Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@lalyla tiez dakujem este mi nedosla prva mrcha ale po druhej chcem bolo to v 6tt tak myslim ze to bude ok😉
@lalyla ďakujem srdiečko, pomôže čokoľvek. Všetky peniažky idú na účet špeciálne vytvorený pre LILI, pretože rodina bude potrebovať financie na lieky, prístroje a ďalšie veci súvisiace s liečbou. Za každú pomoc budú vďační. 🙏❤ Aj za modlitbu, pretože zázraky sa dejú a ja verím, že z nej onedlho bude opäť zdravé a štebotavé dieťa. 👧😍
@crazy_girl1 Verim,ze bude opat zdravucka,taketo male deticky predsa nemaju takto trpiet☹ Posli mi aj adresu,kde poslem darcek aj pre malu.
@lalyla @vanda12345 určite to vyjde, o tom nepochybujem. 🙏 Musíme veriť a nevzdávať sa. Som zvedavá, či bude tento cyklus úspešný, dievčatá. Držte päste, nech mrcha nechodí... 🙏
@crazy_girl1 velmi rada pomozem.Kedze sama robim na oddeleni,kde mame pacientov s leukemiou,viem ako ludia trpia ☹..Lili je krasne dievcatko,tak verim ze zabojuje a porazi tu hnusnu chorobu.
@majuska77 si skvelá osôbka. Iba výnimoční ľudia môžu pracovať v takomto prostredí, pomáhať ľuďom a dávať im radosť i nádej. Ďakujeme za každú pomoc. 🙏😘
@crazy_girl1 Drzim palce moc,ved to ma byt darcek k Vianociam,ale kludne ho moze priniest uz Mikulas 😉 Musi to vyjst. Daj vediet,ako to dopadllo,kedy necakas mrchu?
@lalyla práve na Mikuláša... čiže buď bude poslom dobrých správ, alebo mi prinesie uhlie, lebo som neposlúchala 😝 Ktovie... ale každopádne, očakávam mrchu 6. 12., a každý deň si v mysli opakujem - HEŠ, HEŠ!!!! 😉
@crazy_girl1 Dobre si to napisala,som sa zasmiala 😀 No ja ju tiez necakam presne na Mikulasa 😀 Tak uvidime,ako sme posluchali, uz to mame za par😉
@crazy_girl1 ja som na tom rovnako... ale spolieham sa, že Mikulas má videl celý rok dobrú😂😂
@crazy_girl1 no ja sa ho neviem dockat viac nez moj maly a potom sup 16 kg navyse po tych par coko ako prvykrat 😀
@lalyla paráda, 16 kg hore dole, za to šťastie to stojí 😂 pôjdu rýchlo dolu... pre mňa by to bola premiéra, ešte nemám dieťatko doma, len jedno také veľké, chlpaté, čo sa rado túli. 😉 A to by si veľmi prialo niekoho na hranie 😀😝 kiežby mu urobím radosť 🙏❤
@crazy_girl1 Jeej,moc vam to obom prajem,musi to vyjst❤ Mas pravdu, kila isli dole rychlo,kojila som a maly to zo mna vytiahol,s kilami isli dole aj prsia,uz ich mam az na pase 😂
@lalyla ale no, ľahká pomoc, push up existuje 😉 a manželíkovi sa páčiš aj takáto vylepšená, nič sa nedeje 😘 Toľko je tu dobrých duší, čo mi to prajú, snáď vás nesklamem... a najmä seba i drahého, keď už tak dúfame v predvianočné prekvapko 😍🤰
@crazy_girl1 S tou push-upkou to vyzera este lrpsie jak predtym 😀 Moc ti to prajem🤰❤
@lalyla to ti verím, push up robí zázraky a po tom všetkom máš určite krivky tutti frutti 😉 oki moja, utekám spať, nech ráno bazálka nehašterí a poslúcha, tak ako má... Zatiaľ krivka stúpa, uvidíme, čo bude... DOBRUUUUU 🙏😉
@crazy_girl1 Dobruuu noc a rano vela stastia,nech sa drzi teplotka tam kde ma. Ja som si vybila mobil,za chvilu sa mi vypne tak ho idem dat nabit a tiez sa ulozim 😀 papa 🙂
@zuzanka_h aha, no to je dost blbe, hlavne ak sa to vola ovilacny test, ktory by mal potvrdit prichadzajucu ovu, zvazujem, ze zacnem asi s meranim bazalky
@crazy_girl1 moja my sme uz nieco popisali pokecali postazovali moc moc ti drzim prsty a verim ze si ozaj cely rok posluchala a budes mat krasneho Mikulasa😉 joj vidis vy tu tak moc nechcete mrchu a ja 31dni po MA a cakam ju ako na spasu ale snad sa jej uz uraci
@lalyla moja ked na Mikulasa mas dostat fuu testik dost skoro zachytil mozno aj dvojicky🙂 16kg tak to celkom ok ja pri oboch cez 20 radsej neurcujem presne cez 80kg pred porodom😲 ale aj to sa da dat dole hlavne ze nase stasticka su zdrave a pri nas
@crazy_girl1 no ja presne na štedrý deň, tiež som zvedavá, čo bude pod stromčekom 😀
@vanda12345 Presne tak,jebt aj 20 kg,hlavne,nech mame zdrave babanka. A keby aj dvojky,kepsie nez zuadne. Ale dnes na teste tusim nic,takze je asi koniec...
@lalyla ahoj moja fakt??ved ak mas foto daj mozno my nieco zbadame presne radsiej viac ako ani jedno

Dievčatá, mám vás tu veľmi rada, aj keď sa nepoznáme, pretože sme povzbudením jedna pre druhú a veľkou oporou.
Sme tu ako jedna veľká rodina, preto som nabrala odvahu poprosiť vás o pomoc. Nechcem ju pre seba, ale pre dcérku jednej z nás.
@babymaminka spolu s nami rátala dni cyklu, merala folikuly, bazálnu teplotu, striehla na ovulku a túžobne čakala na príchod druhého dieťatka. Osud však zamiešal karty a dnes vieme, prečo neotehotnela. Potrebuje ju jej prvá dcérka LILI, ktorá bude mať čoskoro 4. rôčky, no pred pár týždňami jej diagnostikovali leukémiu.
Srdce mi puká, keď vidím také krásne a kedysi zdravé dieťa takto trpieť. PROSÍM VÁS, ktorá môžete, pomôžte, či už modlitbou, darčekom alebo eurom. Ak máte záujem aj Vy prispieť aspoň 1 eurom na pomoc pre LILI, môžete tak urobiť na Č.U: IBAN:SK 2865000000000020556284
Veľmi si prajem opäť vidieť úsmev na jej tvári, verím, že vy maminky, tehuľky, snažilky, všetky to určite cítite rovnako. ❤ 🙏
ZA KAŽDÚ POMOC VÁM, AJ V ICH MENE, ĎAKUJEM 🙏😇❤