Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@butterfly333 mam pockat kym mi pride ms ak pride
a od prveho dna 1dc si mam pocitat 16 dni.a od 17 dna mam zacat brat 10 dni a potom pauza lebo by mala prist MS
@butterfly333 lebo mne chce upravit Cyklus
@butterfly333 no viem ze tebe sa aj nad 37 vysplha mne max 37,1 aj to bolo len asi dvakrat odkedy meriam
@suesue1983 len keby to uz konečne bolo tehu bolo by to to najlepšie.
@kotatko1232 mne tiež tak že po 16tom dc no ked mám ovu neskor tak až po ovu si ho dávam.
@butterfly333 no mi hovor/ale verím že sa dočkaame aj keď ja som už na maxime nedočkavosti :D
@butterfly333 aha no tak uvidime ci teraz dorazi alebo nie
@suesue1983 dufam že áno bože každy večer sa modlím som vdačna za dve deti čo mám že su zdrave no velmi by som si priala ešte jedno.
Baby co je dobre na kyselinu??uz asi 4 den ma kazdy den pali zaha ked nieco zjem. ☹
@butterfly333 veru,ved aj ja už mam ale všetkym by nam maly drobec urobil nesmiernu radost,dufam ze som uz neprecerpala moznost byt mamka 😟
@butterfly333 aha takto tak uz aby si ich brala brala a bolo do uspesneho konca
@kotatko1232 moja ja mám kyselinu už od juna čo som bola tehu od vtedy ju mám takmer každy den aj dnes. Chystám sa na gastro. Mne pomáha lyžička horčice. No teraz si davam tabletky Rennie.
@vanda12345 veru už by sa patrilo aby sa to konečne podarilo. No asi všetko chce svoj čas.
@butterfly333 ano.tak horcicu mam skusim si ju dat .staci mala lyzicka?
@kotatko1232 ano stačí. Moja a ako si na tom kolko si dc?či dpo
@butterfly333 asi tak nejak no my to dame uvidis ja cakam az na bud rok ale pojde to
@vanda12345 musíme moja verit že sa to podarí do štastneho konca.
@butterfly333 dik.no vcera dnes ma dojst MS ale zatial nic.
lebo vzdy dostavam v noci na prelome dni.ale teraz nic
@butterfly333 vcera som si sledovala krcok a bol uuuplne dole.
dnes rano tak isto a teraz nedavno som skusala a este je dole 😀
@butterfly333 urcite to tak bude nepochybujem
@kotatko1232 tak držím palce nech je to tehu. Test neskusiš?
@kotatko1232 ja som brala od 16 dna cyklu.
@ejuska2586 a naco si ho brala??
@butterfly333 no rozmyslam ze skusim zajtra rano ked dam malu do skolky
@butterfly333 aha tak stym neporadim. 😉 Ja som zivnostnik ja vstavam kazdy den rovnako,(,ak teda nejdem doktorovy alebo dakam inam) Cize aj bt mozem merat rovnako,neviem ako to robia zeny ktore chodia na smeny,a kazdy tyzden inokedy vstavaju 😒
dievčatáá? Poradíte mi tu niekto?? :D
@chellina ???co sa deje?
@kotatko1232 Uz som pisala hore , len bolo dalsich vela komentarov 🙂
Nooo ze mozno sa pridam necakane k tehulkovaniu s vami, 🙂 🙂 ale neviem ci je to vooobec aspon trochu pravdepodobne, kazdopadne nevadilo by mi to. Nechranime sa uz s priatelom velmi dlho... no vcera rano sa rozhodol ze to len tak skusi, tak sme skusili, dva dni po menstruacii. Je vobec mozne ze by sa nam hned zadarilo? 😕

@suesue1983 ja taku mávam od ov až do ms čiže u mňa nič nezvyčajne.