Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@vanda12345 zajtra rano zmeram zase teplotu a ak by nahodou bola hore tak snad v sobotu by som testla...zvykne mi klesat den pred ms. Vcera bola vysoko tak pravdepodobne dnes nepride. Ale brucho mam riadne nafuknute ako pred ms.
@lenka_vi1 tak kym nie je stale je tu nadej drzim prsty aby nedosla a mohla si sa vytesovat
Ahojte dievcata, uz nejaku chvilu vas tu potichu citam a kazdej jednej drzim palce nech sa snazenie o dietatko uspesne podari...my sa snazime od maja, tento cyklus som bola prvy krat na folikulometrii a zistila som ze mam nizku sliznicu, dr. mi dal aj pregnyl a vcera na 15 den od pregnylu som mala vcera vecer takuto slabu ruzovu ciarku. Myslite ze je to este pregnyl alebo sa mozem potichu tesit? Ms mala prist vcera
@miroslava21 ano urcite mozes drzim prsty a gratulujem
Ahojte dievčatá chcem sa spýtať v pondelok som mala kyret po ňom jeden deň krvacala a potom už len špinenie včera už do hneda čo má už potešilo že už to končí no dnes ráno zasa spaním do červená akú máte vy skúsenosť či je to v poriadku pijem aj ženské čaje ďakujem za odpovede
@miroslava21 Pregyl vraj sposobuje pozitivny vysledok cca 10 dni. Kedze je to u teba uz 15 dni, myslim si, ze je to tehotenstvo 🙂 Drzim palce a prajem krasne tehulkovanie do uspesneho konca 🙂
@vanda12345 Ďakujem 🙂
@ejuska2586 ďakujem 🙂 ja som tiež čítala, že pregnyl môže byť cca ešte nejakých 10 dní v moči, tak dúfam, že na 15 deň už nie je po ňom ani stopa 🙂 len ma znepokojuje ešte tá nízka sliznica :/
@matka295 ahoj máš takuto? Mne dnes prišla.
Ahojte baby ja zase od zajtra idem zacat brat lienky Duphaston tak uvidime co to spravi s mojim telom..
@lienocka1988 mne sa stalo presne s BT to isté v pondelok, klesla a v utorok zase hore a zatiaľ sa drží... včera sme mali aj ľúbenie a vačšinou mi to k ms pomohlo, keď meškala čo i len deň no teraz zatiaľ stále nič 🙂
@lienocka1988 super tak uz sme 3
@lenka_vi1 boľavé prsia, občas podbruško, pichanie, tlaky hlavne večer, keď ležím, hlava sa mi motá celý deň, už od ovuľky, furt by som niečo do seba džgala 😀 no a včera maximálne nafúknutá, už som nevedela, čo so sebou, no dnes už pohoda a vy baby aké máte príznaky? @lienocka1988
@lienocka1988 @lenka_vi1 no, tak baby už to vydržme tie 3 dni bez ms a nájdime koľajničky // 😀
@miroslava21 gratulujem😉
@smejko18 ďakujem, juj sa tak vytešujem, aj keď zatiaľ opatrne, ale je to krásny pocit, prajem každej jednej 🙂
@lienocka1988 @adria88 vydržíme, už keď sme sa toľko načakali tak 3 dni zvládneme....my sa snažíme 9 mesiacov..zajtra chcem preistotu zmerať bazálnu teplotu tak dúfam, že bude pekne vysoko nad 37.
@butterfly333 takúto si chcem aj ja kúpiť

@ignorantka dnes som pre istotu ani nemerala :D