Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@lauritkatesty praveze horm profil sme brali krv a ze 2,13a 22dc mam prist lenze podla sona na 13dc som mala ovu neskor, foliky stale male tak som bola viac krat na sono a nakonies posledny odber posunul az na neskor a to uz budem 30dc. A clostyl idem jest az dalsi cyklus ak sa nezadarilo.
@popilka @alexwarring dievcence moje ako sa mate? co noveho?
@amelie2017 supeer gratulujem
@lululka22 no uvidis.tazko teraz povedat dopredu.prinajhorsom zavolas
@amelie2017 skus to vydrzat a dat mu to pod stromcek.
@lenka_vi1 Ahoj,chcela by som ta upokoji,vsetko bude urcite v poriadku. Ja som pri malom mala tiez vypocitane tyzdne podla poslsnej MS a ked som prisla na kontrolu,mala som byt podla mna v osmom tyzdni,ale on mi podla sona vyratal sest nieco. Po troch tyzdnoch dalsie sono a zrazu ppdla
@monilik stále rovnako moja, komunikujem s Heliosom v Martine, možno sa tam medzi sviatkami zastavíme
Nemala niektora skusenosti so skorou ovulaciou? Som 7DC a mam ovulacny hlien ale bt 36,6. Alebo moze byt pricina hlienu ina?
@alexwarring jeeej tak dufam ze sa ozves ak pridete 😉 drzim palceky!
@monilik dakujem, pokusim sa nezabudnut ;)
@zuzanka_h ovu hlien byva pred ovulkou.
@butterfly333 ja mavam hlien cxa 2 dni pred a teraz uz na 7 den, zda sa mi to skoro ci? Ovu mavam 16dc
@alexwarring vies co? a mavam aky-taky ovulacny hlien iez niekolko dni pred...v den ovu je zu hustejsi.
@kakatulik
Ahojte dievčence 😉 čo Vám dali na hematológii vyšetriť ? Utorok 13.12.2016 som bola na odbere aaauuu odpichli mi 12 ampulí 🙀 prikladám foto, že čo všetko mi dali vyšetriť /výsledky mi prídu poštou a cca do mesiaca by mali byť hotové/ Chcela by som ešte špeciálnu podrobnú reprodukčnú imunológiu nooo kto je v SR profík, máte pozitívne skúsenosti hm v CZ je Dr. Malíčková, ktorá je až v Prahe 🙈
@michellevendero Jooj moja,ja som ale na hematologii este nikdy nebola.
@kakatulik Nieee ? Noo a už máš // ? Ja som vôbec nemala notebook ohohooo celý čas ste mi chýbali 🙈
@butterfly333 drzim palce ❤
@llaurita dakujem
Ahojte kočky. Chcem sa spýtať, dnes som cca 7-8 deň po. A od včera. Ked idwm na wc a utriem sa tak mam take ružové žilky. Neviete čo to môže byť? Prvi mesiac som bez duphastonu. Môže mi prísť mrcha o 8 dní skorej? Akebo to môže byt uhniezdovanis? Stalo sa to niektorej? Dakujem za odpovede
🙂
@michellevendero dve ciarky este nemam,pauzujeme kvoli svadbe.🙂
@kakatulik no svadba bude perfektna 🙂 a svadobna noc ta uspesna ;)
@alexwarring noo,vychadza to tak,ze akurat tesne po svadbe bude ms na spadnutie,cize ta svadobna noc,no co ja viem...,ale na svadobnej ceste to vychadza na plodne dni😍
@vanda12345 Ahooooj, tak vcerajsie hcg mame vraj vyborne, zodpoveda tyzdnu, v piatok ideme na kontrolu ci stupa 🙂
@lenka_vi1 moja nic ine som ani necakala len a len dobre správy tak sa moc moc s tebou tesim to buu ozaj stastne a vesele ja som zvedava ako dopadnem v piatok tiez a hned by som aj snazilkovala tak uvidime😉
@kakatulik uz mate aj plan, kam vyrazite, ak teda pojdete?
@vanda12345 dakujeme, verím, že drobčiatku sa darí a dá nám krásne Vianoce. Držím palce aj tebe, nech sa čím skôr zadarí. Budem ťa informovať ako nám to ide ďalej 🙂

@llaurita gratulujem a prajem všetko dobre. Snad sa aj nám zadarí.