icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

majuska77
4. dec 2016

@lalyla mne sa na tej druhej foto vidi naznak ciarky

matik7
4. dec 2016

@lalyla nemam nic take (alebo o tom neviem😂) ani som o nicom takom nepocula..aky mas telefon?🙂

lalyla
4. dec 2016

Jamam huawei p8 lite a su tam take rezimi napr. Ciernobielo sa da fotit a potom su tam take umelecke sa volaju ze detstvo,iluzia,sumrak,vistota a asi dedat dalsich 😀 ja vzdy skusam vsetky a niekde sa to vzdy ukze,ten duch jeden 😀

jannies15
4. dec 2016

@lalyla úplne ti rozumiem ...ja si tiež kadečo namýšľam a poviem ti, neviem sa dočkať keď si zajtra kúpim test...😂 stále veľmi verím, že budú dve čiarky...dnes som aj v kostole prosila vyššiu moc ..hah 😂 zajtra skús zas...alebo keď vydržiš do utorka tak vtedy..

lalyla
4. dec 2016

😅 cela ja,ja uz tie ciarky vidim aj na nepozitom tedte,hned ked ho bytiahnem z krabicky 😂 Ja budem testovat urcite zajtra,lebo mam antibiotika na zapal mic. Ciest. Nez mi ich gundos dal,robil test na hcg v krvi,lenze to bol 7 DC a nic tam nebolo. Lenze vyzera to tak,ze mozno je,tak potrebyjem take lieky,ktore sa nozu v tehu,lebo tie co mam by sa nemali. A este potrebujem aj injekcie na riefenue krvi,bo mam vysoku zrazsnlivost,tak ha cim skor budem vediet,tym lepsie. Takze zajtra rano pokracuje serial,vyvolavanie duchov,cast 4 😂 Odlozis si zajtra ranny moc? Ci skusis aj z cez den len tak?

vanda12345
4. dec 2016

@lalyla tak ty len pekne zajtra testni a uz isto nem bude duch ale pekna ciarocka teda // tak uz teraz sa na to foto tesim

jannies15
4. dec 2016

@lalyla asi skúsim aj cez deň...uvidím podľa povinností😂 nezabudni nás informovať 😃

ejuska2586
4. dec 2016

@crazy_girl1 Tvrdsie nie je, ale velke veru hej-som hrozne nafuknuta+to podbrusko a krize sa ozyvaju dost casto, prsia ma bolia hrozne a mam dost velku kyselinu a furt mam hlad.

crazy_girl1
4. dec 2016

@ejuska2586 ja citim, ze sa tam dole nieco deje, ale ci je to priprava na mrchu alebo tehu, netusim... zajtra som 8dpo, stale duuuufam, ze budem mat stastneho Mikulasa 🙏🎁🌲👶🏼

crazy_girl1
4. dec 2016

@lalyla ja tam ducha vidim!!!! A nemusim ani skulit 😜😉😘

alexwarring
4. dec 2016

Damy ovu test robeny prave teraz. Testovacia ciarka vyrazne vyraznejsia ako kontrolna. Myslite teda, ze i napriek tvrdeniu lekara o anovulaku a dvom takmer pozitivnym testom vo stvrtok a vcera je mozne, ze ovu bude este len dnes ci zajtra? Pripajam cerstvu foto

nita216
4. dec 2016

baby mam jednu otazocku,uz presli 5tyzdnov od spontanneho potratu ms stale meska hoci kazdy den mame nechraneni sexik,test neg.a otazka by bola podla dokedy mam cakat este na ms a ked nepride tak kedy mam ist za gynekologom?alebo kedy mam este urobit este test?

