icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

ejuska2586
1. dec 2016

@crazy_girl1 V to ❤ dúfam. To by bolo krásne...

crazy_girl1
1. dec 2016

@ejuska2586 to by teda bolo, moja... ja dnes teplota rovnaká ako včera 36.6, tak uvidíme, rozhodujúci bude budúci týždeň. Už sa neviem dočkať. 😉

nita216
1. dec 2016

ja som teraz poslala manzela pre testik ms stale nemam ale podbrusko stale pobolieva,skor tak akp keby kazdu chvilku by sa spustila no stale nic len vytok

nita216
1. dec 2016

@ejuska2586 kedy planujes zajst dokimu na usg?

ejuska2586
1. dec 2016

@nita216 16.12. - to budem akurát začínať 7. týždeň.

chellina
1. dec 2016

Zeny, poradte :D 3 tyzden ma bolia vajecniky, na striedacku, zvacsa pravy a obcas lavy aj. Je to neprijemna tupa bolest, mne to nepride ako prechladnutie, nestipe ani nepali ma to ale skor ma to dost silno tlaci, uz ma aj boleli prsia, cakala som ze uz Mi to pride ale 4 dni meska mrcha. Mavam ju extremne bolestivu a zatial necitim ze by prichadzala, lebo sa este nekrutim pod stolom v krcoch ako.bezne pred mrchou :D na gyndu ma vezmu az v pondelok, bojim sa ci nemam cysty alebo cosi :( mohla by mi koli tomu meskat? :(

crazy_girl1
1. dec 2016

@chellina určite mohli, ale skús si urobiť aj testík, či nebude bábo 😉

nita216
1. dec 2016

@chellina a pripadne tehotenstvo?nemoze byt?kup si test aby si to bud potvrdila alebo vyvratila,a potom ked nebudes tehotna tak moze to byt z prechladnutia.

chellina
1. dec 2016

@crazy_girl1
@nita216 test je zatial cisty biely :( robila som si v pondelok...uvidim,mozno neskor

nita216
1. dec 2016

@ejuska2586 aj srdiecko uvidis!pekne bude pulzovat! 😀

ejuska2586
1. dec 2016

@nita216 Bodaj by 🙂

nita216
1. dec 2016

@chellina takze ste sa snazilkovali?mozno neskor o 2 dni bude uz pozitivny!mojej naj kamoske napr. tehotenske testy stale ukazovali // ked uz bola v 10tt a posledne tehotenstvo zistila az v 21tt dovtedy testy neg. a kedze ona nemala pravidelny cyklus tak len si myslela ze zas len neprisla a pribrala trosicku len z toho ze ostala doma bez prace! 😀

chellina
1. dec 2016

@nita216 my sme sa nesnazilkovali , tedaa sa nam podarilo iba raz ale mimo ovulky, kratko po poslednej mrche . Tak som tomu nepripisovala nejaky vyznam, lebo kazdy mi povedal ze neni sancaaa urcite nie...a par dni po tom ma zacali boliet vajecniky jak sa nam to prihodilo. Mala som asi tyzden hrozne hnacky a bolest vajecnikov pretrvava a mrcha nedoslaa

majuska77
1. dec 2016

@bagerka a kolky DC mas?Ja mam dnes 28 ale musim este aspon 3dni pockat.

nita216
1. dec 2016

@chellina ja som tak isto ostala tehotna zo synom 4dni pred ms!co som si myslela ze sa to neda ale sa dalo a uz syn ma 4rockov

chellina
1. dec 2016

Kazdopadne test jepísania cisty :( radsej by som bola keby to je tehotenstvo ako nejaka cysta alebo co :( :( este ma svokra strasi mimomatrnicovim, ze ci to.nemoze byt ked.ma to tak boli :(

ejuska2586
1. dec 2016

@chellina Keby bolo mimomaternicové, tak ti test ukáže. Len by si špinila.

nita216
1. dec 2016

moj muz zabudol kupit test tak zajtra rano pojdem ja a kupim si!co uz ked zabuda a ja mozem sediet a cakat co je!kedze ms stale nikde!

chellina
1. dec 2016

@ejuska2586 ukaze ? Ja som sa docitala ze to zisti jedine lekar.

renimac
1. dec 2016

@chellina mimomaternicove sa na teste ukáže rovnako ako klasické tehu. Ja som ho mala.

chellina
1. dec 2016

@renimac och tak to mi odlahlo, lebo ma uz doma vystresovali

renimac
1. dec 2016

@chellina mne pri mmt test ukázal // ešte pred vynechanim MS. Ak to nebude tehu, môže to byť kľudne cysta. Ak praskne, strašne to boli. A vtedy zvykne aj meškať MS.

chellina
1. dec 2016

@renimac toho sa najviac bojim :( uvidim v pondelok, boze ale dufam ze toje nebude cysta :(

misdan
1. dec 2016

Ahojte, mne dnes teplota stupla na 36,9 tak sa tesim a dufam, nanyslam si, ci sa nahodou nepostastilo..ci sme nevymakli tu prvy ovulku pred prvym chystajucim sa menzesom (po porode), maly sa dnes rano dokonca s placom odtiahol od prsnika pri kojeni. A vcera pri vecernom kojeni ma bolelo pichalo v podbrusku (doteraz nikdy take). Ale mozno si to len nahovaram, kedze tuzba je velka...esteze doma nemam ziadne testy 🙂

lenkastar
1. dec 2016

Ahojte,tak ja som vcera bola na gyn.po 5 mes. Snazime sa vyse roka o druhe a nic. 5 mes.som to neriesila a nastupila po materskej do prace...Tak nas poslal do CAR v MT. Mate niektora skusenost o nas caka? :/

nita216
1. dec 2016

@chellina nemysli na zle veci vsetko bude ok

bagerka
1. dec 2016

@majuska77 30DC..som ale nachladnuti minulý týždeň sme s drahým pre cestovali 2000km..neviem..mala som príznaky, to re dnes akosi ustupujú..ak nepríde do konca týždňa testnem ešte raz...

nita216
1. dec 2016

@bagerka kedy si testovala?test si mala biely alebo bol tam dusik?

bagerka
1. dec 2016

@nita216 dnes ráno okolo 5 som bola hore tak so testla a nic..žiaden duch len jeden a čiarka. .a teraz už aj bolesti odchadzaju..mala som len také zvláštne tlaky v podbrušku 3 dni .
Prsia nič tie ma ani nebolievaju..co ma bolí sú kolená 😁

kakatulik
1. dec 2016

@misdan moja kamoska tiez tak otehotnela. Este v prvom cykle pred prvou ms a jej malys yn jej pri kojeni povedal ze fuuj😉