Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@amelie2017 načo ovu testy? máš pravidelný cyklus, resp. aký dlhý? Neviete kedy je ovu?
@sarafortuna ahoj, no nie sme si uplne isti..lebo som v auguste vysadila tabletky po 10 rokoch a raz mam cyklus 23 dni, potom 26, znovu 23 a podobne. Teraz som mala konecne 28 tak uvidime, ci sa to uz ustali.
@sarafortuna a muz si chce byt isty, ci vobec ovulujem, lebo jeho svagrina po vysadeni atk neovulovala aj ked si myslela ze ano, lebo mala bolesti vo vanecnikoch
@amelie2017 tak to chod radšej ku gyndošovi na hormonálny profil počas cyklu, prípadne folikolumetriu. Príde mi to čudné, prepáč. Môj muž sa do mojej ovulky nikdy nestaral 🙂 🙂 🙂.
S testami nebudete veľmi múdrejší, lebo LH hormon môže rást, ale k puknutiu folikulu nemusí dôjsť ani napriek tomu.
Ak ovuluješ, tak MS prichádza cca 13-15dní od ovu... čiže plodná si už od toho 8.dna až 14.
Mne najviac o ovu povedalo meranie bazálnej teploty, dokonca doktorka na ultrazvuku ma presviedčala, že som PO ovu, no nebola som a ovu prišla neskôr 🙂 - čiže mna nič iné nepresvedčí.
Hlien nevidíš?
Po skončení MS skús užívať pupalkový, alebo normálne na lyžičku olivový olej - ten zlepšuje hlien. Ja ten svoj NIKDY neprehliadnem, a tej olej mi robí veru MEGAHLIEN 🙂 Užívam z DM - ľanový olej v tobolkách a sú tam aj vitamíny potrebné k otehu i počas tehu - OMEGA 3 to ma napísané na krabičke 🙂
SOrry, že ťa poúčam a mudrujem - ale skús aj niečo z toho čo radím.
Nas osobne tie ovu testy veeeeeeľmi stresovali, a ako píšem, nemusia nič znamenať ak JE tam nejaký problém.
(u mna napr. pri anovulačných cykloch som mala krámy slabé, pri ovulačných som mala silné.... aj podľa toho som vedela)
Ahojte zienky... nejakú dobu som tu nebola ale postupne vsetko docitala 🙂 Gratulujem k //, najmä ejuske 🙂🙂🙂. Ja som v polke cyklu prestala merať teplotu aj užívať vitamíny, nejak som sa proste nasrala lebo asi zas bol anovulak... Neviem, ktovie.. Teraz čakám na mrchu, som 30 DC... v živote ma tak dlho pred neboleli prsia 😂... ale tehotná na 100% nie som... 23.1. idem k novej gynekologicke tak sa dám vyšetriť, spraviť hormonálny profil atd... a zatial na to kašlem, lebo mam pocit ze to nema zmysel... ze by to malo prist samé... a ked nechodí, tak smola.... možno nie je každému súdené mat deti a Ten hore vie preco... 🙂... a aj ten sex chuti lepšie ked na to nemyslím 🙂... potrebovala som sa vyrozprávať 😂 Nafigu sa to len píše ale to pre mna tak na záver môjho účinkovania v tejto skupine - kedže do Vianoc tehuľka urcite nebudem a na presunutie sa do ďalšej zatial nemam chuť 😖😣
❤️❤️❤️ Ďakujem ze ste tu pozitívne a úprimne osobky ❤️❤️❤️
@ignorantka takto silno ✊🍀❤😘. Uži si sviatky, moja, lebo môžu byť posledné vo dvojici 😉.
@renimac ❤️❤️ Ďakujem 🙂... a ja Ti napisem nieco krásne co aj sama vieš - tieto Vianoce sú Tvoje posledné bez dieťatka v náručí 🙂🙂🙂 tak sa tesim sa Teba! To je najviac na svete ze po 3 rokoch bol 2016 Tvoj úspešný ❤️😘
@ignorantka ešte stále si to neuvedomujem. Proste mi nejde do hlavy, že sa to podarilo po takej dobe aj nám. Uverím asi, až keď sa narodí 😊. Inak, čítala som niekde čínsky horoskop na 2017 a že má byť tiež veľmi plodný 😉. Som si istá, že Vám tu postupne budem gratulovať, určite mi daj potom vedieť 😉.
