icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

lienocka1988
20. dec 2016

@lenka_vi1 ... Leni moja hrozne ma mrzí, že si prišla o bábo ☹ buď silná :-*

modrykoniar
20. dec 2016

no bola som prvýkrát na poradni podľa kalkulačky v 8tt, a dr mi povedal, že je menšie tak 5tt. o týžden, som začala trošku špiniť tak som išla znovu a už nerástlo, takže MA. podľa veľkosti odišlo cca v 6tt. čistenie sa mi spustilo o 10 dní na to.

nita216
20. dec 2016

@lenka_vi1 ahoj je mi to ozaj luto,neboj sa 2xto vyjde!ja som tak isto mala potrat 29.10a bola som 4+5tt!ale mala som byt v 6+4takze 2tyzdne som mala v sebe embrijko ale sama som sa vycistila !po kyrete neviem dokedy treba cakat ale po spontannom mozes hned!zavisi od toho v kolkom tyzdni si potratratila

vanda12345
20. dec 2016

@lenka_vi1 moja to vazne ja od nedele cakam na tvoje spravy je mi to luto viem co prezivas ano bola som a moj lekar je nazoru dlhsieho cakania ale bola som na kontrole po prvejms vsetko ok po druchej chcem zacat sam vravel aj skor nic sa nedeje moja zlata

vanda12345
20. dec 2016

lenka_vi ja som bola tiez cca v 6tt neviem nestihla som ist k svojmu nechcela som tak skoro bolo to kratko citim sa fyzicky ok psychicky uz tiez a verim ze teraz to bude presne ako ma byt vela som citala vraj iba u nas a mozno cechach kazu cakat inde nie ale zalezi od priciny tak nejak podobne sa nam to stalo uvidis my to dame drzme si prsty a 🙏

nita216
20. dec 2016

@majuska77 Dufam aj ja ze tento vianocny tyzden prinesie na konci mesiaca tu najkrajsiu spravicku 2// na testiku!nie len pre mna ale aj pre tych ktory cakaju na svoje vytuzene dieta!a vsetkym drzim palceky

kattky
20. dec 2016

@lenka_vi1 aha .... Bude dobre neboj. Ja som potratila 3 roky dozadu. Povedala sim si, ze asi nebol ten spravny cas. A zase lekar mi povedal, ze ak malo byt chore, alebo mat nejaku vadu, tak je lepsie, ze to odislo. Zase teraz cakame babo a spinila som v 6tt bola som na pozorovanie v nemocnici a ked ma prepustili isla som k svojmu gyn. Spytala som sa ho ci mi predpise duphaston na udrzanie plodu a ten mi odpovedal, ze nie. Ze nieje to potrebne, lebo ak to male ma byt, tak bude a ak nie tak nie. Ostala som zaskocena.

ejuska2586
20. dec 2016

@lenka_vi1 Ahoj. To je mi hrozne ľúto. Ak sa smiem spýtať, v ktorom týždni si bola? S tým kyretom by som počkala, ak si nebola vo vysokom týždni. Veľa báb sa "vyčistilo" samo a nemuseli ísť na kyret. Je to podľa mňa zbytočný zásah do organizmu.

adria88
20. dec 2016

@lenka_vi1 mrzí ma to 😢 veľa síl prajem a držte sa

lenka_vi1
20. dec 2016

@ejuska2586 no v 6tt sa to zastavilo tak neviem....preslo odvtedy 8 dni. Myslis ze by som mohla zacat v tieto dni krvacat a vycisti sa to samo?

ejuska2586
20. dec 2016

@lenka_vi1 No podla mna ano. Kamaratka cakala dvojicky, prve odislo, druhe potratila v 11tom tyzdni. Odmietla kyret a do par dni zacala normalne krvacat a vycistila sa. Skus podla mna este par dni pockat (po porade s lekarom, samozrejme) a ak sa to nespusti, chod na kyret az potom. Predsa je to lepsie. Telo sa samo vycisti a nemusis cakat 3-6 mesiacov na dalsie snazenie. Ja som predtym potratila na konci 5. tyzdna a pekne som sa vycistila. O dva tyzdne na to prisla normalne ovulka a dnes som uz 7. tyzden. Drzim palce, nech sa ti ten smutok podari akceptovat (prekonat ho asi ziadna zena neprekona nikdy) a aby sa vam potom cim skor zadarilo.

