Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@nita216 Ja som mala 4 dni krvacanie, dalsie 4 spinenie a ovulka nabehla krasne, ako kazdy mesiac-na 14 dc.
@crazy_girl1 Pozitivny je z 26.11. -25. a 27. Ti nameralo podla mna vzostup a pokles. Su skoro pozitivne, ale nie tak, ako ten jeden. Cize zajtra podla mna uz urcite stupne teplota.
@ejuska2586 kiežby sú tvoje slová sväté a pyridoxín zaberie spolu s nejakým bojovníkom na jednotku. Držme si päste, mrcha by mi mala prísť začiatkom budúceho týždňa...🙂
@crazy_girl1 nic sa neboj,aj mne zvykne vyraznejsie stupnut teploa az na treti den.
@kakatulik mám len hlavu v smútku z tej neskorej ovulácie, prečo nemôže byť 15-16 DC, z akého dôvodu je posunutá... 😢 Keď cyklus mávam bežne 28 DC, ach. Veď ten drobček vôbec nemá šancu sa tam uchytiť... Modlím sa, aby pyridoxín zabral, keď nie, gynekológ sa môže tešiť na moju návštevu!
@ejuska2586 dakujem ti za odpoved!po starom som mala ms za 30 dni takze ms meska!snazilkovanie bolo tak uvidime ako dopadneme
@crazy_girl1 neblbni,posunuta ovulka,znamena posunuta ms. To predsa nie je tragedia,ked sa z 28dnoveho stane 32. Pockaj nelamentuj uz preventivne.
Ja mam 26-27dnove cykly. Vzdy som tuzila po dlhsich,aby som mala rychlo pokoj od vloziek.
@nita216 Drzim palce.
@kakatulik kiežby máš pravdu, ale po skúsenosti s posledným cyklom, kedy bola ovu 18 DC a mrcha prišla dokonc a 24 DC o tom dosť pochybujem.... ale snáď máš pravdu a blbol mi cyklus kvôli Inofolicu, snáď sa to dá teraz do poriadku.
Dievčatá, prosím vás všetky, mamičky, budúce mamičky, snažilky, tehuľky... Tie z vás, ktoré poznajú @babymaminka
Donedávna sa spolu s nami snažila o druhé bábätko, no všetko sa pred dvomi týždňami zmenilo. Jej takmer 4-ročnej dcérke zistili leukémiu a potrebuje našu pomoc. Lili je silné dievčatko, určite boj s chorobou zvládne, no pomôžme jej i rodičom prekonať toto ťažké obdobie či už poslaním pozitívnej energie, modlitbou, drobnosťou, pyžamkom či finančne. Je to na vás. ĎAKUJEM vám za nich!!!
VIAC INFO TU >>>>>
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1020819...
@crazy_girl1 jemine,tak toto je hruza😢
Baby, ake mavate predovulacne a poovulacne teploty? Cca..Meriam zatial len tyzden, ale stale je rovnaka 36,7-36,8.
MS od porodu este neprisla, ovulacia netusim ci a kedy..
Ked som otehotnela s prvym, pamatam si, ze som.mala nad 37..
@crazy_girl1 bože moj to nemysliš vážne až mi je do plaču. Bože pomož im v tejto tažkej chvíli 😢
@crazy_girl1 a na tom face nič nieje hodi ma to normalne na hl.stranku fb.
@crazy_girl1 určite sa pridám, ja som jej už písala skôr. a to spustili kiahne ? čiže keby ich nemala tak ju nemá ? normálne sa bojím, ja mám doma malého drobca. 😢
@butterfly333 skus sa prihlásiť a otvorí ti to 🙂
@butterfly333 @modrykoniar dakujem za podporu, ak by to neslo otvorit, skusim inak pridat.
@ejuska2586 .... krásne ranne zobudenie 😀 Držím silno palce aby MS neprišla 9mesiacov a ty si užívala šťastné tehuľkovanie :-*
@ejuska2586 gratulkaaa 🙂 a mozem sa opytat kedy si mala ovu silny a ste sexikuvali 🙂 a ak mozem bola si hore alebo dolu? ja dnes prvy den cyklu :( ale tak snad to dame
@ejuska2586 aj si nieco uzivala ked si mala krvacanie po spont. potrate?
@ejuska2586 držím silno palčoky, nech to už tentoraz ide až do šťastného konca 🙂
@ejuska2586 vyzera to super uz len nech silnie a az do uspesneho konca🙂
@bubo27 Pozitivny test bol 15.11., ovulka bola 17.11.. Sex sme mali 16.11. vecer 2x-raz som bola hore, raz dolu...
@bubo27 Od lekara nic. Zacala som brat vit. E tento mesiac, pyridoxin, B komplex+uz dlhsie beriem Femibion 800 a po ovulke Dupaston.
@lienocka1988
@bubo27
@modrykoniar
@vanda12345
Dakujem baby. Snad sa to uz teraz podari do uspesneho konca.
@ejuska2586 naco je to E aj ja beriem ale ani neviem preco kys lis a alchemilku😉 tak ja este nesnazilkujem ale tesim sa s tebou ze to tak vyslo a ten duphason mas odkial??to je volnopredajne?
@vanda12345 Vit. E a pyridoxin su vraj dobre na prekrvenie maternice. Duphaston mi dal lekar pred 4 mesiacmi, beriem kazdy mesiac po ovulke. Ten je len na lekarsky predpis.
@ejuska2586 Hej. ja beriem prenatal od Jamiessonu je podobny tej kombinacii ako je femibion 800 🙂 a pyridoxin na co uzivas?
a este omega mastne kys. beriem.
Hej tak superko....cize pred pozitivny testom ste nemali sexik? super teda. takze snad co chvila sa aj ja pridam....prave som si uvarila cajik alchemilkovy 🙂 prvy den cyklu ale verime ze to co chvila dame aj my ostatne 🙂
Este raz dzim aplce do uspesneho konca. a ked sa budem chciet nieco opytat poradis?

Co povies?
@ejuska2586