icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

kotatko1232
2. dec 2016

@vanda12345 pila som uz aj alchemikovy caj ci ako sa pise a teraz beriem Duphostan...tak uvidime 🙂

vanda12345
2. dec 2016

@kotatko1232 no aj ja ho pijem tak kys listovu a vit E po prvej ms zajdem k svojmu a uvidim co a ako

ejuska2586
2. dec 2016

@kakatulik Ďakujem. Hej, vyzerá to dobre. Len nech sa pekne udrží a rastie v mojom brušku...

kakatulik
2. dec 2016

@ejuska2586 podla mna je uz riadne zakusnute ked mas uz teraz taketo koldjnice. Uz len nech sa pekne vytvija a rastie.❤

ejuska2586
2. dec 2016

@kakatulik No bodaj by. Veľmi sa tu na našu fazuľku tešíme.

sticker
kotatko1232
2. dec 2016

@ejuska2586 ja som hned od zaciatku asi od 5tt papala vytamini Femibion 800...

ejuska2586
2. dec 2016

@kotatko1232 Ďakujem za radu. Ja beriem Femibion 800 už 3tí mesiac. Myslím si, že aj to nám dopomohlo k otehotneniu.

kotatko1232
2. dec 2016

@ejuska2586 tak ho ber nadalej a do 13tt potom zacni brat Femibion 400 🙂

ejuska2586
2. dec 2016

@kotatko1232 Hej, hej, viem....

myskahryzka
2. dec 2016

@vanda12345 To je v poriadku. Takze uz kazdu chvilu dostanes v tom pripade, ked uz je to mesiac. Vam povedal lekar co? Kolko mate mat pauzu? Len po prvu MS?

kotatko1232
2. dec 2016

@ejuska2586 mne stacilo brat iba tieto a porodila som normalne v 39tt

crazy_girl1
2. dec 2016

@ejuska2586 ja zatiaľ takto, pomaličky ďalej zájdeš 😉😜 ktovie, inak nech ta nepomyli graf, ze ma prist mrcha. Zle som si zaznacila mrchu predtym, nemala som pocitat to 3-dnove spinenie pred menzesom, lebo k mrche nepatrilo. Cize mrchu mam dostat o 3 dni, v pondelok. Ak teda pocitam s 28-dnovym cyklom. Uvidime...

vanda12345
2. dec 2016

@myskahryzka moja ja ked som sla odniest papiere pytala som sa a on hned na mna ked som sa pytala ze pol roka ale to ani nahodou stalo sa to cca 6tt to bolo skoro a nevidim dovod tolko cakat ak som pisala skusim po 2 a uvidime planujem ist k nemu po 1ms inak toto mi povedal bez toho aby sa na mna kuk lebo den predtym som bola na usg v nemocnici pijem tu alchwmilku kys listovu a E a snad sa nam zadari niekde som citala ze od 3 -6mes je naj otehotniet

ejuska2586
2. dec 2016

@crazy_girl1 No, vyzera to celkom pekne zatial. Uvidime, co bude na ´Mikulasa 🙂

myskahryzka
2. dec 2016

@vanda12345 Ak budes mat ms ok, podla mna uz by si mohla. Vies, ze to nebudu jatky.. a nebude uz prebiehat v maternici nejake velke cistenie. Ale tie 3 mes by som pockala, kvoli tomu, aby nebola ta sliznica maternice este oslabena z kyretu. Potom zbytocne by si zase skoncila tam, kde nechces. Ale vravim, vsetko to asi zavisi od toho, ako sa kto citi. Kazda sme ina a inak sa regenerujeme.

crazy_girl1
2. dec 2016

@ejuska2586 som 5 dpo, tak musím ozaj počkať až na toho Mikuláša... To budem 9dpo. Na ten desiaty deň by som už asi aj testla, ak nepríde mrcha dovtedy samozrejme.

zabinkalenka
2. dec 2016

Dnes som bola kuk bodocku malinku,uz tlklo aj srdiecko 😍
Podla MS 6+3tt, podla UTZ 5+5tt, ale OVU bola az 18-19DC, takze to pekne sedi 🙂
Ak vsetko pojde OK, knizku dostanem 20.12. Uz sa neviem dockat!
Drzim palce kazdej jednej z vas 😘

ejuska2586
2. dec 2016

@zabinkalenka Super, ze uz volo vidiet. Tak snad aj mne bude. Chystam sa k lekarovi 16.12. - to budem 6+0. A ovulka bola 14dc.

