icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

kakatulik
3. aug 2016

@souhait Tri mesiace som myslela pochopitelne.

slniecko26
3. aug 2016

@miriamn76 v piatok skusim znovu. Teraz som trošku sklamaná že možno to nič nebolo ☹ ale tak uvidím. K lekárke pojdem neskor ked som bola prvý krát tehu tak som išla hned po urobení testu a na sone nebolo nič vidiet tak ma naplašila, že asi mimomaternicové to bude ale zobrala mi krv v ten den a čakali sme na výsledky HCG a potom som prišla na odber krvi na další den kvoli HCG a išlo pekne hore tak sa uistila, že mimomaternicové to nie je. Týžden som bola doma a potom som išla na sono a už bolo vidiet.

miriamn76
3. aug 2016

@slniecko26 nemyslim ze ak na dvoch testoch boli krasne viditelne ciarky ze by to nic nebolo

kakatulik
3. aug 2016

@butterfly333 jasne ze blbooost,ale aspom vidim ze ma citdte 😀😀😀

butterfly333
3. aug 2016

@kakatulik čitame moja čítame 😆😆😆😆

lenka_vi1
3. aug 2016

mausy21 neskusila si spravit este jeden test?

mausy21
3. aug 2016

@lenka_vi1 nie..rano skusim este ovu test vraj vedia ukazat aj skor ako tehu

lenka_vi1
3. aug 2016

mausy21 no podla mna nie je zly ten test len nejaky rozmazany preto by som pre istotu spravila dalsi

nezabudkaa14
3. aug 2016

Ahojte...snazime sa o mimi ale trosku sa bojim nejak sa nam nedari...mam nepravidelnu menstruaciu.chodi mi co dva mesiace...robili mi aj hormonalny profil a lekarka mi.povedala ze mam nejaky hormom zvyseny a telo nevie kedy mam ovulaciu...mate niekto rovnaky problem?

lenka_vi1
3. aug 2016

mausy21 mas aj nejake priznaky? bolest v podbrusku, citlive prsia a pod. alebo len vysoka bazalna teplota? Ja som dnes mala zase 36,6 ako vcera

peta_25
3. aug 2016

Dievcata prosim vas ake tehu testy si kupujete?

martinaj
3. aug 2016

@peta_25 urcite naj su ladymax jednoznacne u mna 😊

mausy21
3. aug 2016

@martinaj
@lenka_vi1
@butterfly333
@kakatulik baby toto je ten test z poobedia...co vy nato???

martinaj
3. aug 2016

@mausy21 a to ruzove sa zlialo do druhej palicky potom?

mausy21
3. aug 2016

@martinaj asi ja neviem..teraz ta ciarka pride taka vyraznejsia alebo co...ale preco to takto

mausy21
3. aug 2016

@lenka_vi1 ja mega brucho nafuknute...a trosku prsia ale take normal jak pms..len to brucho hruuuuza

martinaj
3. aug 2016

@mausy21 to je fotene zaschnute?

mausy21
3. aug 2016

@martinaj ano teraz som prisla domov reku kuknem ho

lenka_vi1
3. aug 2016

mausy21 no je to zaujimave ale urcite by som pockala este tak 3 dni a zopakovala...brucho to mam aj ja dost nafuknute, mna prekvapila velmi skora citlivost prs, ktoru som nikdy nemala takto v strede cyklu az tak cca 7 dni pred MS, ale este som neskusala test, ja sa budem snazit pockat do terminu MS 🙂 a ked nepride tak potom spravim...

mausy21
3. aug 2016

@lenka_vi1 tak to si dobra...ja tehu test v piatok zajtra rano ovu urobim

butterfly333
3. aug 2016

@mausy21 moja ešte počkaj s testom máš čas.

lenka_vi1
3. aug 2016

@mausy21 Ja som tiež veľmi nedočkavá, už včera ma riadne ťahalo vziať test ale vravím si vydržím aj keby traktory padali.....

mausy21
3. aug 2016

@lenka_vi1 urob rano....budeme v tom spolu

lenka_vi1
3. aug 2016

@mausy21 ne ne ja si pockam este... 🙂

tinka881
autor
4. aug 2016

Mrcha nie a nie sa rozbehnut. A ešte k tomu už týžden som po vyvolavacke. Kde je ta milostiva? a ked ju nechcem,tak dojde, a ked ju cakam tak nikde 😠

domci1203
4. aug 2016

Dobre ranko baby🙂 chcem sa spytaf ci mozu lieky akp clostyl, utrogestan, progesteron leede pharma ktorw su urcene na stimulaciu ovulky a uvolnenie vajicka sposobit anovulacny cyklus. Lebo dnes som uz 34DC a mrcha nikde. Testovat az zajtra kedze spm mimo domu a mamatesty tu v lekarni kupovat nechcem.

matulikm
4. aug 2016

@domci1203 Ja som teraz prvý krát na clostile. Teda pondelok bola posledná dávka tabletiek. Dnes som 12DC a podľa všetkého medzi tým 11 DC a 17 DC by mala byť ovulka. No zatiaľ nemám príznaky, ani sa necítim na ovulku. Veľa babeniek tu píše, ako ju cíti, ako vie že ju má...tak dúfam, že tabletky, ako clostil a progesterone (ktoré som brala pred clostilom) mi nespôsobia anovulačný cyklus ☹

domci1203
4. aug 2016

@matulikm ja neviem ci je to anovulacny cyklus alebo nie. Lebo tieto lieky co mam sa predpisuju pred IVF a IUI na stimulaciu ovulky a lepsie dozretie a prasknutie vajicka. Dnes je to 9 den po vysadeni a mrcha nikde. Test zajtra a ak ten bude negativny tak bud prechladnutie ,anovulacny alebo cysta

matulikm
4. aug 2016

@domci1203 mne ich tiež predpísala doktorka, aby som vôbec mala ovulku, keďže posledný mesiac som ju ani nemala podľa testov. Tak najprv ten progesterone a potom prišla mrcha. Na 5 DC som začala užívať clostil. 2x1 denne...pondelok posledné...no a teraz by sme sa mali medzi 11DC a 17 DC snažiť. Myslela som, že pôjdem k lekárke aby presne určila, či je ovulka, poprípade pichla injekciu..No má dovolenku. Čiže tento cyklus sa musíme snažiť bez vyšetrenia. Snáď sa podarí. Veľa báb písalo, že si nestihli pichnuť pregnyl....a boli tehotné 🙂 tak snáď. Dnes som 12 DC 🙂 ale čítala som tu na MK že môžu tie tabletky cysty spôsobiť. Tak dúfam, že to nebude môj - náš prípad

domci1203
4. aug 2016

@matulikm cystu sposobuje najme clostyl zato mi ho doktor nedal🙂 no neviem tpto som druhy cyklus a noc prvy cyklus som mala mrchu 32DC a uzivam to od 16DC dp 26DC 1tbl vecer.