Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
inak baby, tie, ktoré si meráte bazálnu teplotu, mám pre vás asi neuveriteľnú správu...nám sa zjavne zadarilo v čase medzi 5.-7. dňom UŹ zvýšenej teploty, takže určite sa snažte aj v ostatné dni, nie iba 1.deň zvýšenej teploty, kedy by teoreticky malo byť už po ovulácii.
Tak dievcata, tesila som sa zbytocne. Vecer som slabo spinila, dnes uz dost vela, sli sme na pohotovost a mam hcg len 84. Mam tyzden cakat, ci sa vycistim sama, kedze to boli uplne v zaciatkoch, alebo ma budu musiet oni.
@lenka_vi1 A ako na to prisli, ze si prave vtedy otehotnela? 🙂 Mne gynekolog povedal, ze presny den oplodnenia mi v zaciatku tehu nikto nevyrata... HCG ma tak siroke rozpatie, ze podla jeho hodnoty sa presny den oplodnenia zistit neda, to az neskor podla velkosti plodu... opravte ma ak sa mylim.. len si myslim ze to co tvrdis nie je realne.. kazdopadne ti blahozelam, nic v zlom 😘
@amelie2017 myslí pozitívne a relaxuj 😉kolegyňa mala prvé tri mesiace normálnu ms a vôbec netušila, že je tehu
@alexwarring radi by sme niekam do Karibiku.Kuba alebo take nieco.😉
Konkretne este nic.
@kakatulik jeej tak to si treba uzit... my sme zatial neboli, nechavame to na ten spravny cas, zatial sme sa vybrali len na vyletiky po Slovensku a Europe
@alexwarring tak vies,my sme si povedali,ze ked to odlozime na neurcito,tak to uz nebude sv.cesta.
Vy ste sa kedy brali?
@kakatulik teraz v auguste
@alexwarring noo tak do roka sa to snad este pocita😉
@kakatulik uvidime ci stihame 🙂 chceme zacat na rok stavat domcek
@alexwarring pozri...,ale domcek budete stavat este niekolko rokov a svadobna cesta je iba jedna🙂
Uvidime, nechame sa prekvapit, ale snad nam coskoro vyda na ten Mauricius 🙂
Ahojte žienky. Tak som dnes bola na gyn že nech mám kľud e srdce nech sa na mňa pozrie prečo sa nám to bábo nedarí. Povedal že vyzerám úplne v poriadku zdravo a plodne , manžela pre istotu poslal na spermiogram tak uvidíme snáď tiež všetko dobré dopadne. Beriem od apríla duphaston a k tomu mi teraz poradil inofolic . Snažíme sa od júna . Do Vianoc to asi nestíhame no 😢 nevadí snáď čoskoro. Bodaj by sa nám všetkým na Vianoce pošťastilo.
@ejuska2586 držím ti palce do úspešneho konca 🙂
Čaute babulky. Tak zrejme sme prišli na to, prečo nám to tak dlho trvalo. Pre tie, ktoré ma nepoznajú, niečo cez 3 roky. Prosím pekne, mne až koncom 3.mesiaca prišli na to, že mám maternicu otočenu dozadu. Nepýtajte sa ma ako je to možné, sama nerozumiem, že to X lekárov na USG nevidelo. Síce sme väčšinou sexovali zo zadu, no ale vykladanie nôh a ležanie na chrbte mi bolo viete čo platné 😉. Držím Vám všetkým moc palce, a teším sa ako Vám budem čoskoro všetkým gratulovať ❤.
@renimac moja ja mám zas maternicu operovanu ma iny tvar tak som zvedava kedy sa nam zadarí. Dufam že buduci rok sa zadarí. Moja tebe prajem krasne zdrave tehulkovanie.😘
@butterfly333 vieš čo, kamoška má tiež nejaký iný tvar, ale ona problém nemala. Myslím na teba a Ďakujem 😘.
@renimac ahoj, hlavne že je všetko v poriadku, a pekne rastiete 🙂 užívaj tehulkovanie. dúfam, že ti už prešli tie nevolnosti a na vianoce sa poriadne naješ 🙂 ja viem, čo je to čakať na ten malý zázrak. Ja som čakala 12 rokov a teraz sa pozriem na malého a každý deň si poviem, aká som šťastná, že ho máme. Želám si aby sa nám podarilo ešte aspon jedno a budeme kompletný 🙂
@modrykoniar no som dnes hore od 6ej kvôli reklamácii žalúdočného obsahu 😉. Ráno sa stále trápime. Ale počas dňa je to už lepšie. 12 rokov? Obdivujem Ťa, ja som bola pripravená to skončiť a požiadať o adopciu. O to viac ti to druhé prajem. ❤🍀✊
@renimac ďakujem 🙂 vieš je jedno koľko čakáš, hlavne treba veriť, že sa dočkáš 🙂 ja verím, že to ešte raz príde 🙂 a ak náhodou nie, tak mám jedného krásneho zdravého chlapčeka, s mojím úsmevom, ktorý pribehne ku mne a mne povie mama 🙂
@modrykoniar verím, že príde 😉

@lenka_vi1 no tak na to sa spolieham kamoska🙂ja sa citim uz na to ale co povie dok ale aj tak je to na mne no nie??isto budu krasne z drobcom v brusku a dalsie uz s nim😉