crazy_girl1
2. dec 2016

@zabinkalenka takže ovu si mala tak neskoro??? Ja tiež 19DC, to si ma veľmi potešila, takže je nádej, že sa aj pri neskoršej ovulácii môže bábenko uhniezdiť. Koľkodňový cyklus si mávala?

crazy_girl1
2. dec 2016

@ejuska2586 Inak vieš čo je najlepšie??? Že aj keby mrcha nepríde a zistím tehu, tak nemám kedy ísť na gyndu. Budúcu stredu 7. 12. odlietame na dovo a vrátime sa 23.12. pred Vianocami. Cez sviatky nerobí si myslím, takže buď nejako medzi sviatkami alebo až po novom roku. To už by som bola hádam aj v 2. mesiaci 😉😝

ejuska2586
2. dec 2016

@crazy_girl1 To určite, veď akurát som aj ja pozerala dnes tabuľku, lebo som myslela, že dnes začínam 2. mesiac. A zistila som, že ten som začala už v stredu :D

ejuska2586
2. dec 2016

@crazy_girl1 Síce nie - hlúposť! Ja som dnes 4t+0d, takže v pondelok začnem druhý mesiac :D

zabinkalenka
2. dec 2016

@crazy_girl1 ja mam PCOS, cize od januara som mala cyklus 26-42 dnovy :( a aj luteralka bola rozna. Riadila som sa podla hlienu, ale sexovali sme tak ci tak kazdy druhy den ;)
No a vo vitazny mesiac som sla na istotu, ci vobec mam ovulku- robila som si testy 🙂 17DC bol pozitivny, 24-48h potom ovulka, preto pisem 18-19DC.
26DC som zacala spinit ako vzdy pred MS, ale kedze to trvalo 4 dni a MS nikde, spravila som test a nasla // 🙂 to bol 31DC

vanda12345
2. dec 2016

@myskahryzka ved jasan mna uz tak boli podbrusko par dni ze az ako pisem po 2ms nebudem az tak davat pozor ale ani nejak tlacit na pilu a po 3 uz by som si to odsledovala co a ako ty si v ktorom tt bola?

myskahryzka
2. dec 2016

@vanda12345 10., alebo 11.. Nepovedal mi presne. V sprave to mam. Nastastie mi kyret robil moj lekar, tak v tom som sa aspon nebala. A ty mas kolko rokov? Ja 34 a preto mi aj povedal, ze nemam dlhsie ako 3 mesiace cakat, lebo som stara 😀 v uvodzovkach

vanda12345
2. dec 2016

@myskahryzka es stara nesaskuj v marci budem mat 33 a velmi tuzim byt este raz mamou a mat jrasne zdrave dieta a uvidis my to dame🙂

myskahryzka
2. dec 2016

@vanda12345 Ja som o tom presvedcena. Pred casom som si dala limit..ze do 35. narodenin musim porodit. Potom uz nie. No v lete som ten limit posunula na 38r. 😀 😀 , kedze na jar budem mat 35. Tak dufam, ze tento termin uz dodrzim. 💃 Teraz idem nakupit ovulacne testy, nech mam pocit, ze pre to robim co najviac... a pustime sa do toho. Este behnem kuk mojho gynekologa, ci mam ci nemam brat ten Clostil.. a uvidime. Ty nemas nic predpisane?

vanda12345
2. dec 2016

@myskahryzka nie nic nemam som zvedava co mi po kontrole povie a asi mu poviem ze nemienim cakat pol roka pekny lutit si si dala alwme my uz o rok o takom case budeme mat svoje poklady 😉 odial si? Vidim ze mas 1dieta ake staré? ?

myskahryzka
2. dec 2016

@vanda12345 Som z Nitry. A syn ma 11 rokov.. takze bojujeme so zacinajucou pubertou. No surodenec a nejake povinnosti navyse by sa mu uz zisli, aj ked protestuje a ked som bola tehotna, tak si aj poplakal, ze ako som mu to mohla urobit, ze on chce byt jedinacik 😀 😀 Mne lekar povedal tak, ze to je taky zastarany nazor,.. pol roka cakat. Ze tri mesiace stacia na regeneraciu. Ale mozno myslel len mna...lebo mi uz prihara 😀 😀

vanda12345
2. dec 2016

@myskahryzka nie moja isto vela lekarov sa k tomu priklana v nemocnici ked som sa pytala tak vraveli tiez 3 a ja pocitam ked to bolo zaciatkom mes ze uz mi zacina 2 a moc by som chcela svoje kratke cykli hned by aj 3 mechy presli moj zlaty aj my uz doma bojujeme ale moji sa zas moc tesili a budu su strašne zlaty😉 nic neprihara neprehanaj teraz su prvorodocky v nasom veku vsetko bude ok uvidis