icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

gerry22
31. júl 2016

@mausy21 Mne sa teraz posunulo vsetko aj kalendarik v mobile mi zblbol kvoli jednodnovemu meskaniu . Musim sa teraz odsledovat kedy budem mat plodne dni a ovu. Skusim metodu merania BT, mozno mi to pomoze. Tak tiez teraz neviem ako kedy a co. Pockam kedy mi skonci mrcha a kedy mi budu vychadzat plodne dni a ovulacia.
@lenka_vi1 Takze baby zacina nam dalsi cyklus v ktorom sa budeme snazit zapracovat na tom aby sme sa trafili do toho spravneho dna aby sme trafili ovu 😀

mausy21
31. júl 2016

@gerry22 dzim vam palce..ja aj ovu testy aj BT a aj tak sme zle nacasovali...dva dni pred ovu cele zle

lenka_vi1
31. júl 2016

@gerry22 dakujem velmi pekne za mile slova 🙂 praveze by mala prist az 12.8.! a ja uz teraz citim dost napate prsia a pocit akoby uz mala prist zajtra....aj mne chodila ako hodinky a odkedy sa snazime tak si chodi ako chce 🙂 Snazili sme sa stale medzi 11.-18. DC a nic, a kedze posledne MS chodila aj 4 dni skor tak som sa rozhodla ze skusime zo zaciatku cyklu ze co ak nahodou je ovulacia skor. A mas veru pravdu, ak sa ma stať tak sa stane aj len pri jednom snazeni v cykle... ale smutok trochu je ked dojde MS.

gerry22
31. júl 2016

@mausy21 mi sme sa tiez snazili pred ovu, tri dni za sebou sme snazilkovali a vidis nezadarilo sa, kto vie kde bola chyba , to nikto nevie. Drzim palce nejako to zvladneme spolu budeme sa podporovat navzajom. 😀

lenka_vi1
31. júl 2016

@gerry22 my sa este preistotu posnazime v tomto cykle, clovek nikdy nevie... samozrejme drzim palce nech sa co najskor zadari 🙂

mausy21
31. júl 2016

@gerry22 no to ano...ja cakam mrchu 9.8 ta uvidime. Ale neverim

mausy21
31. júl 2016

@lenka_vi1
@gerry22 ja uz nemam ani chut sa snazit ked mam pocit ze sme to presvihli..a povedala som ze toto je posledny cyklus co som merala a sledovala ovu..je to na nervy..

mausy21
31. júl 2016

@lenka_vi1
@gerry22 inak citala som ze vsade odporucaju mat sex v den pozitivneho ovu testu a potom este den po ovu...myslite ze chlapci naozaj dokazu tak dlho cakat na vajo????

gerry22
31. júl 2016

@lenka_vi1 prave to ked sa mrcha dostavi skor ci neskor tak sa to vsetko posunie aj plodne dni aj ovulacia a mi sa musime do tych dni trafit. Je to v podstate loteria 😀
Ja tiez som teraz na tom tak ze neviem co ako bude. Mala som tiez tieto iste pociti ako ty a vidis mrcha mi aj tak dosla. s manzelom sme sa uz tesili ze sa zadarilo, tak dnes sme trosku obidvaja smutny z toho, ale to neva snazime sa dalej , nadej umiera posledna a predsa sa nesnazime este dlho tak nic sa nedeje. Pockaj ci ti dojde mrcha netestuj skor je to zbytocne budes len z tych testov sklamana a tak ked testne napr den pred mrchou tak ti uz moze ukazat ducha alebo nie, Najlepsie je byt v klude nestresovat sa a vydrzat s testovanim. viem ze je to tazke ale cim dalej tym viac si uveomujem ze potom ak testnem skor som sklamana a som s toho smutna. Tak drzim palce. 😀

lenka_vi1
31. júl 2016

@mausy21 @gerry22 ja BT nemeriam vobec, snaha sice bola, ale velmi skoro ma to preslo, bolo to naozaj o nervy, hlavne dodrzat stale ten isty cas...

