Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@kotatko1232 hm...asi by som to pitie maty prehodnotila 😉
ja matu neznasam :-P
@monilik tak urcite uz po tom clanku 😂
Ahojte dievcata, posuniem inofolic plne balenie 20 vrecusok za 12 e aj s postovnym, nam sa to s nim podarilo hned v septembri-brala som 2x denne. Predtym som mala anovulacne cykly, pco nie 😉
@simisk ahoj, dakujem za opytanie. ja dnes zacinam 24tt 😊 inak naprd.stale som chora idem z jedneho do druheho.momentálne som doriesila zapalene prinosne dutiny a teraz stracam hlas a zacina boliet ucho 😭 co sa babatinka tyka na skriningoch bolo všetko v poriadku,buducu stredu idem na glukozovy test.obcas tuto temu prebehnem ze co nove medzi dievčatami a teraz som čítala to s tou mätou, co ma prekvapilo, tak reku napisem 🙂
@zabinkalenka
@ejuska2586
Dievčatá my to vôbec nesilime ani sa nesnazime.Len sa to náhodou stalo, frajer to skúsil dokončiť do mňa :D a tak ma zaujímalo či to môže byť vôbec možné. Veď uvidíme. Keď nie tak sa nič nedeje a keď áno tak sa potešíte. V každom prípade žiadnu výbavičku nezhanam ani nenakupujem :D len vy ste tu také odborníčky tak ma napadlo že mi viete poradiť či to vobec možné je alebo nie...ja som to do teraz nikdy neriešila. Dokončujem si výšku piaty ročník po novom roku doteraz sme nechceli a teraz nie že chceme ale nechavame na náhodu, zámerne sa nesnažíme.
@crazy_girl1 ahoj a nemas nahodou kratku lf?? Mozno sa babo nestiha uhniezdit.
@monilik milujem matovy cajik a ja ze je to super na travenie a hlavu.od dnes teda skusim vynechat aj ja a uvidime. Viac verim bylinkam ako liekom aj ked je jasne za kazdy potrebuje daco ine. 😀😀uz len alchemilka sa bude popijat
@lululka22 áno, máš pravdu, posledné 2 cykly som mala extrémne krátku lf, pretože som bola v kúpeľoch a pripisujem to aj Inofolicu, už som to vysadila a som šťastne doma 🙂 Myslím, že tento cyklus už bude ok, pretože bežne mávam 28-dňový, max. 30 dní.
Kamoška mi poradila brať pyridoxin na predĺženie lf, ale myslím, že to už nebude snáď potrebné. Či odporúčaš aj ty?
@crazy_girl1 pyridoxin ti neuskodi nikdy, je aj na lepsiu krvotvorbu 😉
@senselinka skutočne??? 🙂 Tak možno by som to riskla... neviem, bojím sa po negatívnej skúsenosti s Inofolicom do seba čokoľvek “pchať“... Už som len za čistú listovku a nič viac. Verím, že sa mi teraz lf upraví a nastaví späť na 28-dňový režim 🙂
Kúpele a teplá voda urobili svoje...
dievcata menzes mi meska 2 den..ale to mne bezne aj 6 dni.doki mi predpisal na upravenie cyklu lieky duphaston alebo ako sa presne volaju.povedal ze mam pockat ked pride menzes a potom 16 dni pockat a zacat brat...a chcem sa opytat ak by som vzala skor je sanca ze sa mi rozbehne menzes??
@crazy_girl1 ano, pyridoxin je len vitamin B6, treba ale vyssie davky, ber takych 40-60 mg denne 😉
áno, aj @babymaminka mi to vravela, len som akosi stále váhala... nestojí to tak veľa, skúsim a uvidím 🙂
Snáď to tento mesiac vyjde 😀
@crazy_girl1 tak kupele a tepla vodicka zevraj vedia tiez skratit cyklus tak uvidis co dalej. Mne minuly cyklus inofolic tiez pekne skratil cyklu a uz ho neberiem aj ked malo som aj cykli 55dnove a to nebolo bohvieco. A s inofolicom len 26dni. B6aj mne predlzil lf a to si ho zacnem davat az po ovu 😀😀jeden denne . snazime sa viac ako rok zajtra idem na preventivnu gyn.tak uvidim co navrhne 😀😀
@lululka22 pekne choď, aj ja sa chystám, ale až začiatkom roka... do januára to chcem nechať plynúť... vieš, mala som zlomenú nohu, takže pár mesiacov sadra, potom rehabilitácie, teraz kúpele... všetko pôsobilo na mňa, očividne v tomto smere negatívne.... ☹
Do tohto mesiaca a cyklu vkladám veľkú nádej a vieru. Drahý má o 2 týždne narodeniny, to mám mať akurát ovulku 🙂 😉 Tak nech si spraví darček 😀 😀 😀
@senselinka A ako beriete ten pyridoxin? Mne ho tiez poradili, kedze som mala nizku sliznicu maternice - vraj pomaha aj na toto, ale neviem, kolko ho brat a ci cely cyklus, alebo az po ovulke.
@kotatko1232 Urcite nie. Ked si ho das teraz, akurat ti menzes zablokuje a moze aj ovulku. Pockaj do ovulky a potom od 16 dna cyklu zacni brat.
@jaruskatt no tak počkam čo bude
@senselinka @babymaminka mi poradila 60mg denne, len fakt neviem, či už teraz, alebo až po ovulke.
@kotatko1232 moja a ten testik si robila?
@kotatko1232 moja vyzerá to pekne ružove. Aj v skutočnosti to take je?
@butterfly333 v skutocnosti to je malo vydiet...
@kotatko1232 Ja tam tiez cosi vidim.
@ejuska2586 pyridoxin mozes brat hocikedy, netreba to nejako casovat s ohladom na ovu, ja beriem vkuse uz rok, kvoli krvi mi to poradila aj hematologicka. Zacala by som 40 mg davkami a uvidis, co to spravi a neskor zvysit na 60 mg. Ja beriem az 100 mg denne. A beriem to po jedle spolu s listovkou
@senselinka Okie. No, začala som v nedeľu 60mg tak asi pri tom ostanem. Uvidíme, čo to so mnou spraví :D
@ejuska2586 super..tesim sa ze nebluznim 😀
@kotatko1232 Nie, určite nie. Prajem, aby ti krásne silneli a aby si mala krásne tehulkovanie. Hlavne, nech silneju 🙂
@ejuska2586 dakujem.teda som fakt zvedavaaaa

a toto je ta pani, co to tvrdi...
http://www.pluska.sk/slovensko/regiony/bylinkar...