miriamn76
4. dec 2016

@alexwarring trocha sa zamontujem😀ja som citala na nete o ovulacnych testoch a tam bolo pisane ze pozitivny ovulacny test este nemusi znamenat ze ovu prebehne. Skus si to popozerat neviem co je na tom pravdy no ja mam ovu testy pozitivne kazdy mesiac snazilkujeme tie dni a stale sa nedari😑

alexwarring
4. dec 2016

@miriamn76 u mna pravdepodobne bol naozaj pozitivny a ovu by mala prebehnut, sme boli vo wellnesse dnes a ako sme vosli do tej vody odvtedy ma picha pravy vajecnik ale fest, ze picha ako pri ovulke a dokonca (co sa mi este nikdy nestalo) mam plodneho hlienu ako keby so mna vyliezol cely vajecny bielok :D Tak snad modlim sa, to vyjde. Inak mam ovulku potvrdenu folikulometriou u lekara kazdy mesiac az na tento :/

kotatko1232
4. dec 2016

@lalyla ved je tam ta //.cize uz ms nedojde😉

lalyla
4. dec 2016

@jannies15 @vanda12345 @kotatko1232 @crazy_girl1 dakujem vam babule,ste take zlate ❤ Uz sa naozaj neviem dockat rana a dufam,ze uz tam fakt bude ciara jak hrom a ziadny duch 😀 A vam prajem od Mikulasa alebo Jeziska to iste,poriadne dve kolajnice // 🙂 🙏🤰

zuzanka_h
4. dec 2016

@crazy_girl1 o tom je to tu uz popisane ze pozitivny ovulacny test neznamena ovulaciu. Ja som momentalne takto, taktiez podla lekara ovulacia nebola . V druhej polovici lugealnej fazy zviha trochu teplotu estrogen. Inak za zvysenie teploty po ovulacii moze progesteron. Pri jeho nedostatku sa ti zvysi akurat stressova hladina :D

vanda12345
4. dec 2016

@lalyla nz moja sme tu ako jedna velka rodina a moc ti drzim prsty aby to tam bolo😉

crazy_girl1
4. dec 2016

@zuzanka_h az taka znala nie som, veru... ale stredovu hladinu si uz dvohat nemienim 😉

senselinka
4. dec 2016

@nita216 ms ma prist 4-6 tyzdnov od kyretu, po spontannom potrate by mala prist v standardnom termine

nita216
4. dec 2016

@senselinka dakujem ale potom mi meska ms,mozno nie 13-15 som mala ovulaciu ale az okolo 20-22.11 no tak asi test skusim na buduci tyzden.uz to bude 6tyzdnov od spont.potrate

popilka
4. dec 2016

@alexwarring Drzim paste. Musi to vyjst!!! A dr sa urcite mylil. Verim v to. Snazilkujte 😉

kakatulik
4. dec 2016

@alexwarring ak bol ten testik pozitivny dnes,tak bude ovulka dnes az zajtra s naväcsou pravdepodobnostou,ale presnejsie by ti to potvrdila BT.

alexwarring
4. dec 2016

@kakatulik skusime snad posnazit este aj zajtra, aby sme to poistili a dakujem za podporu aj tebe @popilka. Tiez verim, ze sa mylil, to pichanie je neskutocne zive 🙂

kakatulik
4. dec 2016

@alexwarring kludne mohli dozriet aj neskor.

smejko18
5. dec 2016

@lalyla tak som sa ráno vyštudovala ze 32.deň nič a o pár hodín mrcha prišla☹😢

ejuska2586
5. dec 2016

Zas sme o trosku stmavli-radost prevelika... Uz sa neviem pockat, ked mi to potvrdi aj lekar...

smejko18
5. dec 2016

@ejuska2586 gratulujem 😉👶😍😉

ejuska2586
5. dec 2016

@smejko18 Dakujem.

crazy_girl1
5. dec 2016

@ejuska2586 naaadherne aa ciarocka prifarbuje 😉😘 Budes mat peknu pamiatku. Mysli na mna, zajtra je den D... ak mrcha nepride, tak v stredu rano testujem 😘❤️