icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

ignorantka
21. nov 2016

@smejko18 ale ja som ešte len pred ovu 🙂

crazy_girl1
21. nov 2016

@kchan tak to si ešte musím 2 dni počkať, uvidíme. Bazálka zatiaľ 36.4 a ovu testy so slabou druhou čiarkou. Možno príde neskôr. 😉 Ak dobre počítam, mala by som byť 16 DC, ale táto mrcha bola nanajvýš divná, veľmi dlhá, myslím si, že to špinenie sa ani nedá nazvať mrchou, takže som možno aj 13 DC, ani srnky netušia 😀

smejko18
21. nov 2016

@ignorantka ale ja som psycho 😉už som si rozmýšľala až až 🙂 ale keď som užívala mk tak ma a tiež pichalo. Ale bola som rada pretože som mala pocit že novú bola taká ako ma byt. Aj podľa testov prebehla.teraz ma neprijalo a podľa testov vyzerá že novú ani nebola ☹...

zuzanita123
21. nov 2016

@ria294 jeeej dakujem

kakatulik
21. nov 2016

@smejko18 som ja zvedava ako nam to vypali.😀

eliss19
21. nov 2016

Ahojte dievčatá dnes som po kyrete tak chcem sa spýtať čo pijete alebo beriete na preliečenie maternice ďakujem za radu

kakatulik
21. nov 2016

@eliss19 zacni pit alchemilku min.2xdenne 2dl a taka kura s materskou kasickou by nemusela byt od veci.

eliss19
21. nov 2016

@kakatulik ďakujem a ako dlho piť ten čaj?

kakatulik
21. nov 2016

@eliss19 pokial sa nezacnete znova snazit aj kazdy den take tri mesiace,potom si daj dva mesiace pauzu a potom od1DC do ovulky potom pauza.

ejuska2586
21. nov 2016

@crazy_girl1 Tak to nebola este ovulka podla ma. Mne bezne skace aj 0.2-0.4 stupna aj pred ovulkou, ale viem, ze ked stupne nad 36.4, tak je po ovulke. Ja mam nizke predovulacne teploty. Az na tento cyklus, ale to je kvoli potratu. Teraz bolo predovulacne aj 36.6.

crazy_girl1
21. nov 2016

@ejuska2586 ty si sa už lepšie odsledovala. Asi teda nie, no nevadí, uvidíme, počkám ešte, do konca tohto týždňa by to malo byť. Beriem pre istoto Pyridoxín na predĺženie luteálky, tak som zvedavá, lebo posledné 2 cykly som po Inofolicu mala veľmi skrátené...

ria294
21. nov 2016

@alexwarring trošku som ti to rozpísala do ip , tak dúfam ,že ti to malo pomôže 😉

sona8030
21. nov 2016

dievčata poradte prosim... chcem oddialit MS a neviem čo lepšie aky liek či DUPHASTON alebo NORETHISTERON a ako uživat diiik 🙂

ejuska2586
21. nov 2016

@crazy_girl1 Ved uvidis. Daj potom vediet

crazy_girl1
21. nov 2016

@ejuska2586 a ty ako moja? Už lepšie?

matka295
21. nov 2016

@kalista32 panebože cítim sa teraz trochu trápne pred tebou ja tretí mesiac nič a už tu nariekam prepáč mi 🙊 tak my sme začali približne tri štyri mesiace no vždy som mala problém s MS nikdy nebola nejako silná skôr také hnedé tmavé špinenie troj dňové a cyklus som mala 21 dňový tak mi ho gynda upravila na 28 - 29 dňový. No samozrejme s hormónmi. už je to približne pol roka čo ich neberiem. No ms slabá vždy. Tak keď som raz sedela v čakárni tam kde sedí sestrička tak som nakukla do karty tam som vyčítala že pri každom vyšetrení nízka sliznica. Pred mesiacom som tam bola a zas nízka sliznica a,to mi už 10 dní meškala mrcha. Povedala som jej že chcem otehotnieť a ona nič. Vôbec nič ani jedno vyšetrenie nenavrhla prečo tw nízka sliznica. Tak teraz čakám a alchemilkou a vit. E . Snáď bude lepšia.

matka295
21. nov 2016

@lenka_vi1 mne tak prišla minulý mesiac rovno bez spinenia no ja mám dostať o tri dni tiež čakám či príde.

ejuska2586
21. nov 2016

@crazy_girl1 Snad hej. Snazim sa s tym zit. Tearz som mala ovulku, skusali sme, tak som zvedava, co z toho bude... A ked nie, nevadi, skusime zas o mesiac.

kakatulik
21. nov 2016

@matka295 ...ani HP ti nerobila,lebo ja si mslim,ze to bude hormonalny problem. Bez poriadnej slunice aj otehotnies,ale sa to neudrzi.

crazy_girl1
21. nov 2016

@ejuska2586 držím päste, nech o pár týždňov spolu oslavujeme 🙂

matka295
22. nov 2016

@kakatulik ani HP mi nerobila ja neviem na čo čaká... A to nikdy mi nerobila HP len mi vždy nasadila hormóny. Keď tu čítam ako baby niektoré píšu aké vyšetrenia majú urobené keď je problém len sa čudujem prečo ja nie asi to chce zmenu lekára.

alexwarring
22. nov 2016

@ria294 dakujem urcite, aspon sa mam lekara co opytat

smejko18
22. nov 2016

@kakatulik hmm a hovorila si jej že sa vám nedarí?mne zobrala krv,urobila testuje či nemám chlamydie.potom raz cez mš HP a už nič.a to viem ze hm sa robí aj cez ovu a nič.ale ked som bola u obvodnej a len tak medzi rečou som jej spomenula ze sa nám nedarí a ona sama od seba vybavila hematologiu, potom na štitnu a teraz na štítnej mi robia hm.

kakatulik
22. nov 2016

@matka295 hmmm no. Bud si vypytaj HP vysetrenie,alebo zmen gynekologa. Ja ako lajk si myslim,ze mas malo estrogenu. Ake hormony si brala? Aj tak sa mi zda totalne nezodpovedne tlacit do niekoho hormony bez HP.

kakatulik
22. nov 2016

@smejko18 myslela si mna? Asi matku295😀

domjulka
22. nov 2016

Ahojte baby. Čo poviete? Už je po ovu či ešte nie? Ďakujem

crazy_girl1
22. nov 2016

@domjulka waw, mam pocit, že sú všetky pozitívne. Nech sa vyjadria odborníčky, lebo ja to veru neviem určiť. Pozri moje, ja stále čakám na ovu. Včera bola taká istá, dnes uvidíme. 😉

kakatulik
22. nov 2016

@crazy_girl1 z tychto testikov nie je pozitivny ani jeden. Testovacia musi byt rovnako tmava ako kontrolna. Alebo tmavsia.

kakatulik
22. nov 2016

@domjulka podla tychto testikov je to tazko povedat. Pomohlo by merat BT.
Nemas polycysticke vajecniky? Tam byvaju takto dlho poz.ovu testy.

crazy_girl1
22. nov 2016

@kakatulik áno, ja viem, preto píšem, že stále čakám na ovu. Ak vôbec príde... 🙂