Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@gerry22 Tak to mas fajn doma postihas aj zarabas 🙂 takze asi ked nemusite uz nevolate 😀 ja neviem mam pocit ze to vyslo proste tak to citim a vcera vecer ma tak prsia boleli tak este tyzden pockat joj tak ved ak mas taku presnu zajtra budes mudrejsia🙂
@tanietqaa tym,ze behom roka som mala 2x kyret,tak musim pobehat vela lekaro,aby dosli na to,kde je chyba.dovtedy sa urcite nebudem snazit.v septembri to budu 3 mesiace,tak ak budu vsetky vysledky tak az potom.ale rychlo to ubehne,este planujeme dovcu.ach jaj,je nas strasne vela bab co si musime tymro prejst.som rada,ze existuje mk a mozme sa tu podporovat.
@tinka881 pfuu 2x ..klobuk dole na psychiku to musi byt hrozne...ja sa tiez obavam druheho, takze teraz beham k zubarovi aby sa to nezopakovalo i ked tomu sa neda zabranit bola som 3tyzdne pred tehu unho aj rontgen mi robil a nic az ked som otehotnela to prepuklo predtym ani naznak nejakej choroby max nejake prechladnutie aj to raz za dva roky...snad sa nam podari dobojovat do uspesneho konca 🙂 a budeme si vymienat info, ze maly nechce jest toto a vypluva cumlik, nic nespim v noci 🙂 MK je super i ked mi niekedy nahana strach ked citam niektore prispevky. To aby sme chodili v skafandri v tehu..a ake vysetrenia ta cakaju? ..ja idem uz len na tu trombozu a hemostazu som zvedava co to bude a ako dlho budem cakat za vysledkami..genetika vysla ok histologia nenasla nic..choroby tiez negat. Tak verim, ze druhe sa podari, a ta husta krv snad tiez nebude ked chodim darovat krv, to by asi zistili, ci? ...kazdopadne je to zazrak a ked sa priroda rozhodne my sa mozme na hlavu postavit... :(
@vanda12345 Ano takto mam moznost zarobit si a co je hlavne nemusim dat maleho do skolky a ja mozem v pohodli domova pracovat.
No zajtra budem mudrejsia. Dnes som uz aj velmi nervozna co zvyknem byt den pred ocakavanou MS a po cely cas pokial sa mi mrcha neskonci. 😀
@gerry22 ach tak to mas riadny priznaky moja a mne je nejak tazko akokeby od zaludka nechapem
@vanda12345 mne je tiez zle od zaludka ale to je cisto priznak prichadzajucej MS. Takze asi tak. MS bude jasna na zajtra ☹
@gerry22 no ale ja nemam mat zajtra tak nechapem, ze co sa dejenemala si take pri prvom??
@vanda12345 ja som nemala take priznaky pri prvom vobec, v podstate ja som zacala mat tieto zaludocne problemy az v 4 mesiaci tehotenstva. Takze vobec s tym nemam skusenost, ale je vela zien ktore mavaju taketo priznaky. Tak neviem neviem . A kolko si dni po ovulacii , ci nevies? alebo kedy mas mat MS?
@gerry22 buducu nedelu by som mala skus poradit🙂mam sice 2deti ale to uz davno bolo
@vanda12345 no to mas este tyzden do MS, neviem na taketo priznaky je este dost skoro. Ale mozes ich mat netvrdim ze nie. Moze to byt aj tvojou psychykou, lebo si sa zacala tym zaoberat , tak isto som bola minuly mesiac ja na to , Stale som tu bola vycapena, sledovala som sa ako sprosta a dokonca som mala tehu priznaky. Moja psychyka spravila vela. Napriklad ja co poznam jednu zenu tak ta mala taketo priznaky ako ty dokonca jej este aj trosilinku narastlo brusko. Co som ostala velmi prekvapena lebo toto vsetko sa s nou dialo este pred MS. Nechcela som jej verit az kym si nespravila tehu test a sla som s nou aj k lekarovy a potvrdil jej tehu. Tak neviem , kazda to mame inak. Pozri su tu dievcata ktore maju tehu testi pozitivne este pred MS a niektore musia cakaj az na tyzdnove, dvojtyzdnove meskanie ...
