mega super pokrok pre mna 🙂🙂🙂

domci1203
2. nov 2016

@renimac ale ak je problem niekde tak to trva,nejaky cas pokial sa,tp,vylieci. Ja mam 23 a snazime sa rok aj pol lebo mam problemy nejake. S kazdej strany pocuvat nemysli na to vtedy to prid3 je,blbost nemyslim na to a nechodi to stale.

domci1203
2. nov 2016

@domci1203 ale kazda sa docka 🙂

zabinkalenka
2. nov 2016

Viete prosim odporucit gynekologa (muz/zena) idealne v BA II s ktorym ste spokojne? Citala som chvalu na Raslovu, ale ma uz vela pocientiek- nejaky iny tip? Dakujem 🙂

slniecko26
2. nov 2016

Dnes bude horieť za mojich 2 anjelikov ☹

senselinka
2. nov 2016

@zabinkalenka k Raslovej nechod, bola skvela, ale uz davno nie je, nabrala si kopu pacientov a nic nestiha, nema cas na zenu, na preventivku cakas aj dva mesiace... ja uz som aj odisla od nej

senselinka
2. nov 2016

@domci1203 nic v zlom, mna by len zaujimalo, co mas vyštudovane, ked sa tak rozhorcujes nad ludskou biologiou a samozrejmostou cyklu a tak dehonestujes gynekologov, ze si tu biologiu maju nastudovat 😒

ejuska2586
2. nov 2016

Kocky, spinenie ustalo - bolo to zatial len jednorazove rano. Tak dufam, ze bude vsetko ok a v piatok uz budu aj vyssie hodnoty HCG.

babymaminka
2. nov 2016

@ejuska2586 velmi drzim prsteky budes mat vysledky hned v piatok 🙂?

llaurita
2. nov 2016

Tak ja nakoniec 1 dc, taka som rada, vsetok stres zo mna opadol, snad sa zadari v novembri 🙂

babymaminka
2. nov 2016

@ejuska2586 a test si uz neskusala dalsi ci silnie 🙂?

renimac
2. nov 2016

@domci1203 my sme sa snažili 3 roky, bez zdravotných problémov, prvý rok absolútna psychicka pohoda. Celá tá cesta za bábätkom je jedno veľké životné učenie.

martinaj
2. nov 2016

@renimac asi tak.....