Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@ejuska2586 to by teda bolo, moja... ja dnes teplota rovnaká ako včera 36.6, tak uvidíme, rozhodujúci bude budúci týždeň. Už sa neviem dočkať. 😉
ja som teraz poslala manzela pre testik ms stale nemam ale podbrusko stale pobolieva,skor tak akp keby kazdu chvilku by sa spustila no stale nic len vytok
@ejuska2586 kedy planujes zajst dokimu na usg?
@nita216 16.12. - to budem akurát začínať 7. týždeň.
Zeny, poradte :D 3 tyzden ma bolia vajecniky, na striedacku, zvacsa pravy a obcas lavy aj. Je to neprijemna tupa bolest, mne to nepride ako prechladnutie, nestipe ani nepali ma to ale skor ma to dost silno tlaci, uz ma aj boleli prsia, cakala som ze uz Mi to pride ale 4 dni meska mrcha. Mavam ju extremne bolestivu a zatial necitim ze by prichadzala, lebo sa este nekrutim pod stolom v krcoch ako.bezne pred mrchou :D na gyndu ma vezmu az v pondelok, bojim sa ci nemam cysty alebo cosi :( mohla by mi koli tomu meskat? :(
@chellina určite mohli, ale skús si urobiť aj testík, či nebude bábo 😉
@crazy_girl1
@nita216 test je zatial cisty biely :( robila som si v pondelok...uvidim,mozno neskor
@ejuska2586 aj srdiecko uvidis!pekne bude pulzovat! 😀
@nita216 Bodaj by 🙂
@chellina takze ste sa snazilkovali?mozno neskor o 2 dni bude uz pozitivny!mojej naj kamoske napr. tehotenske testy stale ukazovali // ked uz bola v 10tt a posledne tehotenstvo zistila az v 21tt dovtedy testy neg. a kedze ona nemala pravidelny cyklus tak len si myslela ze zas len neprisla a pribrala trosicku len z toho ze ostala doma bez prace! 😀
@nita216 my sme sa nesnazilkovali , tedaa sa nam podarilo iba raz ale mimo ovulky, kratko po poslednej mrche . Tak som tomu nepripisovala nejaky vyznam, lebo kazdy mi povedal ze neni sancaaa urcite nie...a par dni po tom ma zacali boliet vajecniky jak sa nam to prihodilo. Mala som asi tyzden hrozne hnacky a bolest vajecnikov pretrvava a mrcha nedoslaa
Kazdopadne test jepísania cisty :( radsej by som bola keby to je tehotenstvo ako nejaka cysta alebo co :( :( este ma svokra strasi mimomatrnicovim, ze ci to.nemoze byt ked.ma to tak boli :(
@chellina Keby bolo mimomaternicové, tak ti test ukáže. Len by si špinila.
moj muz zabudol kupit test tak zajtra rano pojdem ja a kupim si!co uz ked zabuda a ja mozem sediet a cakat co je!kedze ms stale nikde!
@ejuska2586 ukaze ? Ja som sa docitala ze to zisti jedine lekar.
Ahojte, mne dnes teplota stupla na 36,9 tak sa tesim a dufam, nanyslam si, ci sa nahodou nepostastilo..ci sme nevymakli tu prvy ovulku pred prvym chystajucim sa menzesom (po porode), maly sa dnes rano dokonca s placom odtiahol od prsnika pri kojeni. A vcera pri vecernom kojeni ma bolelo pichalo v podbrusku (doteraz nikdy take). Ale mozno si to len nahovaram, kedze tuzba je velka...esteze doma nemam ziadne testy 🙂
Ahojte,tak ja som vcera bola na gyn.po 5 mes. Snazime sa vyse roka o druhe a nic. 5 mes.som to neriesila a nastupila po materskej do prace...Tak nas poslal do CAR v MT. Mate niektora skusenost o nas caka? :/

@crazy_girl1 V to ❤ dúfam. To by bolo krásne...