Ja mam len jedno dieta , nemala som pri nom ziadne priznaky, uz som ti pisala ze ja som dokonca mala aj MS, priznaky tehu ziadne a testy do 6 tyzdna tehotenstva negativne, takze aj keby ze som teraz tehu tak ani o tom neviem a tiez by som si pytala radu od skusenejsich 😀
@gerry22 nie nie netvrdim , ze som ako verim tomu ,ale zas ako uz to tak neriesim vravela som si co ma prist pride ja len ci si ty nahodou nemala nieco podobne taku akokeby zaludocnu tazobu zajtra ideme na dovcu uz to nem riesim nechavam tomu volny priebeh ale test mam keby nahodou v nedelu neprisla 😝
@gerry22 inak aj ja mam pocit ze ma trochu nafuklo nic moc pred dovcou ale aj tak nemam ploche brucho 😀
@vanda12345 Ako som uz pisala, ja sama neviem ako a kedy som otehotnela na prvykrat, lebo nic ziadne priznaky som nemala. Aj mne to bolo zvlastne ako je to mozne, ze nemas ziadne priznaky a dokonca ani tie zaludocne 🙂
Hlavne si uzi dovolenku, bez akychkolvek stresov a premyslania na niecim co sa neda ovplyvnit. Ked sa vratis z dovolenky tak sa otestujes. A budes mat prekvapko. Drzim palce a krasnu dovolenku prajem 😀
@vanda12345 vies si predstavit, ze som chuducka ako keby som mala anorexiu a brusko mam nafuknute ako balon, ze keby ze ma vidis povies ze som v nejako 5 mesiaci tehotenstva... 😀 😀 😀
@gerry22 presne toto mam v umysle uzit si slnko plaz more a veget 🙂
to fakt az taka chuda si zavidim 😝
@vanda12345 no nemas co moc zavidiet lebo je to strasne na pohlad. Som pocas jedneho mesiaca schudla . Stahovali sme sa do vacsieho bytu do toho prisla vypod z roboty pre manzela a sme boli z toho velmi vystresovany lebo to prislo nevhod ked sme sli do noveho bytu z vacsim najmom. Ale nastastie ma manzel pracu tak je dobre a a budem sa snazit pribrat. 🙂
@tanietqaa no je to na psychiku,ale poviem ti,ze teraz to lepsie znasam,lebo si hovorim,ze ked sa nam zadarilo 2x tak sa podari znova,ale uz do uspesneho konca.caka ma hematologia-to co ty na to sa caka cca mediac,genetika,spermiogram.ak ty nic nezistia,tak imunita,stitna zlaza.Gyn mi vravel,ze este moze byt chyba v maternici alebo ze babatku neviem dat ziviny-a to uz neviem ake vysetrenia sa robia.a gyn nam doporucuje pockat na vysledky a hlavne nech sa zahoji maternica.aj pijes alchemilku?
@gerry22 tak oki hlavne , ze uz teraz je to fajn aa ano priber chude baby tiez maju problem otehotniet
@vanda12345 ja som v podstate bola aj predtym chuda, mala som 48-49kg a otehotnela som na prvy sup. Len teraz som ovela chudsia tak mozno kto vie videla som vela zien totalne vychudnute a brusko pred sebou maly. Verim, ze u mna nie je tato chyba. Skor si myslim aspon som to tak odsledovala, ze ten ejakulat zo mna vyteka. Musim drzat hore nohy aspon pol hodinu aby to zo mna nevytieklo. Tak mozno tam je chyba
@gerry22 kolko??ty jo a kolko merias no myslim ze to vyteka normal ale nieco tam ostane to len tak hadam co tam ma ostat ostane 😉
@tinka881 fiha celkom dost ta toho caka..ale ak zistia pricinu bude to oki 🙂 a potom bude krasne baby..ano pila som hned po zakroku som vypila 20sackov a potom uz nie aj rakytnikovy olej som pila rano vecer teraz si davam rano ked nanho nezabudnem a dalej beriem kys listovu aj Bkomplex som brala...uz neberiem nic akurat doplnam vapnik lebo malo co jem mliecne.. 🙂
@vanda12345 vysku mam 164cm . Tak urcite tam nieco ostava, staci len jednu zubrienku na oplodnenie tak urcite aspon ta jedna tam je , no bola ale asi nedosla a neuspela, kedze zatial nic 😀
@gerry22 tak to si fakt ako prutik presne tak my sme si pozor davali teda muz sa snazil a mame 2deti🙂 preto mi ine ako ze to vyslo ani nejde ked teraz sme sli naplno 😀
@gerry22 aj ked ktovie co spravila mirena ale vela som citala ze ziaden problem tak dufam
@vanda12345 zvykne to tak byt, ked si davame pozor just otehotnieme a ked chces dieta a ides naplno tak sa nedari 🙂 😀
@vanda12345 v to dufam aj ja ye je vsetko ok...🙂 do teraz som nemala ziadne zdravotne problemy. Dako zacinam mat kyselinu trosku co ja vobec nezvyknem mat, nechapem pali ma zaha hmmm...ale uz kaslem na to nejdem si nic vsimat nech sa deje co chce . Yajtra to bude jasne a iste
@gerry22 ak daj vediet co a ako ja sa priebezne tu kuk co je nove presne ved do zajtra to das to ja este tyzden 😝 no vydrzime ja len ze ked ma vcera tak prsia boleli tak co to je?? 😀
@vanda12345 ja mam tiez naliate prsia ale cudujem sa ze ma nebolia. Pred !s ma zvyknu boliet ale teraz nic. Moze byt priznak tehu bolave a citlive prsia ale nemusi. Minuly mesiac ma tiez tak boleli a myslela som si ze som tehu

@vanda12345 Inac dnes mam uz krce ako pred MS, takze asi zajtra mozem ocakavat prichod MS. Som strasne zvedava, ale uz som pripravena na to ze sa nezadarilo a zajtra mrcha mrchava dojde.. ☹