Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@slniecko26 vraj duchuju tie testy,ale ten tvoj je uz doooost silny,ja myslim ze u teba by to musel byt maxi duch aby nebol pravdivi.Dufam ze je to tam 👍
@slniecko26 jasne je to tam ☺ je do ruzova a normalne ju vidno..na ducha treba škuliť 😀
@slniecko26 ja budem tiez zajtra rano testovat,pre istotu este 4x ci zosilnel.Doky pojdem az buduci tyzden,teraz ma dovo.
@butterfly333 ja uz fakt neviem...ale nechapem to brucho. .boli ma a je to otravnee hrozne..baby v robote na mna pozerali ako na debila ze mam ist k lekarovi....kolko ti trvalo to nafuknute brucho???
@miriamn76 dakujem ti velmi pekne tak sa velmi tesim 😊 som stastna. Baby nebojte vsetky to do Vianoc dame 😍
@mausy21 ani nieja som nemala žiadne bolesti či pichanie v podbrušku ani prsia ma neboleli nič len to brucho bolo strašne velkle ked som išla z prace cez vratnicu tak ta pani že čo to bude??a ja nechápavo že čo bude??ved som bola len v 6tt,
@butterfly333 hmm...no ja neviem..ved uvidim teda...nastastie uz nemam doma ziaden test.
@slniecko26 ak si ja najdem dve // budem na tom ako ty. Bude to pre mna ako zazrak☺
@miriamn76 nevydrzala som a urobila som si teraz druhy ale neviem co hovoris uz je to tusim slabsie vidiet nie?
@miriamn76 horny test je ten skorsi a pod nim je teraz co som robila. Bojim sa aby som sa netesila predcasne 😓
@slniecko26 je po zaschnuti? Nestresuj sa testami☺skus o dva dni ci ciarka silnie
@miriamn76 ten horny uz je zaschnuty ale tiez som ho fotila hned ako sa ukazala ciarka ale teraz sa mi zda slabsia

@butterfly333 jeej super...nie nic...a zasa som smutna...brucho hrozne..uz aj prsia bolia teplota vysoka a nic ...je mi do revu...viem ze to bolo skoro ale musela som...och teraz si nadavam