Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
no bola som prvýkrát na poradni podľa kalkulačky v 8tt, a dr mi povedal, že je menšie tak 5tt. o týžden, som začala trošku špiniť tak som išla znovu a už nerástlo, takže MA. podľa veľkosti odišlo cca v 6tt. čistenie sa mi spustilo o 10 dní na to.
@lenka_vi1 ahoj je mi to ozaj luto,neboj sa 2xto vyjde!ja som tak isto mala potrat 29.10a bola som 4+5tt!ale mala som byt v 6+4takze 2tyzdne som mala v sebe embrijko ale sama som sa vycistila !po kyrete neviem dokedy treba cakat ale po spontannom mozes hned!zavisi od toho v kolkom tyzdni si potratratila
@lenka_vi1 moja to vazne ja od nedele cakam na tvoje spravy je mi to luto viem co prezivas ano bola som a moj lekar je nazoru dlhsieho cakania ale bola som na kontrole po prvejms vsetko ok po druchej chcem zacat sam vravel aj skor nic sa nedeje moja zlata
lenka_vi ja som bola tiez cca v 6tt neviem nestihla som ist k svojmu nechcela som tak skoro bolo to kratko citim sa fyzicky ok psychicky uz tiez a verim ze teraz to bude presne ako ma byt vela som citala vraj iba u nas a mozno cechach kazu cakat inde nie ale zalezi od priciny tak nejak podobne sa nam to stalo uvidis my to dame drzme si prsty a 🙏
@lenka_vi1 aha .... Bude dobre neboj. Ja som potratila 3 roky dozadu. Povedala sim si, ze asi nebol ten spravny cas. A zase lekar mi povedal, ze ak malo byt chore, alebo mat nejaku vadu, tak je lepsie, ze to odislo. Zase teraz cakame babo a spinila som v 6tt bola som na pozorovanie v nemocnici a ked ma prepustili isla som k svojmu gyn. Spytala som sa ho ci mi predpise duphaston na udrzanie plodu a ten mi odpovedal, ze nie. Ze nieje to potrebne, lebo ak to male ma byt, tak bude a ak nie tak nie. Ostala som zaskocena.
@lenka_vi1 Ahoj. To je mi hrozne ľúto. Ak sa smiem spýtať, v ktorom týždni si bola? S tým kyretom by som počkala, ak si nebola vo vysokom týždni. Veľa báb sa "vyčistilo" samo a nemuseli ísť na kyret. Je to podľa mňa zbytočný zásah do organizmu.
@ejuska2586 no v 6tt sa to zastavilo tak neviem....preslo odvtedy 8 dni. Myslis ze by som mohla zacat v tieto dni krvacat a vycisti sa to samo?
@lenka_vi1 No podla mna ano. Kamaratka cakala dvojicky, prve odislo, druhe potratila v 11tom tyzdni. Odmietla kyret a do par dni zacala normalne krvacat a vycistila sa. Skus podla mna este par dni pockat (po porade s lekarom, samozrejme) a ak sa to nespusti, chod na kyret az potom. Predsa je to lepsie. Telo sa samo vycisti a nemusis cakat 3-6 mesiacov na dalsie snazenie. Ja som predtym potratila na konci 5. tyzdna a pekne som sa vycistila. O dva tyzdne na to prisla normalne ovulka a dnes som uz 7. tyzden. Drzim palce, nech sa ti ten smutok podari akceptovat (prekonat ho asi ziadna zena neprekona nikdy) a aby sa vam potom cim skor zadarilo.
@ejuska2586 dakujem...do soboty pockam,uvidime
@lenka_vi1 Držím palce, aby to šlo bez kyretu.
@lenka_vi1 moja tak som na teba myslela som s tebou nestastna ale uvidis mne ms dosla na 33 den vsetko ok podla apky a ovu asi nabehnem na svoj kratsi cyklus no uvidim v januari snazilkujem stalo sa to 4.11 to pocitam ako november mesiac ked tak skoro dec bude 2 a januar to isti s kym kyretom sa ozaj porad ak bude nevyhnutne tak radsej skor a vsetko bude pohnojene ani sa nenazdame a budeme spokojne tehulkovat
@vanda12345 dakujem za podporu, som velmi placliva, dufam, ze ma to rychlo preboli...
@lienocka1988 musim, nic ine mi neostava...noazaj som si nikdy nemyslela ze to je take tazke prekonat to..... dufam, ze sa rychlo zotavim aby sme mohli cim skor zacat odznova.
@lenka_vi1 moja kludne po poplac presne vien co prezivas clovek sa tesi a vsetko co k tomu patri a zrazu tito neboj vsetko bude ok Boh dopusti ale neopusti on vie preco to spravil a isto aj ked to boli je to spravne mi nerozumieme ale to krasne a dobre nas este len caka dokonca este lepsie hlavu hore neboj cas to postupne zmierni a este rada na zaver casto sa pristihnes pri myslienke co malo byt no treba pozerat do buducnosti nie minulosti🙂
@vanda12345 dakujem si velmi zlata...
@lenka_vi1 nz sme na jednej lodi a aj prezili sme rovnaku stratu ale jazda strata nam nieco prinesie a my presne vieme ze co teraz co ti kazal lekar cakat?
@vanda12345 lekar povedal ze v sobotu ma vycisti a potom neviem co dalej....musim sa ho spytat ci mame cakat alebo sa mozeme hned snazit...
@vanda12345 ale dnes mi uz aj sfuklo brucho tak mozno mi v tieto dni pride aj ms a precisti sa to samo...
@lenka_vi1 v sobotu na stedry den o moja tak uvidis co a ako drz sa vsetko bude fajn chce to chvilu cadu a budeme opat tehulkovat
Ahojte dievcata, tak dnes som bola u Mudr po cca 1/2 rocnom snazeni nech pozrie co a ako, ovulaciu by som mala mat tak koncom tyzdna tak som sa nadejala ze mi povie ze to tam aj vidi ale nic z toho...sliznica 11mm pripravena na uhniezdenie ale folikul nikde :( tak som z toho smutna :( Meriam si aj teplotu a aj budem, a uvidim ze ci aj teplotne to bude zodpovedat tomu co povedal. Dohodli sme sa ze mam prist v januari, spravi folikometriu a ak tam opat nic nebude nasadi dake lieky...
Tie co mate s tymto skusenost, ako to prebiehalo u vas? Co mam ocakavat?
Alebo moze byt aj to ze just je tento mesiac bez folikov?
@sipka99 a nemohlo to byt tym, ze si uz po ovulke či ?ň11mm je taka sliznica ako po ovu
@lauritkatesty ano povedal aj to ako moznost teraz ked si to napisala :D som zabudla 🙂 no skusim ti poslet graf ale teplota je taka divoka, nie ako poovulacna..

@lenka_vi1 ... Leni moja hrozne ma mrzí, že si prišla o bábo ☹ buď silná :-*