Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@crazy_girl1 Ja presne tak ako ty, moj 28 DC mi to skratilo na 25-26 a tiez sa objavovalo spinenie, min. mesiac mi konecne dosli tak ako mali, takze cele to trvalo od aprila, brala som dva mesiace, takze od juna do oktobra sa mi telo spamatavalo :/
@alexwarring to si ma teda nepotešila, že sa telo tak dlho spamätávalo... ☹ hlúpa som, že som sa na ten Inofolic vôbec dala nahovoriť, ale keď mi to aj gynekológ odporučil, tak som privolila. Stále mám nejaký zvláštny krvavý výtok a to mám mať o pár dní ovu, takže som sa rozhodla, že zajtra behnem predsa len gynekológovi. Ak už je tento cyklus stratený, tak nech ma aspoň vyšetrí, a ak je problém, začneme liečbu.
@crazy_girl1 To nebolo zamerom, prepac :( len opisujem vlastnu skusenost. Ja som to chcela brat len cisto kvoli vitaminom ked mi to aj moj stary gyn. odporucil, ale nebola to stastna volba.... zmenila som gyn. ten mi dal len acidum folikum co je cista kys. listova myslim a ked to doberiem idem na femibion
@alexwarring ja som užívala Infolic, aj Femibion, pred mesiacom som so všetkým prestala, teraz mám tiež iba čistú kyselinu listovú. Plus pijem Alchemilku. No uvidíme, teraz mám to špinenie, ak to neustane, zajtra idem pre istotu k dr. ☹ Inak, kým sme sa nesnažili o bábo, tak som bola zdravá a cyklus ako hodinky 28 DC, odkedy sa snažíme, ide to dolu vodou... ako naschvál 😒
@crazy_girl1 vraj robi vela psychika, asi v tom nieco bude, no musime verit. Na Femibion som sa pytala aj v lekarni a urcite mi ho odporucali, tak snad nespadnem znovu do tej istej kaluzi
@alexwarring tak Femibion je vlastne kyselina listová s nejakým prídavkom, takže by to nemal byť problém. Inofolic bol pre nás očividne “ťažší“ kaliber. Ale tak nevadí, lekár povie, čo a ako, snáď to rýchlo pominie... Ja som rozhodnutá, že ešte do konca roka posnažíme s ovu testami a meraním bazálky, potom to už necháme tak - na prírodu 😉 🙂
@crazy_girl1 aj ja mam ten isty problem, cely zivot cuklus ako hodinky a od kedy ideme naplno, secko sa mi pokazilo. Aj mne to este zhorsil inofolic. beriem uz len kys.listovu.
@rula no teda, vidím, že nie som sama, čo s Inofolicom pochybila... ☹ Ach kočky, dúfam, že sa to čím skôr upraví. Asi najlepšie fakt na to nemyslieť, takže sa snažím zapodievať inými vecami. Tento cyklus este dobojujem s ovu testami, ale potom ideme na dovolenku a to so sebou už nikam ťahať nebudem.. Takže si dáme leháro snažilkovanie 😀 Dúfam, že to zaberie... Všade počúvam, že psychika a netlačenie na pílu sú NAJ pomocníkom k otehu. 😉
@alexwarring @rula @crazy_girl1 Inofolic narobil šarapatu aj mne. Femibion som znasala v pohode. A s tou psychikou je to také otázne, keď som bola OK, tak nič. Keď na dne, tiež nič. Ale držím Vam moc palce, baby.
@renimac je nás tu nejako veľa, ktorým Inofolic nepomohol. Každopádne, rozhodne je lepšie pozitívne myslenie, ako sa utápať v žiali. Bábätko raz príde, len musí byť ten správny čas... často si to neuvedomujeme, ale potom spätne zistíme, prečo prišlo vtedy a vtedy. Verím tomu 🙂 😉 A ako sa vraví, na dobré sa dlho čaká, takže trpezlivosť. 🙂
Ahojte baby, idem vas trochu povzbudit, ze i napriek rozhadzanemu cyklu sa da otehotniet. Len mozno nie kazdy mesiac. Mne sa cyklus skratil i na 23 dni, lutealna faza niekedy i 6 dni, necelych 10 moj rekord za posledne 4 mesiace, spinenie i 5 dni pred menzesom. No cisty prototyp nedostatku progesteronu a asi aj estrogenu, kedze teplota mi klesla tak po 4 dnoch od menstruacie vzdy. Nemam este gynekologa, takze to nemam podlozene krvnymi testami. A posledny cyklus zacinal vyzerat konecne normalne, az na to ze po asi 8 az 11 den od ovulky hnusne hnede spinenie. Ale teplota mi neklesa uz od polky oktobra.. U mna bol problem v nizkej vahe. Konecne sa mi podarilo pribrat 1,5 kg, ziaden sport a vyzera ze cyklus sa daval do normalu. A babo si uz robi sarapatu. Nic mi nechuti, na jedlo sa nemozem ani pozriet, nieto este varit.