lenka_vi1
20. dec 2016

@ejuska2586 dakujem...do soboty pockam,uvidime

ejuska2586
20. dec 2016

@lenka_vi1 Držím palce, aby to šlo bez kyretu.

vanda12345
20. dec 2016

@lenka_vi1 moja tak som na teba myslela som s tebou nestastna ale uvidis mne ms dosla na 33 den vsetko ok podla apky a ovu asi nabehnem na svoj kratsi cyklus no uvidim v januari snazilkujem stalo sa to 4.11 to pocitam ako november mesiac ked tak skoro dec bude 2 a januar to isti s kym kyretom sa ozaj porad ak bude nevyhnutne tak radsej skor a vsetko bude pohnojene ani sa nenazdame a budeme spokojne tehulkovat

lenka_vi1
20. dec 2016

@vanda12345 dakujem za podporu, som velmi placliva, dufam, ze ma to rychlo preboli...

lenka_vi1
20. dec 2016

@lienocka1988 musim, nic ine mi neostava...noazaj som si nikdy nemyslela ze to je take tazke prekonat to..... dufam, ze sa rychlo zotavim aby sme mohli cim skor zacat odznova.

vanda12345
20. dec 2016

@lenka_vi1 moja kludne po poplac presne vien co prezivas clovek sa tesi a vsetko co k tomu patri a zrazu tito neboj vsetko bude ok Boh dopusti ale neopusti on vie preco to spravil a isto aj ked to boli je to spravne mi nerozumieme ale to krasne a dobre nas este len caka dokonca este lepsie hlavu hore neboj cas to postupne zmierni a este rada na zaver casto sa pristihnes pri myslienke co malo byt no treba pozerat do buducnosti nie minulosti🙂

lenka_vi1
20. dec 2016

@vanda12345 dakujem si velmi zlata...

vanda12345
20. dec 2016

@lenka_vi1 nz sme na jednej lodi a aj prezili sme rovnaku stratu ale jazda strata nam nieco prinesie a my presne vieme ze co teraz co ti kazal lekar cakat?

lenka_vi1
20. dec 2016

@vanda12345 lekar povedal ze v sobotu ma vycisti a potom neviem co dalej....musim sa ho spytat ci mame cakat alebo sa mozeme hned snazit...

lenka_vi1
20. dec 2016

@vanda12345 ale dnes mi uz aj sfuklo brucho tak mozno mi v tieto dni pride aj ms a precisti sa to samo...

kakatulik
20. dec 2016

@lenka_vi1 to ta chce akoze cirgtit na stedry den? divne. Snad sa to spusti same.

kakatulik
20. dec 2016

@lenka_vi1 ach tie preklepy😧

lenka_vi1
20. dec 2016

@kakatulik mala som ist v stredu ale k inemu lekarovi, povedala som ze chcem aby mi to urobil on tak preto v sobotu. V stredu by som prisla na rad iste az vecer a to by som nezvladla to celodenne cakanie nalacno....

vanda12345
20. dec 2016

@lenka_vi1 v sobotu na stedry den o moja tak uvidis co a ako drz sa vsetko bude fajn chce to chvilu cadu a budeme opat tehulkovat

kattky
20. dec 2016

@lenka_vi1 vepa sil prajem

sipka99
20. dec 2016

Ahojte dievcata, tak dnes som bola u Mudr po cca 1/2 rocnom snazeni nech pozrie co a ako, ovulaciu by som mala mat tak koncom tyzdna tak som sa nadejala ze mi povie ze to tam aj vidi ale nic z toho...sliznica 11mm pripravena na uhniezdenie ale folikul nikde :( tak som z toho smutna :( Meriam si aj teplotu a aj budem, a uvidim ze ci aj teplotne to bude zodpovedat tomu co povedal. Dohodli sme sa ze mam prist v januari, spravi folikometriu a ak tam opat nic nebude nasadi dake lieky...
Tie co mate s tymto skusenost, ako to prebiehalo u vas? Co mam ocakavat?
Alebo moze byt aj to ze just je tento mesiac bez folikov?

lauritkatesty
20. dec 2016

@sipka99 a nemohlo to byt tym, ze si uz po ovulke či ?ň11mm je taka sliznica ako po ovu

sipka99
20. dec 2016

@lauritkatesty ano povedal aj to ako moznost teraz ked si to napisala :D som zabudla 🙂 no skusim ti poslet graf ale teplota je taka divoka, nie ako poovulacna..

sipka99
20. dec 2016