Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@peta_25 gratulacia velkaaaa! Uz nech len silnie 😉
Peta_25 gratulujem 😉
Musi to by neskutocny pocit vidiet 2 // 🙂 ja zatial.len kazdy mesiac mam ,,priznaky,, a kazdy mesiac sklamanie a novy mesiac nove dufanie 😉
@vanda12345 Jj. Drzim palce, nech sa cim skor zadari.
@smejko18 Neboj ja sa tiež ešte neradujem uplne, lebo nechcem potom totálne sklamaná....Ale je pravda že mi menzes mešká už 4 dni, čo pred tým nikdy nebolo, mám citlivé prsníky a ešte ten test.....tak mi neostáva nič iné len veriť že tam tie dve čiarky budú aj silnejšie :D Držím ti palce a pevné nervy pri snažení 🙂
@ejuska2586 dakujem napodobne no do VIANOC to nebude ale februar myslim ze tak akurat mozno aj januar podla ms napodobne aj tebe a uz do uspesneho konca
@peta_25 moc ti drzim prsty a hlavne do uspesneho konca sme sa moje stastie rozplinulo ty sa ale drz a drzim prsty 🙂
@sofia288 ahoj moja ty si uz dostala prvy ms??a kolko si po kyrete
@zuzanka_h vyzera to nadejne. Skus testik 😉
@crazy_girl1 nadejne taka skakacka teploty?
😉 a kolko dni ti uz meska? Mozno si urob este cca v ut test- pre vlastnu potechu a uplnu istotu.ja sa sice nevyznam,ale kedze v okoli su vsetci prudko plodni,tak ze je lepsie ist neskor aby bolo uz malinke vidno.1-2 tyzdne.ale keby to bolo namne,isla by som uz konco bud.tyzdna 😉
Potom dah vediet co ti tam povedali a hlavne v ktorom tyzdni si 😉 a potom uz len hladat na mk novu skupinu pre tehotne 😉 a aj si nieco uzivala?MK,alchemilku alebo nieco....
@peta_25 gratulujem.a k ku gyndovi sa netreba ponahlat.ja som bola 5+3 a bolo malinko len vidiet,este bez akcie srdiečka,aj to videl az ked zatlacil na podbrusko take je to este malinke,ale bol uz zltkovy vacok vidno.skor by som sla po 6tt aby uz bola akcia srdca...mna potom objednal az v 9tt no porazit ma mohlo....pokial si nemala predtym problemy ze by si rychlo potrebovala duphaston tak sa neponahlaj😊
@vanda12345 zajtra idem na kontrolne hcg ci klesa. ms som este nedostala. 17 som mala zakrok.
@veronika1603 takze mam pockat 5tyzdnov az potom ist na gyndu? ☺
@sofia288 ja idem zajtra na kontrolne hcg a ultrazvuk no snad bude u nas vsetko ok a mozme snazilkovat 🙂
@peta_25 zisti si v kolkom presne tyzdni si podla poslednej ms a potom chod po 6tt.na stranke tehotenstvo.academy si zadaj den poslednej ms a ukaze ti presne v ktorom tyzdni si
@zuzanka_h myslim, ze ten pokles by mohlo byt uhniezdovanie a vystup dnesny je dobre znamenie... aj ked, u mna to tiez vyzeralo nadejne a dnes to vyzera na mrchu... 😢

@lauritkatesty boze pevne v to verim.☺