Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@crazy_girl1 Boze to je hrozne,urcite pomozem ☹
@lalyla tiez dakujem este mi nedosla prva mrcha ale po druhej chcem bolo to v 6tt tak myslim ze to bude ok😉
@lalyla ďakujem srdiečko, pomôže čokoľvek. Všetky peniažky idú na účet špeciálne vytvorený pre LILI, pretože rodina bude potrebovať financie na lieky, prístroje a ďalšie veci súvisiace s liečbou. Za každú pomoc budú vďační. 🙏❤ Aj za modlitbu, pretože zázraky sa dejú a ja verím, že z nej onedlho bude opäť zdravé a štebotavé dieťa. 👧😍
@crazy_girl1 Verim,ze bude opat zdravucka,taketo male deticky predsa nemaju takto trpiet☹ Posli mi aj adresu,kde poslem darcek aj pre malu.
@vanda12345 Musi to byt OK,uz sme si snad vytrpeli dost,teraz nam to musi vyjst
@lalyla @vanda12345 určite to vyjde, o tom nepochybujem. 🙏 Musíme veriť a nevzdávať sa. Som zvedavá, či bude tento cyklus úspešný, dievčatá. Držte päste, nech mrcha nechodí... 🙏
@crazy_girl1 velmi rada pomozem.Kedze sama robim na oddeleni,kde mame pacientov s leukemiou,viem ako ludia trpia ☹..Lili je krasne dievcatko,tak verim ze zabojuje a porazi tu hnusnu chorobu.
@majuska77 si skvelá osôbka. Iba výnimoční ľudia môžu pracovať v takomto prostredí, pomáhať ľuďom a dávať im radosť i nádej. Ďakujeme za každú pomoc. 🙏😘
@crazy_girl1 Drzim palce moc,ved to ma byt darcek k Vianociam,ale kludne ho moze priniest uz Mikulas 😉 Musi to vyjst. Daj vediet,ako to dopadllo,kedy necakas mrchu?
@lalyla práve na Mikuláša... čiže buď bude poslom dobrých správ, alebo mi prinesie uhlie, lebo som neposlúchala 😝 Ktovie... ale každopádne, očakávam mrchu 6. 12., a každý deň si v mysli opakujem - HEŠ, HEŠ!!!! 😉
@crazy_girl1 Dobre si to napisala,som sa zasmiala 😀 No ja ju tiez necakam presne na Mikulasa 😀 Tak uvidime,ako sme posluchali, uz to mame za par😉
@crazy_girl1 ja som na tom rovnako... ale spolieham sa, že Mikulas má videl celý rok dobrú😂😂
@crazy_girl1 no ja sa ho neviem dockat viac nez moj maly a potom sup 16 kg navyse po tych par coko ako prvykrat 😀
@lalyla paráda, 16 kg hore dole, za to šťastie to stojí 😂 pôjdu rýchlo dolu... pre mňa by to bola premiéra, ešte nemám dieťatko doma, len jedno také veľké, chlpaté, čo sa rado túli. 😉 A to by si veľmi prialo niekoho na hranie 😀😝 kiežby mu urobím radosť 🙏❤
@crazy_girl1 Jeej,moc vam to obom prajem,musi to vyjst❤ Mas pravdu, kila isli dole rychlo,kojila som a maly to zo mna vytiahol,s kilami isli dole aj prsia,uz ich mam az na pase 😂
@lalyla ale no, ľahká pomoc, push up existuje 😉 a manželíkovi sa páčiš aj takáto vylepšená, nič sa nedeje 😘 Toľko je tu dobrých duší, čo mi to prajú, snáď vás nesklamem... a najmä seba i drahého, keď už tak dúfame v predvianočné prekvapko 😍🤰
@crazy_girl1 S tou push-upkou to vyzera este lrpsie jak predtym 😀 Moc ti to prajem🤰❤
@lalyla to ti verím, push up robí zázraky a po tom všetkom máš určite krivky tutti frutti 😉 oki moja, utekám spať, nech ráno bazálka nehašterí a poslúcha, tak ako má... Zatiaľ krivka stúpa, uvidíme, čo bude... DOBRUUUUU 🙏😉
@crazy_girl1 Dobruuu noc a rano vela stastia,nech sa drzi teplotka tam kde ma. Ja som si vybila mobil,za chvilu sa mi vypne tak ho idem dat nabit a tiez sa ulozim 😀 papa 🙂
@zuzanka_h aha, no to je dost blbe, hlavne ak sa to vola ovilacny test, ktory by mal potvrdit prichadzajucu ovu, zvazujem, ze zacnem asi s meranim bazalky
@crazy_girl1 moja my sme uz nieco popisali pokecali postazovali moc moc ti drzim prsty a verim ze si ozaj cely rok posluchala a budes mat krasneho Mikulasa😉 joj vidis vy tu tak moc nechcete mrchu a ja 31dni po MA a cakam ju ako na spasu ale snad sa jej uz uraci
@lalyla moja ked na Mikulasa mas dostat fuu testik dost skoro zachytil mozno aj dvojicky🙂 16kg tak to celkom ok ja pri oboch cez 20 radsej neurcujem presne cez 80kg pred porodom😲 ale aj to sa da dat dole hlavne ze nase stasticka su zdrave a pri nas
@crazy_girl1 no ja presne na štedrý deň, tiež som zvedavá, čo bude pod stromčekom 😀
@crazy_girl1 je strašné čo sa stalo Lili určite prispejem.
@vanda12345 Presne tak,jebt aj 20 kg,hlavne,nech mame zdrave babanka. A keby aj dvojky,kepsie nez zuadne. Ale dnes na teste tusim nic,takze je asi koniec...
@enusamt ano ale mooc slabulinkaaa
@lalyla ahoj moja fakt??ved ak mas foto daj mozno my nieco zbadame presne radsiej viac ako ani jedno
@lalyla moja, neverím, že tam nič nie. Šup sem foto!!!

Dievčatá, mám vás tu veľmi rada, aj keď sa nepoznáme, pretože sme povzbudením jedna pre druhú a veľkou oporou.
Sme tu ako jedna veľká rodina, preto som nabrala odvahu poprosiť vás o pomoc. Nechcem ju pre seba, ale pre dcérku jednej z nás.
@babymaminka spolu s nami rátala dni cyklu, merala folikuly, bazálnu teplotu, striehla na ovulku a túžobne čakala na príchod druhého dieťatka. Osud však zamiešal karty a dnes vieme, prečo neotehotnela. Potrebuje ju jej prvá dcérka LILI, ktorá bude mať čoskoro 4. rôčky, no pred pár týždňami jej diagnostikovali leukémiu.
Srdce mi puká, keď vidím také krásne a kedysi zdravé dieťa takto trpieť. PROSÍM VÁS, ktorá môžete, pomôžte, či už modlitbou, darčekom alebo eurom. Ak máte záujem aj Vy prispieť aspoň 1 eurom na pomoc pre LILI, môžete tak urobiť na Č.U: IBAN:SK 2865000000000020556284
Veľmi si prajem opäť vidieť úsmev na jej tvári, verím, že vy maminky, tehuľky, snažilky, všetky to určite cítite rovnako. ❤ 🙏
ZA KAŽDÚ POMOC VÁM, AJ V ICH MENE, ĎAKUJEM 🙏😇❤