icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

santamonica
3. aug 2016

Ahojte....pridavam sa, bojujem s tym uz vyse 7 rokov, 5 neuspesnych tehotenstiev a 4 IVF....prave som zistila ze to zas nevyslo😶.... hned ako sa moze, pojdeme znovu, este to nedokazem vzdat....naozaj tento rok to dame....nam uz to aj pokazilo sexualny zivot...manzel z toho chytil nejaky komplex a sexovat moze, len nie az do konca, a moj vztah k sexu sa zmenil, kedze mi nedal to, co "kazda" ina zena ma, takze prirodzena cesta nam momentalne nehrozi, co je skoda, lebo 2x som v minulosti prirodzene otehotnela, len som potratila do 3m., ......drzim nam vsetkym palce, nech sa nam vsetkym to stastie podari

tinka881
autor
3. aug 2016

@santamonica je mi to velmi luto, cim si si musela prejst. Verim, ze raz sa nam to podari do uspesneho konca

kakatulik
3. aug 2016

@santamonica ach jaaj. Drzim palceky a zeldm vela sil.

tammy264
3. aug 2016

@santamonica tiez prajem vela vela sil!

martinaj
3. aug 2016

@santamonica drzim palce 💓 vitaj medzi nami

lili2015
Autor odpoveď zmazal
souhait
3. aug 2016

@lili2015 neboj nič, ono to veeelmi rýchlo zbehne a už aj budete mať svadbu za sebou 🙂 Už som tu vela čítala, že baby berú tú kyselinu listovú a cítiš sa z toho nejako lepšie? 🙂 Pekná zmena, dneska 3 deti a zajtra budeš chcieť možno 7 :D

simisk
3. aug 2016

Ahojte dievcence.Nekto tu dnes pytal tehu-bacilky??No ja nemam este nic potvrdene ale zatial asi takto:1.test(tycinkovi)robeny v piatok okolo obeda,2.test(kazetovi)robeny v pondelok rano a 3.test(tycinkovi)robeny vcera rano.Dnes som 29DC.Mrcha nikde este mam doma posledny test,ten vyskusam zajtra rano a buduci tyzden idem k doky,lebo teraz ma dovo a mne konci dovo 11.8.od 12.8.by som mala iz nastupit do prace tak uvidime co povie.

kakatulik
3. aug 2016

@lili2015 kedy je ta svadba? Lebo tie vit.a kys.listovu,by si uz mohla nasadit teraz. Mala by sa zacat uziv6t tri dni pred planovanym tehu.

simisk
3. aug 2016

Prepacte zabudla som pridat fotky...

lili2015
Autor odpoveď zmazal
lili2015
Autor odpoveď zmazal
souhait
3. aug 2016

@kakatulik to stačí iba tri dni pred chceným otehotnením?

tammy264
3. aug 2016

@souhait @kakatulik 3mesiace, to bol urcite preklep 🙂

slniecko26
3. aug 2016

Ahojte baby sledujem tuto skupinu a drzim nam palce aby sa nam to podarilo. Ja som koncom juna dobrala HAK mrchu som mala dostat minuly stvrtok ale nic. U mna to bolo tak ze vzdy po vysadeni HAK mi mrcha neprisla aj 6 mesiacov. Dnes som si zo zvedavosti urobila test co myslite mozem byt tehu je to druha ciarka? Dakujem vam

butterfly333
3. aug 2016

@kakatulik 3dni pre planovaným tehu?? to je blbost nie??viem že by sa mala aj niekolko mesiacov aj viac pred plan,tehu

butterfly333
3. aug 2016

@slniecko26 je to tam gratulujem

suesue1983
3. aug 2016

@slniecko26 áno gratulujem)

slniecko26
3. aug 2016

Dakujem Vam dievcata mne sa tomu nechce verit!!! Pri dcerke som otehotnela az po 3 mesiacoch a velmi som sa sledovala a tak... a teraz sme boli na tom tak ze vysadim HAK a uvidime kedy sa podari vobec som na to nemyslela a naozaj som si ho robila zo zvedavosti ako som vas tak citala ze skusim a uvidim. Ale nemam zatial ziadne priznaky tehotenstva ani prsia ma nebolia proste nic je to ok? Este ho mam skusit urobit za 2 dni?

simisk
3. aug 2016

@slniecko26 vypada ze hej,len pozor na Mamatesty,ja nemam snim dobru skusenost,recenzie na nete tiez nic moc,ale zas aj naopak niektore baby maju s nimi dobre skusenosti,ale pomer je tak 80/20.Ale drzim palceky aby to bol ten dobry pripad.

tammy264
3. aug 2016

@simisk @slniecko26 gratulujem baby! 🙂

slniecko26
3. aug 2016

@simisk ano je to GSMamatest10. Takze to aj nemi byt pravda?

mausy21
3. aug 2016

@simisk
@butterfly333
@tammy264 baby ja som teraz testla...nedalo mi to...som len 8 dpo...viem ze tam vobec nic nemusi byt ale prave dnes mi povedali dve kolegyne ze su tehu...skoro na prekocilo...och...bojim sa ist pozriet na ten test...keby aspon duch....

tammy264
3. aug 2016

@mausy21 tak sup, som zvedavaa a potom posli foto 🙂 budeme vyvolavat duchov 🙂

myskahryzka
3. aug 2016

@santamonica Drzim palce. Nielen k otehotneniu, ale aj co sa vztahu tyka. Jasne, ze vsetky co sme tu, to tento rok dokazeme. 🙂 Ci uz prirodzene, alebo neprirodzene.. Do konca roka budeme v tom. 😀

normab
3. aug 2016

@slniecko26 urcite je pozitivny ..
Mamatest duchuje ale ty mas uz normalnu ciarku ☺ gratulujem

slniecko26
3. aug 2016

@normab naozaj mozem sa tesit? Este raz som to teraz odfotili mrkni sa na to prosim ci je ok? Dakujem

slniecko26
3. aug 2016
butterfly333
3. aug 2016

@mausy21 mne dnes moja staršia sestra ukazala tehu test s //. No a čo tvoj test je tam niečo??

souhait
3. aug 2016

@slniecko26 podla mna tiež čiaročka :D prípadne si skús urobiť negatív fotky, to so tu niekde tiež videla :D