Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@kchan tak to si ešte musím 2 dni počkať, uvidíme. Bazálka zatiaľ 36.4 a ovu testy so slabou druhou čiarkou. Možno príde neskôr. 😉 Ak dobre počítam, mala by som byť 16 DC, ale táto mrcha bola nanajvýš divná, veľmi dlhá, myslím si, že to špinenie sa ani nedá nazvať mrchou, takže som možno aj 13 DC, ani srnky netušia 😀
@ignorantka ale ja som psycho 😉už som si rozmýšľala až až 🙂 ale keď som užívala mk tak ma a tiež pichalo. Ale bola som rada pretože som mala pocit že novú bola taká ako ma byt. Aj podľa testov prebehla.teraz ma neprijalo a podľa testov vyzerá že novú ani nebola ☹...
@ria294 jeeej dakujem
Ahojte dievčatá dnes som po kyrete tak chcem sa spýtať čo pijete alebo beriete na preliečenie maternice ďakujem za radu
@crazy_girl1 Tak to nebola este ovulka podla ma. Mne bezne skace aj 0.2-0.4 stupna aj pred ovulkou, ale viem, ze ked stupne nad 36.4, tak je po ovulke. Ja mam nizke predovulacne teploty. Az na tento cyklus, ale to je kvoli potratu. Teraz bolo predovulacne aj 36.6.
@ejuska2586 ty si sa už lepšie odsledovala. Asi teda nie, no nevadí, uvidíme, počkám ešte, do konca tohto týždňa by to malo byť. Beriem pre istoto Pyridoxín na predĺženie luteálky, tak som zvedavá, lebo posledné 2 cykly som po Inofolicu mala veľmi skrátené...
@alexwarring trošku som ti to rozpísala do ip , tak dúfam ,že ti to malo pomôže 😉
dievčata poradte prosim... chcem oddialit MS a neviem čo lepšie aky liek či DUPHASTON alebo NORETHISTERON a ako uživat diiik 🙂
@crazy_girl1 Ved uvidis. Daj potom vediet
@ejuska2586 a ty ako moja? Už lepšie?
@kalista32 panebože cítim sa teraz trochu trápne pred tebou ja tretí mesiac nič a už tu nariekam prepáč mi 🙊 tak my sme začali približne tri štyri mesiace no vždy som mala problém s MS nikdy nebola nejako silná skôr také hnedé tmavé špinenie troj dňové a cyklus som mala 21 dňový tak mi ho gynda upravila na 28 - 29 dňový. No samozrejme s hormónmi. už je to približne pol roka čo ich neberiem. No ms slabá vždy. Tak keď som raz sedela v čakárni tam kde sedí sestrička tak som nakukla do karty tam som vyčítala že pri každom vyšetrení nízka sliznica. Pred mesiacom som tam bola a zas nízka sliznica a,to mi už 10 dní meškala mrcha. Povedala som jej že chcem otehotnieť a ona nič. Vôbec nič ani jedno vyšetrenie nenavrhla prečo tw nízka sliznica. Tak teraz čakám a alchemilkou a vit. E . Snáď bude lepšia.
@crazy_girl1 Snad hej. Snazim sa s tym zit. Tearz som mala ovulku, skusali sme, tak som zvedava, co z toho bude... A ked nie, nevadi, skusime zas o mesiac.
@ejuska2586 držím päste, nech o pár týždňov spolu oslavujeme 🙂
@ria294 dakujem urcite, aspon sa mam lekara co opytat
@kakatulik hmm a hovorila si jej že sa vám nedarí?mne zobrala krv,urobila testuje či nemám chlamydie.potom raz cez mš HP a už nič.a to viem ze hm sa robí aj cez ovu a nič.ale ked som bola u obvodnej a len tak medzi rečou som jej spomenula ze sa nám nedarí a ona sama od seba vybavila hematologiu, potom na štitnu a teraz na štítnej mi robia hm.
@domjulka waw, mam pocit, že sú všetky pozitívne. Nech sa vyjadria odborníčky, lebo ja to veru neviem určiť. Pozri moje, ja stále čakám na ovu. Včera bola taká istá, dnes uvidíme. 😉
@crazy_girl1 z tychto testikov nie je pozitivny ani jeden. Testovacia musi byt rovnako tmava ako kontrolna. Alebo tmavsia.
@kakatulik áno, ja viem, preto píšem, že stále čakám na ovu. Ak vôbec príde... 🙂

@smejko18 ale ja som ešte len pred ovu 🙂