icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

senselinka
2. nov 2016

@babymaminka jasne, B6 je len vitamin, ale prospesny 😉
Duphaston sa dava z roznych dovodov... bud na upravu cyklu, na zvysenie progesteronu po ovulacii a tym padom aj na udrzanie tehotenstva, ak k nemu pride... ked tehotne zacnu spinit, vsetko mozne, zavisi od casti cykku, kedy sa uziva a davok.
Pri tom clostyle ta budu kontrolovat? Pregnyl si daj urcite pichnut, nech sa ti nespravi cysta

ria294
2. nov 2016

@senselinka
@babymaminka ja som užívala pyridoxin 600mg denne 2-2-2 a naozaj druhý mesiac sa mi predĺžila LF, ale zase je pravda ,že som užívala aj iné Bčka, lebo keď užívaš viacej jedného Bčka, tak strácaš účinok inych Bčiek

senselinka
2. nov 2016

@ria294 ja musim brat vysoke davky listovky aj B6, tak ktovie, ktorá ktoru ovplyvnuje 😀

ria294
2. nov 2016

@senselinka a akú dávku listovky dnne berieš ? No ja som za tento mesiac predávkovaná Bčkami , užívam milgamu aj bkompkex a ešte aj pyridoxín.... tento mesiac mi išlo liečila som pásový opar, tak Bčka boli raňajky, obed , večera 😃 a chuť na jedlo o to väčšia 😃😃

senselinka
2. nov 2016

@ria294 1000 ng listovky a 100 mg pyridoxin

map0007
2. nov 2016

Viem ze to tu nepatri,ale skusim sa opytať.Dievcata chcem sa poradit,uzivam duphaston,som 5tt,strasne ma nafukuje az brucho boli,neviem ci to je tehotenstvom alebo uzivanim duphastonu.Espumisan nejak nepomaha,aj nospu som skušala.Cez den v praci sa este da akurat nesiham pit vodu.Ale ked pridem domov krce pobruchu.Celu noc dala som espumisan pred spanim a rano okolo 5h.ale nepomaha.Neviem ci volat gynejologicke lebo len vydržat.ďakujem

ja31
2. nov 2016

@map0007 Ahoj. Nuž môj názor je taký, že najlepšie je poradiť sa s gynou..aj na ten Espumisan je dobré opýtať sa či v tvojom prípade je vhodné užívať ho..záleží aj od toho čo jedávaš..akú zeleninu..či práve ona ťa nenafukuje..ale je to aj tehotenstvom..

baby24
3. nov 2016

Tak baby pridavam sa aj ja k tejto skupinke september nam zanikol snad december prinesie viac stastia drzim palceky 🙂

rula
3. nov 2016

este 3 dni do ms

rula
3. nov 2016
eliss19
3. nov 2016

Ahojte dievčatá tak dnes mi mešká už jeden deň čo mne chodieva načas ale 31.10. Som testovala ale bol negatívny tak ak do zajtra nedostanem tak ráno skúsim testovať bolesť podbruška taká malá že to ani nerátam za bolesť len sem tam ;)

ignorantka
3. nov 2016

@rula netestnes? 🙂

lienocka1988
3. nov 2016

Baby neviete mi prosím poradiť? V stredu 26.10 som bola u lekára a nameral mi 17mm folikul. Od vtedy je týždeň a teplota sa ešte stále drží dole....je možné že by ešte nepraskol?

senselinka
3. nov 2016

@map0007 skus si davat feniklovy caj. Nafukovanie ja, bohuzial, bezna sucast tehotenstva... 😖

senselinka
3. nov 2016

@lienocka1988 to asi nie, to by uz mal 35 mm 😛 Mozno ale nepraskol a zmenil sa na cystu alebo praskol, ale teplota stupa velmi pomaly... tiez som mala podobny problem tento mesiac, ale uz je hore 🙏

rula
3. nov 2016

@ignorantka ne, bojim sa a radsej som nekupila test

rula
3. nov 2016

dakujem Vam kocky za podporu, nikto netusi , co prezivam, len Vy

lienocka1988
3. nov 2016

@senselinka Ďakujem veľmi pekne za odpoveď. Asi zase len tento mesiac čakať na mrchu. ☹

kotatko1232
3. nov 2016

babulky o 4dni ma mi prist ms tak som zvedava ci dojde.dnes od rana mam take jemne stipkanie v pravom vajecniku ..dufam ze nemam cystu

babymaminka
3. nov 2016

@senselinka ano budu ma kontrolovat jasne budem brat od 5-9dc a kazdy druhy den folikumetria az do pregnylu na cca 13dc ak bude vsetko ako ma byt 🙂 aj teraz nebrala som.nic a kontroloval ma aj bez toho chodila som na folikumetriu 2 cykly cize teraz bude duplom... tesim sa na mrchu a o 6 dni je drahy doma 🙂 🙂 🙂

babymaminka
3. nov 2016

@ria294 ak sa mozem opytat milgamu berie aj môj manzel no on na chrbticu tebe ju kto odporucil viem ze tam.je vela bcok dokopy 🙂

renimac
3. nov 2016

@map0007 Ahoj, mám ten istý problém. Určite to robí aj Duphaston, ja mám síce Utrogestan, ale kŕče prídu vždy do pár minút po jeho užití. Mne na to pomohol harmančekovy čaj a mandarínky, čo som netušila, že môže pomôcť. Zjem aj 3 denne a konečne sa mi spustili vetry a už nemám zápchu. A veľa pijem samozrejme.

renimac
3. nov 2016

@map0007 espumisan sa v tehu môže, odobril mi to aj lekár, ale teda mne nepomohol. Takže ho ani neuzivam. A na kŕče si dávaj magnézium, tiež pomáha pohybu čriev 😉.

babymaminka
3. nov 2016

@ria294 cize si uzivala rano 2 100g obed tiez aj vecer ak to dobre chapem cize davka 600 bola za cely den ano? 🙂

zuzanita123
3. nov 2016

Tak akurat idem od lekarky, pravdepodobne sme nasli dovod potratu pred 3 rokmi, roztep chrbtice babatka v aprily a nasledny problem otehotniet. Zistili mi neliecenu Toxoplazmozu o ktorej som ani netusila, kedze ide o infekcne ochorenie bude potrebne aj nasledne liecenie a momentalny zakaz snazenia 😣

kotatko1232
3. nov 2016

@zuzanita123 tak to je hlavne ze nieco nasli.cize ked sa vyliecis je tam sanca ze donosis babenko az do konca 👪

zuzanita123
3. nov 2016

Taj to je pravda, ale aj tak som z toho na nervy

kotatko1232
3. nov 2016

@zuzanita123 ved jasne musis to spracovat lebo este ti nedochadza ze si tehotna.

ejuska2586
3. nov 2016

@zuzanita123 Joj, to ma mrzi. Ale aspon vies, preco si predtym o babatko prisla. Preliecis sa a potom sa do toho mozete vrhnut. Drzim palce, aby sa ti podarilo poriadne preliecit a potom otehotniet a aj v zdravi donosit. 😉