Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@ignorantka vzdy je šanca aj ked mala.. naozaj zaleži na tom, kedy to prasklo, ako dlho je vajko zrele a kedy ku nemu stihnu doplavat... spermie.. 😉
a ešte k tomu špineniu čo ste tu pisali, to sa počita do stareho cyklu..
ved aj FF pri špineni, este neda novy graf. az ked zaznačite klasicku ms-krvacanie.
@renimac no tak ich pekne od seba odháňaj 😉 ale teraz je aj také počasie, čo to sa na človeka nalepí, veď vieš, že aj ja som si vypestovala pásový opar 😀😀 ale už som v poriadku,dávam tiež do poriadku HP po tej stimulke. Dnes som 10DC bez hormónov a dnešná folikulometria ĹV dominantný folik 9,8mm a PV 14,5mm ☺ v pondelok idem znovu, tak uvidím, ako to pôjde bez hormónov ďalej, že by sa zadarilo prirodzene 😂😂😂😂😂
@lauritkatesty to isté mi hovorili aj v car , keď som začínala pichať stimulku a aj moja dr mi povedala, že špinenie som mala ešte z minulého cyklu. Ale ako sme písali, viec doktorov viac názorov ☺
@senselinka veď práve preto, že sme na jednej spoločnej lodí 😊 a keby sme si všetko pripúšťali, tak už sme asi na liekoch, ale nie tých hormonálnych 😁 ako píšeš potrebujeme niektoré odĺahčiť ten postoj k danej veci 😘😘
@llaurita maš presne určeny den ovulacie ?
@lauritkatesty Diky, uz sa to vyriesilo, uz som 1 dc 🙂 Myslim, ze som to dobre urcila, aj ked BT nemeriam, podla ovu testu a bolesti. Lutealna faza sa mi predlzila na 14 dni, ale som rada, ved to je ta idealna, takisto aj cyklus tento mesiac idealny 28 dnovy, to sa mne este nestalo 🙂
@llaurita tak potom fajn, aspon niečo pozitivne 😉 novy cyklus=nova šanca
@lauritkatesty presne tak som to zobrala, novy cyklus nova sanca 🙂
Baby konečne aj sem píšete, uz ste tu chýbali nejakú dobu 🙂🙂🙂
@senselinka hovorí sa sto ľudí sto názorov. Každý lekár povie niečo iné🙂...Ja sa nerozculujem🙂.....ak začne žena krvácať večer o 23.00 2.11 tak si to zaznaci ešte do 2.11 ale ak začne krvácať o 00.30 čo je 3.11 tak jasné že si to nenaznaci do predošlého dňa ale ako 3.11. Asi zrejme si to takto mala na mysli;)a @ria294 o spineni som už písala že sa nepočíta ako 1DC ale až keď žena krváca sa ráta ako 1DC🙂
@senselinka každému povie doktor niečo iného🙂.....takže toľko k téme kedy a ako sa počíta 1DC. Každá si to počítame tak ako povedal náš doktor.
@llaurita ahoj,ak sa môžem opýtať,ako sa ti podarilo predĺžiť luteálnu fázu?Užívala si niečo?A akú si ju mala dlhú doteraz?Ja mám totiž len 10dňovú a nie a nie ju predĺžiť ☹
@calmmeadow skús piridoxín B6, mne to trošku predĺžilo, mavam krátky cyklus a užívala som inofolic a podľa sledovania sa mi pri inofolicu skratila LF na 9dní, inofolic som vysadila a začala som užívať B6 a predlžila mi LF 12dní.
@calmmeadow ja mam toez rovnaky problem tiez by som rada poradit 🙂
@llaurita
@babymaminka zlatinko, uz som ti pisala, ze ten pyridoxin... fakt to funguje 😉
@calmmeadow skus vyssie davky pyridoxinu, mne uplne odstranil spinenie a predlzil lutealku o dva dni
@senselinka ano to viem mam to zapísané 🙂 len ze ci nieje aj nieco ine som myslela preto som myslela ze ma to zaujima na druhej strane nevies ak to je?ked budem brat buduci cyklus clostyl.a pichnu mi pregnyl mozem to brat aj tak? 🙂 🙂? Citala som ze davaju aj duphaston ten je naco dobry?

@ria294
@renimac diky, baby, mne je to tak trosku smiesne, tie reakcie... ale zas ked je clovek o niecom presveddeny, bude sa za to aj bit 😅
Len sme tu vsetky na jednej lodi, tak trochu odlahcit postoj by nezaskodilo.