Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@vanda12345 zajtra rano zmeram zase teplotu a ak by nahodou bola hore tak snad v sobotu by som testla...zvykne mi klesat den pred ms. Vcera bola vysoko tak pravdepodobne dnes nepride. Ale brucho mam riadne nafuknute ako pred ms.
@lenka_vi1 tak kym nie je stale je tu nadej drzim prsty aby nedosla a mohla si sa vytesovat
Ahojte dievcata, uz nejaku chvilu vas tu potichu citam a kazdej jednej drzim palce nech sa snazenie o dietatko uspesne podari...my sa snazime od maja, tento cyklus som bola prvy krat na folikulometrii a zistila som ze mam nizku sliznicu, dr. mi dal aj pregnyl a vcera na 15 den od pregnylu som mala vcera vecer takuto slabu ruzovu ciarku. Myslite ze je to este pregnyl alebo sa mozem potichu tesit? Ms mala prist vcera
Ahojte dievčatá chcem sa spýtať v pondelok som mala kyret po ňom jeden deň krvacala a potom už len špinenie včera už do hneda čo má už potešilo že už to končí no dnes ráno zasa spaním do červená akú máte vy skúsenosť či je to v poriadku pijem aj ženské čaje ďakujem za odpovede
@miroslava21 Pregyl vraj sposobuje pozitivny vysledok cca 10 dni. Kedze je to u teba uz 15 dni, myslim si, ze je to tehotenstvo 🙂 Drzim palce a prajem krasne tehulkovanie do uspesneho konca 🙂
@ejuska2586 ďakujem 🙂 ja som tiež čítala, že pregnyl môže byť cca ešte nejakých 10 dní v moči, tak dúfam, že na 15 deň už nie je po ňom ani stopa 🙂 len ma znepokojuje ešte tá nízka sliznica :/
Ahojte baby ja zase od zajtra idem zacat brat lienky Duphaston tak uvidime co to spravi s mojim telom..
@lienocka1988 mne sa stalo presne s BT to isté v pondelok, klesla a v utorok zase hore a zatiaľ sa drží... včera sme mali aj ľúbenie a vačšinou mi to k ms pomohlo, keď meškala čo i len deň no teraz zatiaľ stále nič 🙂
@lenka_vi1 boľavé prsia, občas podbruško, pichanie, tlaky hlavne večer, keď ležím, hlava sa mi motá celý deň, už od ovuľky, furt by som niečo do seba džgala 😀 no a včera maximálne nafúknutá, už som nevedela, čo so sebou, no dnes už pohoda a vy baby aké máte príznaky? @lienocka1988
@lienocka1988 @lenka_vi1 no, tak baby už to vydržme tie 3 dni bez ms a nájdime koľajničky // 😀
@smejko18 ďakujem, juj sa tak vytešujem, aj keď zatiaľ opatrne, ale je to krásny pocit, prajem každej jednej 🙂
@lienocka1988 @adria88 vydržíme, už keď sme sa toľko načakali tak 3 dni zvládneme....my sa snažíme 9 mesiacov..zajtra chcem preistotu zmerať bazálnu teplotu tak dúfam, že bude pekne vysoko nad 37.

@ignorantka dnes som pre istotu ani nemerala :D