gerry22
31. júl 2016

@lenka_vi1 a kedy si mala MS alebo kedy ju ocakavas? dakujem aj tebe prajem nech sa zadari co najskor. Mne akurat zacal prvy den cylku tak ja prechadzam az do druheho mesiaca cca ovulacia by mi mala vychadzat na 9.8. ale uvidime ci to tak ozaj bude, kedze sa mi to vsetko posunulo

gerry22
31. júl 2016

@lenka_vi1 ja som si tiez nikdy nemerala a ani nemam sajnu ako sa to robi . 😀

lenka_vi1
31. júl 2016

@mausy21 no najlepsie je urcite aspon 3 dni pred , pocas ovu a 1 den po....

lenka_vi1
31. júl 2016

@gerry22 my až 12.8 ocakavame MS

mausy21
31. júl 2016

@lenka_vi1
@gerry22 ako ja som si uz nato zvykla ale koncim posledny cyklus...teplota sa mi drzi hore vsetko ok a pred mrchu alebo v den mrchy konec a sklamanie je na svete...ale aspon viem ze v ten vzdy dostanem aspon jefnu vuhodu to ma....

lenka_vi1
31. júl 2016

@gerry22 podla coho vies ze by si mala mat ovulacia uz 9.8?

gerry22
31. júl 2016

@mausy21 chlapci su schopny prezit 48 hodin ci ako to je. Aspon si myslim, talze pravdepodobnost je tam preto taka, ze mozes mat sex 2 dni pred ovu aj po ovulke, Ale spermie zenske su pomalsie a objemnejsie takze im trva cesta dlhsie k vajicku. Chlapcenske su rychlejsie preto zahynú skor. Ale aj ja som citala , ze netreba sa zameriavat na to kedy mame ovulku lebo nie kazda sa vieme trafit, ano u testy su na to teorie merania BT ale myslim ze aj tak telo nie je nastavene ako stroj. Preto je najlepsie mat sex po ukonceni mrchy co najcastejsie a tam je vacsia pravepodobnost otehotnenia. Mozno preto sa nam nedari lebo sa zameriavame len na tu nasu ovulaciu a pocas inych dni sa ani v podstate nesnazime ..

gerry22
31. júl 2016

@lenka_vi1 Dlzku cyklu mam 25 dni. Ovulacia nastava niekedy v polovici cyklu. Pri beznom 28 dnovom cykle je to na 14 den , u mna je to na 12-13 den. Podla toho si vies vypocitat. Ty mas aku dlzku cyklu?

mausy21
31. júl 2016

@gerry22 ono ja aj teraz mam jemne bolesti v podbrusku ako na ms a to som asi 5Dpo...a na testoch mavam duchov pravidelne...takze niekedy ked zacnem nadtym vsetkym premyslat...ze ci to nemoze byt aj tak ze v skutocnosti otehotniem len sa to skratka neudrzi....ja uz fakt nechapem...tie dve deti predtym ani neviem ako a bolo to...a toto je len trapenie.ved necham sa prekvapit..ale od ovu je daleko na taketo ovu bolesti a na tehu je to skoro..co to potom dofrasa je?????

gerry22
31. júl 2016

@mausy21 Ak ozaj chcete babo tak si myslim ze sa netreba vzdavat. Su zeny ktore sa snazia uz dlhe roky, a tiez sa im nedari ale pokial mas velku tuzbu po dietati tak sa nezdavaj a pokracuj v boji. Neboj sa zadari, ked to ma prist pride. A presne ako pises netreba sa stresovat zbytocnym sledovanim sa ani meranim BT, Jednoducho treba si uzivat cely mesiac s manzelikom 😀 a nesledovat pri tom nic ine a uvidis zadari sa hned. Cim castejsi pohlavny styk tym vacsia pravdepodobnost otehotnenia. Ja tento mesiac sa budem venovat len a len svojej rodine a manzelovy v postielke 😀 a vobec nebudem mysliet na to ci sa zadari alebo nie a ze ci vlastne bola ovu alebo nie. Tak sa nam zadaril nas krpec ani sme nevedeli kedy jednoducho sme si len uzivali jeden druheho a nemysleli na nic. Tak hore hlavu a hned ked sa bude dat skoc po manzelikovi 😀

lenka_vi1
31. júl 2016

@gerry22 no ja som mala 28 dnový stale ale prave rozmyslam ze posledna MS mi prisla 4 dni skor, tak reku mozno sme sa aj trafili ked sme skusali 7-11 DC.

