icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

renimac
1. aug 2016

@butterfly333 joj ved toto...

simisk
1. aug 2016

@myskahryzka no dnes rano som robila ten kazetovy tam je uz jemno-ruzova tak uvidim co bude dalej ale ak ten kazetovy neni pravdivy tak uz neverim nicomu.

mausy21
1. aug 2016

@butterfly333 no ved to aj ja tak a v den mrchy klesne s vsetko v haaaji...ale aj tak som mimo z tych testov...neverim im.

butterfly333
1. aug 2016

@mausy21 ja zásadne testujem až ked ms mešká

mausy21
1. aug 2016

@butterfly333 tak mas moj obdiv...ja to nikdy nedokazem vydrzat..

matulikm
1. aug 2016

baby, mám na Vás takú otázočku, s malou dušičkou dúfam, že mi tu niekto poradí, alebo aspoň či sa nenájde babuľa, ktorá takú situáciu zažila. Tento cyklus som začala s clostilbegytom. Dnes ráno som vzala poslednú dávku (2 tabletočky). No, ale..moja gyn má dovolenku ☹ teraz neviem, malo to význam brať? Či to sa nemusí pichať ten pregnyl? Teraz, máme sa snažiť kedy? od dnes? či zajtra? Či bez injekcie to je zbytočne? Môže sa zadariť aj bez nej? Ďakujem za každú odpoveď 🙂

butterfly333
1. aug 2016

@matulikm to si brala 2x1 tabl? Ja som to brala 5dni jednu tabl denne a tiež som nebola na folik a aj ked som raz bola preglyn mi nedali. No treba sa snažit už par dní pred ovu.

myskahryzka
1. aug 2016

@simisk Skus digitalny Clearblue. Ten je najistejsi, ale aj najdrahsi. Drzim vsetky prsty 🙂

matulikm
1. aug 2016

@butterfly333 hej, mna moja gyn hneď na prvý krát dala 2x1 denne. Tiež som sa divila po prečítaní príbalového letáka...Brala som ich 5 dní, ráno obe tabletky, nerozdeľovala som to na ráno - večer... A dnes posledné..takže môžme od zajtra? 🙂

myskahryzka
1. aug 2016

@matulikm Aj ja som mala predpisany Clostil. Od piateho dna cyklu jednu tabl a potom mi presne nadiktoval dni, kedy mame mat styk. Predtym ze ma byt pauza. Asi kvoli kvalite spermii. To je vsetko. Takto dva mesiace a ked by sa nepodarilo otehotniet, potom by sa zvysila davka a sledoval by ovulaciu..plus nejake dalsie lieky, ktore asi spominas. No ja som sa k tomu Clostilu nedopracovala. Ak by bolo treba pichat pregnyl, asi by ti to dr povedala. Nemyslim si, ze by nebola sanca otehotniet bez neho. Urcite sa snazte kolko sa da. Samotny Clostil velmi zvysuje sancu otehotniet a bola by to skoda, keby si to uplne zbytocne brala tento mesiac.

butterfly333
1. aug 2016

@matulikm ano jasne kolko si dc?

matulikm
1. aug 2016

@butterfly333 Dnes som 9DC 🙂

matulikm
1. aug 2016

@myskahryzka Ďakujem za odpoveď 🙂 mali sme pauzičku...a teraz neviem, či už môžme dnes? či ešte počkáme? Dúfam, že to poôjde aj bez injekcie ☹

butterfly333
1. aug 2016

@matulikm jasne že možete aj dnes hocikedy ked je chut 😀 a hlavne pred ovu

myskahryzka
1. aug 2016

@matulikm Nasla som si ten papier s instrukciami od lekara. 5.-9. DC brat Clostil, 11.-17. DC styk. 🙂

senselinka
1. aug 2016

@renimac vidis moj kraaaasny graf? A vies co?
Je mi to jeden VELKY, HOLY, MAKOVY... PRD platne 😤
A to mam krcok uz 5 dni dole, tvrdy, uplne uzavrety... a bolesti ma krasne vratili do reality... je mi z toho nanic, fakt

senselinka
1. aug 2016
martinaj
1. aug 2016

@senselinka fakt je pekny 😔

renimac
1. aug 2016

@senselinka ale co ked? Ved to moze byt stale tehu...

senselinka
1. aug 2016

@renimac babulka, ved za ten cas si uz nase tela dokonale pozname... neverime ani falošnej nadeji, ani utesujucim kamoskam, lebo dobre vieme, ze... ale diky 😂😘
A to sme sa este aj do Jonasa trafili!!! 😝

martinaj
1. aug 2016
martinaj
1. aug 2016

@renimac
@senselinka dievcata ale seriozne, uz by bolo fakt nacase......

renimac
1. aug 2016

@senselinka no, to je pravda, ale aj tak vzdy verime, ze co ked.... 😀 pockam si na vysledok 😉

renimac
1. aug 2016

@martinaj no ved to je jasne, do pecka 😀

matulikm
2. aug 2016

@butterfly333
@myskahryzka Baby ďakujem Vám veľmi pekne za odpovede 🙂 ste zlaté 🙂
@butterfly333 tak ako píšeš 🙂 vždy keď je chuť. Nechcela by som aby to bolo také, že len vtedy keď treba...bojím, že sa k tomu blížime ...

map0007
2. aug 2016

Ahojky žienky,chcem sa pytať.Mala som uz prvu menstraciu,uz sme sa skusali aj snazit😉pila som alchemilku,potom som pestala.Teraz som dostala druhu menstruaciu,kedze som mala silne boledti podbruska a krizou,aj nervozitu zacala som opat pit alchemilku,rano po ranajkach a potom si zalievam este raz ten sacok vecer.Tie ktore ste po potrate a kyretazi,citite kedy mate ovulaciu?lebo predtym som stale citila ze ju mam a teraz nic,dokonca ani vytok,ani naznak ovulacie.Ďakujem

mokus113
2. aug 2016

@matulikm ahoj ja som brala clostyl (teraz druhy mesiac) 3DC-7DC po jednej tablete, bez pregnilu a ultrazvuku...prave ,,nečakam,,mrchu tak uvidime...doki mi vravel, že ak sa za tieto 2 mesiace stimulacie nezadari, mam prist za nim, ze budeme niečo iné riesiť....

matulikm
2. aug 2016

@mokus113 No mne moja gyn dala hneď zo začiatku - teda prvý cyklus 2 tablety denne. Rozmýšľam prečo nie najprv 1 a kebyže nezaberie, tak zvýši dávku...ale tak to už teraz jedno, na 5DC som začala užívať. Včera posledné 🙂 tak dúfam, že sa zadarí. Čítala som, aj moja mi vravela, že môže to zabrať hneď v prvej fáze..ale aj v druhej či tretej 🙂 tak dúfam, veľmi veľmi, že clostil pomôže aby už nedošla a aby boli na teste //

martinaj
2. aug 2016

@senselinka ako dnes teplota?

mokus113
2. aug 2016

@matulikm, držim palce, tieto veci treba nechat na lekarov...ja uvidim tento druhy cyklus, zajtra-stvrtok by mi mali prist, dufam, ze nepridu...hoci citim podbrusko, ale tak divne tak sa uvidi... drzim palce nech tam mas co najskor tie //