Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@gerry22 ja mam silikony a nikdy som take necitila aj ked pri mirene sa neda povedat ze je normalna mrcha skor len take spinenie
@vanda12345 aha, tak ak budes chciet mozem mi kludne napisat aj IP spravu.
Krasnu dovolenku prajem nech sa vratis uz ako tehulka 😀
@gerry22 dakujem uz cesatujeme no ano nemala som ziadne tak som si dala spravit uvidime co s nimi spravi tehu mozno aj na nove pojdem qle nemysli si ze nejaka Pamela take normal dikes uz keby sme tam boli😊
@vanda12345 tak prajem stastnu cestu. Nech vam cesta rychlo prejde. Inac dnes mrcha este zatial nedosla a ziaden naznak ze by mala dojst ani spinenie nic. Malinke krce mam. Ale to je nic. Takze toto je pre mna nova nadej lebo mne mrcha vobec nemeskala
@gerry22 ahoj, dnes som uz 5dc...nevyslo to tento mesiac, ale nevadi...ideme dalej 🙂 o par dni mame obdobie snazenia a tesime sa na to 🙂 teraz ked to nevyslo na ten april, tak mi to uz je jedno kedy to bude. Davam si bylinkovu kuru v tomto cykle...aj dnes som mala caj z cerstvej alchemylky a praslicky
Ahojte baby☺my sa s manzelom snazime dlhsie a donedavna som bola v tom ze plodne dni mavam podla ovulacnych testov mi pekne vychadzali....no gynekolog mi zistil ze nemam ovulaciu sleduje mi teraz vajicko a vysvetlil mi ze to ze nam vyhdu ovulacne testy pozitivne neznamena ze mame ovulaciu....takze asi tak
@gurags tak to je mi luto, ze ti nevyslo vysnivane aprilove babo, ale ako pises nevadi, zadari sa nabuduce. Drzim palceky 😀 a vela stastia v buducom snazilkovani 😀
Ja som dnes mala mat MS a zatial nedosla, ani ziadna stopa po MS. tak neviem asi sa zadarilo, kedze mne nikdy nemeskala MS uz 3 roky mi chodi nacas ako hodinky a dnes po 3 rokoch zrazu nedosla. tak hadam uz nedojde 😀
Ahojte baby,som sa dopocula ze ste zacali dalsiu skupinu,ja som zo skupiny"Od maja do septembra"tak som sem nazrela.Tak opytam sa aj na vas nazor.Test som robila v piatok okolo obeda je to Dr.Max,v piatok som bola 9-10DPO,zial presne neviem.Zajtra by som mala dostat mrchu mrchavu,ale naznak zatial ziadny,vacsinou uz takto mam spinenie.Mam doma este jeden test Max(kazetovi)ale snazim sa vydrzat do zajtra rana co ukaze ten.Co myslite podla tohto piatkoveho?
Baby skúste poradiť. Zo začiatku som mala celkom badateľný ovulačný hlien, už asi 3 mesiace ho niet. Podľa čoho si mám odsledovať ovuláciu? Dnes som 16 DC a hlien je krémový.... Myslíte že ovulácia ešte vôbec ani nebola?
AAA čomu už vôbec nerozumiem je mierna bolesť v krížoch a citlivé prsia ako pred MS. Na 16 DC sa mi to zdá nejaké zvláštne. O bábatko sme sa snažili 7 DC, 9 DC a 11 DC.
@vanda12345 Ahoj tak nakoniec mrcha hnusna dosla o den neskor. Nechapem ako je to mozne ze mi meskala po tolkych rokoch pravidelnej nemeskajuce mrchy. Tento mesiac som musela byt niecim ovplyvnena vystresovana, preto mi meskala a hormony sa poblaznili. No nic pokracujeme dalej v snazilkovani...tebe drzim prsty nech ti to tento mesiac vyjde a nech si hned najdes // ciarocky na testiku 😀
@lenka_vi1 este je to aj tak v pohode nemusis sa obavat ak si zdravotne na tom dobre tak sa neboj zadari sa. Netreba sa stresovat, ja som si tym sposobila meskanie mrchy, ktora mi chodila nacas ako hodinky. Dalej pokracujeme v snazilkovani a ked sa ma zadarit tak sa zadari. Ja som citala jeden clanok od neviem ako Dr, ze nie je hlavne poznat svoj cyklus, ovulaciu atd, ale ze hlavna je priroda a ta sa neda nijak ovplyvnit. Drzim ti palce aby sa ti zadarilo . Kedy cakas mrchu alebo kedy zacinate snazilkovat?

@vanda12345 tuto nedelu uz odchadzas na docu?