gerry22
31. júl 2016

@mausy21 Ked si 5 DPO tak mozno preto mas bolesti v podbrusku lebo sa vajko uhniezduje. Zvikne sa to v tomto case diat.
Je mozne ze ked mavas na testoch duchov tak ze sa aj zadarilo ale potom dojde k samovolnemu potratu lebo sa vajko neuchiti a neuhniezdi. Preto nie je dobre sa skor testovat lebo moze byt duch a ked ciarka pri dalsom a dalsom testovani nesilnie ale naopak slabne tak to nie je v poriadku a dochadza k samovolnemu potratu a preto aj dojde mrcha hnusna kde sa to potom vyplavy.

A vidis prave je tu ten dokaz ze ked prvy prvych detoch si ani nevedela kedy si otehotnela bezproblembo tak preco zrazu sa teraz nedari. Je to tym ze sme tak naladene ze nasa psychyka nas ovlada lebo sa prilis sledujeme. Treba tomu nechat volny priebeh presne ako prvy prvych deturencoch. Nesledovat sa a mat sex co najcastejsie a uvidis zadari sa 😀

gerry22
31. júl 2016

@lenka_vi1 noo je mozne ze ste sa trafili a mozno ze nie a prave vidis to je ta loteria. Bud bola ovu vtedy alebo nie. Ak nebola vtedy ked ste snazilkovali tak to bolo prilis skoro a chlapci ani nestihli sa dockat

mausy21
31. júl 2016

@gerry22 mas pravdu.ja sama to dobre viem..len nie je jednoduche to vypustit z hlavy..a neviem ako..teraz lezim a normalne ma boli podbrusko a krize ako na mrchu...a to ma znervoznuje...bojim sa vobec nieco zacat..minuly mesiac tak isto krasny duchovia na testoch...bolesti v podbrusku..tak som sa setrila dokonca som ani dlazky neumyvala lebo sa tie bolesti zosilneli...tak manželik..ja fakt neviem..som estelen 5Dpo a do mrchy daleko...asi ma porazi...nastastie uz zajtra idem do prace po 2 tyzdnovej pauze..manzel robi na zmeny a dotoho podnika takze z jeho strany sami stres...och hruuuza

mausy21
31. júl 2016

@lenka_vi1 zlato ale ty estelen cakas mrchu vsak???

mausy21
31. júl 2016

@gerry22 a este nieco beriem femibion a manzel folandrol teraz prvy cyklus tak som zvedavaaaaa

lenka_vi1
31. júl 2016

@mausy21 áno, 12.8 by mala prísť, ale cítim sa akoby mala prísť už čochvíľa, tak som sama zvedavá kedy reálne príde...

gerry22
31. júl 2016

@mausy21 No je to ozaj deprimujuce ked si najdes na teste duchov a zrazu nic z toho . Pockaj este , viem ze je to tazke nemysliet na to ale, ked pises ze ides do prace tak bude pre teba jednoduchsie nemysliet na to, ked prides domov z prace snaz sa venovat sa uplne veciam beznym a tym oddialis dni stresujuceho cakania ci sa zadarilo alebo nie. Ty hlavne bud v klude nestresuj sa nicim, vyckaj ci ti bude meskat mrcha a ked ano vtedy testuj. Ja ti budem drzat silno prsteky aby si uz nemusela stresovat dalej a aby si si nasla // ciarocky na teste . 😀

lenka_vi1
31. júl 2016

@mausy21 áno, 12.8 by mala prísť, ale cítim sa akoby mala prísť už čochvíľa, tak som sama zvedavá kedy reálne príde...zvláštne sa mi pozdáva to, že odvčera mám citlivé prsia a pocit v podbrušku ako na blížiacu sa MS...

gerry22
31. júl 2016

@mausy21 Aj ja beriem uz 3 mesiace kyselinu listovu s obsahom B6 a vitamin E, manzel neuziva nic. Takze neviem neviem, myslim ze kyselina listova je len na zdravi vyvin dietata a nie na pomoc otehotnenia.