icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

simisk
3. nov 2016

@map0007 no v riflach sa radcej netlac,neni to dobre.Ja som si kupila tehu rifle,sice o cislo vacsie ale je to uuuuuplna parada mat cele brucho volne,ziaden zips,gombiky nic.A doma chodim roztahanych teplakoch.A pi vela vody,to mi tiez nakazali,lebo vraj malo pijem preto aj to nafukovanie,min 3L za den.A doma si musia zvykat ze ta nafukuje,lebo ked to budes zadrziavat,budes mat neskutocne bolesti a budes len trpet.Ono to je len vzduch a musi ist von.

ignorantka
3. nov 2016

@rula no tak tu spravme internu dohodu, ze ked zajtra rano budes mat BT rovnaku alebo vyssiu ako dnes tak urobis test :P :P

rula
3. nov 2016

@ignorantka dobre plati, ale test ziadny doma nemam kupim az zajtra poobede ked pojdem z roboty

ignorantka
3. nov 2016

@rula no mozes si odlozit ranny moc doma :D :D :D

rula
3. nov 2016

@ignorantka no to mi nenapadlo🙂🙂🙂🙂

ejuska2586
4. nov 2016

Kocky, dnes asi zacnem novy cyklus. V stredu spinenie a velka bolest podbruska, vcera vecer zas. Testy slabnu-vcera bol uz zas len duch. A priznaky odchadzaju. Dnes rano uz spinenie v podobe jasno cervenej krvi, tak uz len cakam, kedy sa mrcha spusti. Nevadi. Maternica bude pohnojena a ak sa muzickovi nahodou podari prist domov na ovulku, tak budeme skusat zas. Ak nam to teda nahodou lekar nezakaze. Dnes mam este kontrolu.

rula
4. nov 2016

@ejuska2586 tak hlavu hore, pevne zdravie

rula
4. nov 2016

mne teplota klesla, pride ms.

eliss19
4. nov 2016

Ahojte dievčatá tak dnes mám dva dní meškania začína tretí ale test dačo tam je len niesom si istá keď už je to dva dni a také slabulinke či nádej tam je ale tak hádam áno 🙂

lily1983
4. nov 2016

@rula ja mam dostat zajtra..teplota sa drzi ale testla som a beloba...takze pride aj mne..

modrykoniar
4. nov 2016

@eliss19 no niečo tam vidim, je to slabučké, skus testik o 2 dni 🙂

eliss19
4. nov 2016

Práve má napadlo užívam vitamín E 200 to môžem ak by som bola tehotná? Neuškodí to?

ignorantka
4. nov 2016

@rula 😞😞😞

rula
4. nov 2016

@ignorantka
@lily1983 no co uz, v maji sa vydavam tak asi to ma takto byt🙂

lalyla
4. nov 2016

@ejuska2586 To mi je tak luto,ale super,ze si taka optimisticka. Bola si pre mna teraz taka nadej,somsom ta tu sledovala a tak ma to nakplo,ze sa vam podarilo a snad sa zadari aj nam. Tak prajem vela stastia v dalsom cykle a tentokrat uspesne az do uplneho konca,vela zdravicka 🙂

jaruskatt
4. nov 2016

Kočky, akú ste mali BT keď vám vyšiel pozitívny test? resp.v akých hodnotách sa vám pohybovala v čase cca 7dní pred mrchou a potom keď neprišla? Mne sa drží 3 dni na 36,7 ale to sa mi zdá nízko

senselinka
4. nov 2016

@ejuska2586 zlatinko, je mi to velmi luto... 😢
Ak sa potvrdi to, co pises, skus v ďalšom cykle maximalne posilnit maternicu, pi alchemilku aj 3x denne, uzivaj vit. E a cervene vinko, decko kazdy vecer, uvidis, ze sliznica bude krajsia. Pripadne zbehni k Dr. nech ti to odsleduje a da lieky na nárast sliznice
Drzim palce!!! 💖💖💖💖

senselinka
4. nov 2016

@jaruskatt vzhladom na to, aka je predovulacna teplota, je to krasne. Ja mam predovulacnu cca 36,7 a poovulacnu okolo 37-37,1 a v tehu okolo 37,2. To zodpoveda tvojmu rozdielu teplot 36,2 - 36,7. Ak merias skoro rano, nemozes mat 37 😉

jaruskatt
4. nov 2016

@senselinka pri prvom som mala vyššiu (prikladám foto víťazného grafu pri malom z 2012) 🙂

jaruskatt
4. nov 2016

@senselinka no a minulý mesiac som tiež dúfala, nakoľko sa teplota celkom pekne držala... a nič ☹

jaruskatt
4. nov 2016

hups, trošku som to tu pregrafovala 😀

kchan
4. nov 2016

Ahojte babule, po dlhšej dobe sa ozývam a mám na vás rovno otázku 😁 je toto iba kanál alebo duch?? Test je pepino obyčajný
@kakatulik

eliss19
4. nov 2016

@kchan ahoj a ktorý deň si? Už ti mešká?

kchan
4. nov 2016

@eliss19 ahoj, 2-3 dni pred MS som... Na tej foto je to dosť blbo vidieť ale naživo v pohode vidím čiarku a snáď si nedomýšľam ale je jemne do ružova

eliss19
4. nov 2016

@kchan tak to je asi v pohode lebo mne 2 dní pred MS som mala len belobu až dnes slabučka čiarka tak ty to máš lepšie ako som to mala ja držím ti palce

kotatko1232
4. nov 2016

@kchan mme sa zda ze to je duch .ovsem ak ta ciarka nieje siva ale do ruzova.😊

kotatko1232
4. nov 2016

@kchan pozri na moj test na predoslej strane Ms mam dostat o 4 dni a mam tam tiez ducha 😉

senselinka
4. nov 2016

@jaruskatt no mala si vyssiu, ale aj predovulacnu, ta bola 36,4 😉
A jasne, ze krasny graf este nic nezaruci...

kchan
4. nov 2016

@kotatko1232 mne ta čiarka príde na mojom do ružova, uvidím.. Zajtra testnem znova...
@eliss19 každopádne držím vám palce baby ;)

kotatko1232
4. nov 2016

@kchan skus o 2dni.