Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@matka295 Práveže aj ja verím. Iné si ani nepripúšťam. Ale stále je tam taká opatrnosť. Ak bude všetko ako má, tak 16.12. som doma, tak skočím k lekárovi. To už by som mala byť v 6. týždni.
@ejuska2586 a ja som sa potešila...lebo dva dni dozadu som na ovu teste nemala nič a mám len 26 dňový cyklus, tak som myslela, že aj tá slabá ciarka je úspech..ty si koľko dní DPO? Ja asi len 11 - 12
@mishamisura Ja dnes 13DPO, ale pozitivny bol uz 10DPO. Slaba moze byt kedykolvek pocas cyklu. To nie je ako tehotensky test, ze kej je ciarocka (akakolvek), hned je pozitivny. Kedze si uz 11-12 DPO, tak sa vam, zial, nezadarilo podla mna. Uvidis, ci v piatok pride mrcha. Drzim palce, aby to vyslo co najskor, ak nie teraz.
@ejuska2586 držím silno palce 🙏 ja sa tak teším že sa ti pošťastilo 💃
@ejuska2586 neskusala si dalsi testik??
ja tu chodim stale sledovat ze co a ako...
@matka295 Ďakujem moja :-*
@kotatko1232 Ahoj, zatiaľ nie, keďže HCG stúpa obdeň. Teraz čakám a dúfam, že mrcha zajtra nepríde. A potom, ak naozaj nepríde, spravím si v piatok ráno ďalší. To už by som mala byť 15DPO, tak už by mohol byť zas o čosi silnejší 🙂
@mishamisura bohuzial, neznamena to vobec nic... ovu test ma vzdy nejaku ciarku, v pripade tehu musi byt velmi silna. Teplota je fajn, ale mne klesne den pred alebo aj v den MS, takze z tohto nic nezistis.
To ale neznamena, ze tehu nemozes byt 😉
@senselinka ďakujem za reakciu...ja som sa potešila, lebo dva dni dozadu som nemala na teste vôbec nič ...tak reku že sa tam niečo robí 🙂) ...uvidím veru, ale už ma asi trafí slak, keď zas mrcha príde...😢
no u mna ms stale nikde z tyzdennej hnacky zo dna na den mam uz zapchu co fajn sa tesim!bo skoro som plakala.tak cakame
@lamey jeeeej, blahoželám, tak nech ste zdraví a rastiete 😉
@lamey Krásny testík. Takýto si mala ešte pred meškajúcou mrchou, či až keď meškala? Gratulujem a prajem, aby ste boli zdraví a krásne rástli.
@crazy_girl1 ďakujeme 😘
@ejuska2586 už meškala asi 4 dni, ale skôr som sa bála testovať. Mesiac predtým mi tak isto meškala pár dní, ale nakoniec prišla a bola som trochu sklamaná. Tak ten nasledujúci som si počkala a keďže som už mala aj iné príznaky tušila som, že to vyšlo.
@lamey Práve preto sa pýtam. Ja som minulý mesiac mala spontanny potrat v 5. týždni a teraz to vyzerá tak, že sa zas zadarilo. Mrška má prísť zajtra, ale už včera bol dosť výrazný duch na tehotenskom teste. Tak som bola zvedavá. Snáď aj ja budem mať o pár dní takýto krásny. Ešte raz prajem všetko dobré, v tehotenstve i po ňom.
Baby. Toto je ovu test teraz..dnes som 29DC..(ale zakaždým je inak..raz ako hodinky 28 dní, pak 2 dní meškali pak zas ako hodinky).ovu test so robila pred dvoma tyzdnami no neskor vecer asi o 20:30 a ukazal i slabucku druhu ciarku...zajtra mam mat ms...ak nepríde ráno testnem s tehu testom. Zvláštne pocity mam od nedele už a stále nechodi. Som zvedavaaaa
@bagerka Na tehotenstvo je ten ovu test podľa mňa slabý. On je pozitívny len keď je kontrolná čiarka silnejšia alebo aspoň rovnako silná, ako testovacia. Ale možno ti len nereaguje ovu test. Skús zajtra tehotenský a uvidíš. Ja som mala včera ovu pozitívny a tehotenský silnejší duch. Posielam ti foto na porovnanie (ružový ovu, modrý tehu)... Držím palce.
@ejuska2586 jou..práve s tebou so porovnavala 😉 jou zajtra ak epidémie testnem
@ejuska2586 Ďakujem veľmi pekne. Čítala som tvoje príspevky a bolo mi veľmi ľúto, že si prišla o bábo, zvlášť keď sme boli asi v rovnakom období - ja mám teraz 9. tt. Určite ti to teraz dobre dopadne. Držím palce.
@lamey Ďakujem moja. Dúfam v to a snažím sa veriť. Ešte zajtrajšok bude zlomový - termín mrchy. Ale tak snáď nepríde.
@bagerka No, môj je pozitívny - tie čiaročky sú rovnaké. Len na foto tu na stránke je to akosi slabšie vidieť. Veď uvidíš, čo povie tehu test. Ja mám odskúšané, že u mňa fungujú aj ovu testy. Potvrdili mi tehotenstvo aj minulý mesiac.
@ejuska2586 určite nepríde, moja 😍 tá už je dávno zabudnutá.... ako ja vravím, mrcha heš, heš...
Ak bude aj tento cyklus dodržaných 28 dní u mňa, tak ja by som mala dostať budúci utorok, drž pästíky 🙂
@crazy_girl1 Jaj, ty moja podporovateľka ❤ Si poklad. Dúfam, že ani tebe nepríde a budeme spolu 🤰 . Silno ti držím palce 🙏
@ejuska2586 na iné ani nemyslím, len že budem s tebou budúci rok v auguste vzdychať a tlačiť 😉😘 To by bolo supeeer! Musím ale ešte vydržať, baby písali, že som len 2 dni dpo, takže ešte časuuuuu... ty si už vlastne koľko po ovu? Kedy ideš k dr.?
@crazy_girl1 Dnes som 13DPO. K lekárovi pôjdem až 16.12., ak bude všetko ok. To by som mala práve začínať 7. týždeň, tak už by malo byť vidieť aj bábätko.
@ejuska2586 dobre robíš, netreba utekať príliš skoro. Nech si bábenko urobí priestor, ubytuje sa, ty budeš pokojná a pred Vianocami veľké prekvapkooooo 😍😍
@mishamisura tehu test by t mal ukazat uz !😉

@ejuska2586 verím ti že sa bojíš. Aj ja by som sa ☹ ale aj pevne verím že už to bude dobré 🙏