Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@sylvine dokonca to bola zastupujuca sestricka nie ta jeho ale uz teraz to necham tak
@kotatko1232 no u nas je to podobne nesnažime sa ale ja by som chcela len manžel pracuje v nemecku a je tam 5 tyž. a doma je 10 dni a niekedy v polke toho čo je doma dostanem menzes a som v prdeli hihihi tak hadam zabere ten čaj a lieky a sem tam jasne že aj manželik hihii ale cez vianoce bude doma tak hadam sa dam Ja do poriadku pojde to lahšie 🙂
@sona8030 tak ked chcete 🙂 isto to bude
@vanda12345 oo ☹mrzi ma to...urcite ano..podari sa..
moja polovicka nechce babo momentalne mu staci 1 dcera ta je za 100 chlapcov 😀
@vanda12345 niekto ma nakopol a ja by som chcela teraz velmi len sa musím dat do poriadku a budem uživat cajik lieky a hadam to dame spolocne 🙂
@kotatko1232 no ano nie je to nic moc ale co uz asi to tak malo byt aj mojho som dost dlho lamala ale uz je nalomeni a ked sme prislo o anjelika a mi vravi o moja ty si teraz taka stastna bola bal sa ako to zvladnem no co mozem len to nejak vstrebat ako prichitim sa pri roznych myslienkach ale my to dame my vsetky ktore chceme 🙂
@sona8030 tak tak moja my to dame ved sme nejake zeny a budeme si to pekne uzivat a tesit z nasich ratolesti 😉
@vanda12345 moj tiež nechce ale ono ak mame mat tak to pride niekedy aj kvapôčka stastia stači a ja sa na nu spolieham hihihi
@vanda12345 UMNA POCHYBUJEM ☹
MOJ SA NEDA PREHOVORIT
@kotatko1232 moj tiež nechce a ani nelamem ho ale možno kvapocka statia vklzne tam kde ma 🙂
@vanda12345 ja som sa po dlhych rokoch v auguste dockala svojho vymodleneho stastia...som v 16tt 🙂... takze velmi dobre chapem, co tu niektore baby prezivaju... vitamin D je velmi dolezity, jeho nedostatok moze zpricinovat aj neplodnost
@sona8030 sila nasich myslienok a priani je silna a presne ak je v spravny cas tak postaci drzim prsty 🙂
@vanda12345 presne tak moja aj tebe držim prsty
@sylvine aha tak to ja som plodna mam 2deti aj ked teraz som 4,11 prisla o anjelika 😖 ked sa budem na to citit pojdeme na to 🙂
@sona8030 dikes si zlata
@sylvine tesim sa s tebou uzivaj si to a pekne prijemne tehulkovanie a potom si uz len uzivaj sjoj poklad a veeeeeeeeeeela zdravicka pre oboch 🙂
@sona8030 TAK HO TREBA ZNASILNIT😀
no ver že ho znásilnim ked dojde domov 25.11 😲 😉 😝
@sona8030 iHA no tak to je dost dlha doba este...ale tak drzim palce priviazat ruky nohy aby neusiel 😀
@kotatko1232 no myslim že neujde po tak dlhej dobe ked dojde domov tak bude len raad duuufam hehe 🙂 😉
@sona8030 Urcite....moj by aj chcel ale nemoze lebo na nocnu,dlho spi po nocnej a mam aj MS....Skodaaa 😉
@vanda12345 dakujem Ti velmi pekne 🙂 , dufam, ze tentokrat to bude vsetko o.k., je to nase 1. dietatko a bude uz kvoli veku jedinacik, ale ja som vdacna Bohu, ze vyslysal moje modlitby a doprial nam este toto statstie 🙂...
sem-tam tu este zabludim, aby som vedela ako sa kockam dari a citala som, aka si bola stastna, ze sa podarilo a potom aj co sa ti stalo ☹ , prajem Ti vela sil, aby si to zvladla a drzim palce, nech sa cim skor tesis znova 😉
@kotatko1232 no ja nemam ms a ani muža čo ti poviem je nam smutno ale tešime sa ked dojde domov a bude s nami a už aby boli vianoce to bude dlhšie doma tak možno aj vystrelí motyka 😉 😝
@sona8030 a ty mas kolko deti????no mozno vystreli ..
@sona8030 alebo ho opi a pojde ti to lahsie 😀 a to urcite vystreli 😀
@kotatko1232 ja mam dve baby... vystreliii musíííí 🙂

@sylvine D A TO UZ NACO DOBRE??AKO NECHCEM SA NEJAK PCHAT alchemilku som tiez len tak skusala sem tam E ked som nezabudla a grepovy dzus a az ked som otehotnela dala som kys istovu no teraz uz beriem to co som napisala a ty si ako na tom?