@renimac dám, na Teba nezabudnem a držím palce nech je vsetko v zdraví a poriadku 😘
@ignorantka budem čakať na novinky a prajem dovtedy krásne dni 🙂. A ďakujeme ❤.
@ignorantka Dakujem moja. Verim,ze sa vam zadari prace ked na to nebudete mysliet.
Baby, mam taku otazku. Citili ste niektora uhniezdovanie? Je to mozne?
@sarafortuna ahoj, v pohode, rada sa necham poucit. Ako aj ja si myslim, ze ovu testy su zbytocne. Este som ho ukecala, nech nekupuje..🙂 a u doktorky som bola, ale ze v mojom veku sa tym bude zaoberat az tak po pol roku. Vravela, ze ak nic, nech sa stavim v aprili. A ano, moj muz sa stara do mojej ovulky, lebo podla neho to bude aj jeho dieta a on chce vediet vsetko..🙂 mam pocit, ze ma viac nastudovane ako ja. Obcas si z neho robim srandu, ze ma ma leb na dieta a potom ich uz nikdy neuvidim. Ale to by ma leb kvoli tomh nezniesol..hihi
@amelie2017 tak držím palce 🙂
Nasadte si aj s mužom vitamíny 🙂 napr. Selezin ACE
@popilka myslím si, že ak to žena vraj cíti, je to iba náhoda 🙂
skôr môžeš vidieť cca na 2.den špinenie, to je už fakt a nie pocit.
@popilka Ahoj,ja musim povedat,ze hej,na 100%. Uz som bola tehu triktriarat a vzdy som vedela,kedy sa mi vajko usadilo,cca sedem osem dni po ovu ma vzdy pichlo na jednej strane v maternici,ale silno,nikdy indy sa mi to nestalo,len ked som bola tehu. Bol to prvy priznak,potom prisli citlive bradavky,zavrate,nevolnosti a nakoniec pozitivny test 🙂 Takze moja odpoved je ANO 😉
@sarafortuna na druhy den špinenie? To ako je uhniezdenie na druhy den??
@vanda12345 Ahoj, prepac, zle som sa asi vyjadrila, alchamilka samozrejme ano, matovy som pocula tu na fore ze radsej nie a ja som sa chcela spytat na zihlavovy 🙂
@senselinka dakujem za info 🙂
@butterfly333 ja som to tiez takto blbo pochopila, ale @sarafortuna to zrejme myslela tak, ze na druhy den po uhniezdeni je spinenie a uhniezdenie moze byt rozne po ovu (5-9 den).
@senselinka ahaa ja že uhniezdenie na druhy den mi nejak nesedí.
Črevná chrípka je za nami a pevne verím, že je všetko, ako má byť. Teplota sa mi vrátila na jrásnych 37 stupňov (včera bola 37,4 kvôli viróze) a príznaky sú stále. Tak pevne verím, že fazulka to so mnou zvládla, hoci som v priatok do seba nedostala nič, len vodu. Aj to len po lyžičkách. Včera som bola len na piškótach a Marína keksoch, dnes už normálne jem a vyzerá to tak, že je všetko ako má byť. Strašne som sa o naše bábätko bála.

@butterfly333
@senselinka hej, bola to len moja lenivosť... napísať ďalší-druhý den 🙂
Ja na pocitenie uhniezdenia neverím 🙂 Nikdy som ho nezažila, 4 tehotenstvá 🙂
@sarafortuna tak to ani ja a to som bola 7x tehotná. Ja som ani ked mi ms meškala necitila vobec nič nie ako tu baby pišu ze ich boli podbruško tlaky pichanie naliate prsia. Ja nikdy nič.
@ejuska2586 neboj, babatko je určite silné a všetko je v poriadku, verím tomu 😉
@adria88 Aj ja. Vsetko vyzera dobre, tak snad je to tak, ako to ma byt. Dakujem 😉
@sipka99 ved v poho ako uz radsej vyradim aj ja tu matu
@lalyla ahoj mozem sa spytat ako citlive bradavky? boleli ta ked si sa ich dotkla alebo aj ked si sa napriklad o nieco obtrela hrudou? A citila si len bradavky? Dakujem
Citila som najskor take mravencenie v bradavkach a na dotyk boli hrozne citlive a cele prsia naliate a bolave a velke modre zily mi presvitaju cez kozu,z toho,jak sa moc prekrvuju prsia. Snad som pomohla 🙂

👍🙂fajn postoj. inak to ani nejde.