Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@sarafortuna no ja v to verim uz cez eok a stale nic...do kedy mam verit och som netusila ze spravit babatko je take tazke 🙂
@pumi21 No my sa ideme teraz prvý krát snažiť s clostilom 🙂 tak uvidíme...snažíme sa už dlhšie, no až posledné mesiace sme to riešili už aj s doktorom...po vyšetreniach nám odporučil ako prvé začať s clostilom. Bola som na vyšetrení v Ľubochni...bála som sa, no po všetkých výsledkoch mi povedali, že mám nízky progesterón. Tak mi ho doktorka zvýšila a uvidíme....A ty? tiež užívaš clostil?
@martinaj trolinku sla este hore, ale to uz tolkokrat... nerobim si nadeje, zlatik, ani testovat sa mi nechce
Ahojte dievčatá, tak my už máme po plodných dňoch, snažili sme sa tak akurát, už len to čakanie, ktoré je pred nami... Síce je to len druhý mesiac čo sa snažíme, preto som sa ani nejak extra nesledovala, nechávame tomu zatiaľ voľný priebeh.. Držte palce 🙂 😉
Dobre ránko babule. Dufam, ze dnes nam už ukazete tehu testiky s // ciarkami. Nech ma trosku povzbudite. Par dni som vas tu len sledovala a nepisala som, lebo sa mi mrcha nechce rozbehnut a som z toho na nervy. Vam držim palceky, aby sa vam zadarilo a potom poprosim tehu bacilky 🙂
Dobre ranko. Idem si sem po radu. Su to dva tyzdne, co som po kyretazi. Krvacala som asi tyzden. Potom dva dni len ruzove spinenie. No vcera som zacala krvacat a dnes sa k tomu pridruzili aj bolesti. Je mozne, ze by som tak skoro mala menzes, alebo to moze byt nieco ine..napr zle urobena kyretaz? Dakujem za kazdu odpoved... stresujem ako blazon... ☹
@myskahryzka Ahoj, ja by som ti poradila, aby si isla ku gyn co najskor alebo na pohotovost. Ja už mam dva kyrety za sebou a vzdy dr vraveli, že po kyrete 6-8tt dojde mrcha, popripade za 4 týždne, ale nie za dva týždne. Je lepsie, ked sa na teba pozru a ešte ked mas bolesti.
Ahojte baby, prečítala som si tu veeeeľa vašich príspevkov (nie všetky, lebo ich je dosť 🙂 ) a tiež sa rada pridám k Vám. V máji sme mali svadbu a tak sme si naplánovali, že by sme chceli bábo do roka. Doteraz sme sa nesnažili, nijako extra sme to neriešili, nemerala som teplotu a až teraz sa začíname viacej informovať 🙂 Zajtra som objednaná k gyn. na preventívku, som cca 14 DC, posledné tri dni som si robila ovu testy a zatial všetky negatívne (s jednom čiarkou), cyklus je asi 28 dňový. Podla kalendárika mi vychádza, že plodné by mali byť najbližšie 4 dni. Myslíte, že by mi to mohol gyn. zajtra potvrdiť? Neberiem žiadne lieky ani vitamíny 🙂 díkičko

@mokus113 Ďakujem krásne 🙂 ja musím tento cyklus bez vyšetrenia na gyn. Práve teraz má moja dovolenku. Preto som sa pýtala ja na injekcie, či to ide aj bez nich. Myslela som, že doberiem lieky, pôjdem na gyndu, ona pozrie a keby trebalo pomôcť tak pichne 🙂 veľa báb tu píše, že to mali bez, a že sa zadarilo 🙂 tak dufam, aj ja...a budúci týždeň pôjdem na gyn 🙂 Aj tebe prajem všetko dobre ♥