@juliane126 gratulujem
Ako dlho to trvalo ?
@juliane126 gratulka 🙂
@crazy_girl1 ja som si na svoje pockala 3 roky 😉. O trpezlivosti viem svoje 🙂.
@crazy_girl1 mne inofolic vzdy pomohol...a to aom mala cyklus normalny a dr. Mi ho dala len tak ze ked chceme tak je to dobrý doplnok.....vzdy ked som chcela byt tehu som si ho automaticky dala i ked som problemy nemala a otehotnela som vždy na prvý šup .....takže ja nan nemozem dopustiť
@renimac tak to ti gratulujeeeeem z celého srdca. Určite sa vyplatilo počkať. 🙂
@kata011 tak to ti gratulujem, si jedna z tých, ktorým ten výživový doplnok sadol. Ja som to šťastie žiaľ nemala.
@crazy_girl1 dakujem 😉 tak este nie sme za 1.trimestrom, ale verim, ze je vsetko ok. Zle mi je hrozne, zvraciam uz pocas celeho dna, takze si to "uzivam" 😀. Drzim palce, aby ste ma coskoro nasledovali.
@mia91 dakujem, tazko povedat, no mam pocit ze vo vacsine pripadov sme sa netrafili do terminu. Takze z platnych pokusov, co neboli po ovulke asi na treti raz. Raz som mala pocit, ze sa jedno neuhniezdilo, ale to je len domnienka. Teraz som vedela, ze sa nieco deje, lebo tyzden po ovulke mi strasne na 3 dni opuchli prsia, ze som ani spat nemohla. Co inak nikdy nemam.
@renimac troska si mi pripomenula to tvoje video co mas na stranke,ze aj ja to chcem zazivat mas tam napisane ...tak zazivas uz konecne.verim tomu ze to zvladnete az dokonca a budes konecne mamou.😄drzim moc palce
@veronika1603 zato vy uz finisujete. Ako sdcitis?
@veronika1603 dakujem velmi pekne 😉
@kakatulik mojko uz cakam nech je koniec.uz neviem ako lahnut ako sadnut a veci pod.vsetko ma picha,tlaci.dnes som bola uz v nemocke na poradni.maly zatial 3300g a to este 3tyzdne do porodu.ale js o tyzden vacsi tak budem rada keby dokonca novembra uz bol s nami.toto druhe tehu mi teda dava zabrat.sice mam o 10rokov viac ako pri prvom ale teda poznat to je.😄vy ste ako natom so svad.pripravami?
@veronika1603 no pekne,ale na konci je to asi vzdy uz tazke. Uz to nejak vydrz.😍
Pomaly,ale isto sd posuvame dalej. Zatial nie je dovod na stres. Oehacknem jednu väcslu vec a vynori sa pät mensich.
Pokusam sa, si to uzivat. Aj ked este stale nemam pocit,ze sa jedna o moju svadbu.
@kakatulik no clovek sa stym narobi,narozmysla a zachvilu je po tom.a niekedy aj tak vsetko dopadne inak.ale tak ja som za svadby je to pekne mat spomienku a proste to podla mna k zivotu muza a zeny patri.milujem svadby.drzim palce aby to bol jeden z najkrajsich dni,a ked pan boh da aj s babatkom v brusku😘

Baby robila som test a v kúpeľni máme slabé svetlo, potom som po niekoľko hodinách pozrela nan pod lepším svetlom a je tam duch, ale už je to po limite, tak neviem či je to skôr omyl 🙂