Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@lenka_vi1 ved totot kto by na taku masju zabudol haha tesim sa s tebou moc moc ze sa vam tak pekne dari nech to tak pekne pokracuje moc ti to prajem
@vanda12345 dakujem krasne , a opravujem sme 6tt+1, nejak som sa prepocitala 🙂 ale ozaj, citim sa superko
@lenka_vi1 oki doki nech to tak pokracuje az do 9mes a pekne si to mozes uzivat a tesit na babo🙂
@vanda12345 dakujem, a ty nech sa uz ku mne pridas
@lenka_vi1 no to urcite ano a verim ze skoro a budeme spolu tehulkovat este chvilu a bude vsetko tak ako ma byt😉
@lenka_vi1 Ďakujem moja. Isto bude všetko tak, ako má byť 🤰👶❤
Kočky, tak my do vianoce tehu nebudeme , posladné ovu bude asi okolo alebo po Vianociach.
No našla som veľmi dobrý tehu test - LADY LIGHT - nerobí žiadnych duchov, ked je mokrý ani ked schne. Nevidím na nom ani kde ma byť vlastne kanálik. Predtým som fičala na Cemio, Mamatestoch, Woman Secret a Pepina z DM. Na tých som STALE videla jemný náznak, kedže som vždy testovala okolo 11dpo.
Tak držím všetkým prsty, ja si pokrámujem a budem sa snažiť myslieť na Vianoce a nie na súrodenca. Ten nech si príde, kedy chce on... a nie vtedy, ked chcem JA.
Caute
Ahojte babulky. Som tu nova. Som tehotna 4tt+3. Cakala som roki na toto babetko. Mam uz 16rocnehp sina a vsetki simptomi som takmer zabudla. Prsia ma bolia a podbrusko semtam picha ale doktor hovori ze je to normalne lebo vsrtko teraz rastie. Ale napuchnuta som tak sa pitam je to normalne?
@miavel Áno je..gratulujem a želám pekné tehuľkovanie 🙂
Tak babulky ani mi do Vianoc nic..jedine ze by sme si ho urobili prave cez sviatky. Manzel bol este viac sklamany ako ja. Zahlasil, ze po praci ide do lekarne kupovat ovulacne testy. Myslela som si, ze sa vsetkym tym veciam vyhnem, ale asi nie.
Nejako je tu tisko..
@crazygirl1 ty ako? 🙂
Ja stale cakam na tu moju prvu MS od porodu..uz asi 3tyzdne sa cez den vobec nekoji, neviemco viac este spravit :/
Meriam aspon bazalnu, ale je to asi naprd, zbytocne stale 36,6-38,8, proste nie je ovulacia..
@ejuska2586 waaau super mega kolajnice.👍
@butterfly333 Ďakujem
@ejuska25865 gratulujem a prajem veľa zdravicka a nech na kontrole uz počuješ byt aj srdiečko ❤️ Sledujem ta tu uz veľmi dlho mali sme vždy podobný cyklus aj ovulku tiež som mala SP ale v auguste a od vtedy sa nam dako nedarí 😔 Dúfam ze rok 2017 bude pre nas úspešný ☺️ Prajem ti to najkrajšie tehulkovanie ❤️ Opratruj sa a šetri sa ako sa len da ☺️
@ejuska2586 krasa. Myslim, ze tento krat sa male zahryzlo uplne ukazkovo 😍
@nikita32111 Ďakujem. Prajem ti, aby sa Vám zadarilo čím skôr. Ja oddychujem až až a najhoršie je, že som tak sfúknutá, že už teraz mám brušisko - ja mám bruško bežne, ale teraz je asi 2x také veľké. Musím nosiť voľnejšie oblečko, aby to nebolo moc viditeľné.
@dejna20 Ďakujem. Už tomu konečne verím aj ja.
Ahoj, jasne, postupnosť bola takáto: 29.11. ráno (26DC, 12DPO), 30.11. večer (27DC,13DPO), 02.12.2016 ráno (29DC,15DPO), 05.12.2016 ráno (32DC, 18DPO), 09.12.2016 ráno (36DC, 22DPO)
@ejuska2586 Dakujem aj ja velmi v to dufam 🙂 mohla by som sa ta prosim opytat ci si zacala brat po SP nejake vitaminy? Ja brriem od toho augusta len Femibion.
@ejuska2586 krásny darček pod stromček😉 hlavné sa držte,bábätko rastie a o 9mesiacov sa tešíme ze okrem týchto // nám pošlem miery malého fesaka alebo kocky 😉
@ejuska2586 mega kolajnice 🙂 superko....uzivaj brusko 🙂 stoji to za to! snad si nas nakazila 🙂))
@ejuska2586 gratulujem, a prajem krasne tehotenstvo 🙂
ahojte ja som 5DC a ako vidim dnes uz konci ms a mozme potom zacat snazilkovat,na co sa velmi tesim!
@ejuska2586 tebe prajem krasne tehulkovanie mozno ked nam tento mesiac vyjde tak dufam ze v novom roku uz aj ja najdem take pekne kolajnicky ake mas ty
Ahojte dievcata, chcem sa spytat ci okrem alchemilky mozem pit aj zihlavovy caj... len tak na precistenie ale ma napadlo ze ci to nie je dake kontraproduktivne ako napr. matovy caj. dakujem 🙂
@sipka99 oja co tym chces povedat ze matovy a alchemilka sa nemaju pit??ty jo a ja len tie pijem dik

@vanda12345 na teba predsa nemozem zabudnut....mame sa celkom dobre, sme 7tt+0 klop klop ziadne nevolnosti, divny cuch a chute nemam, citim jedine prsia, krize a sem tam picha podbrusko. Celkovo super, pribrala som 1,5 kg tak snad sa tam babatko pekne zabyvalo.