icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

matulikm
4. aug 2016

@domci1203 mne po všetkých vyšetreniach zistili že mám nízky progesteron, a že cyklus bol anovulačný. Tak mi hneď moja dala progesterone...15 dní som to brala, a potom prišla pekne mrška. Hneď na to clostil...no moja mi nepovedala, že to spôsobuje cysty...to som si prečítala až tu na MK. Dúfam, že to nebude pravda, v mojom prípade. A hlavne dúfam, že sa zadarí, síce sme ešte len prvý mesiac, čo nám k snaženiu majú pômocť aj tabletky, no želáme si to. Snažíme sa už dlhšie, ale ako som písala, teraz je to prvý kraát za pomoci tabletiek. Dúfam, že ovulka nastane a že sa dočkáme //

domci1203
4. aug 2016

@matulikm mne podobne zistili nizky progesteron preto nam dal tbl snazime sa vyse roka uz zial bez uspechu. Liecim sa na znizenu funkciu stitnej zlazy uzivam lieky ma to. Normy sa mi upravuju tam takze to nema suvis. My sme za pomoci liekov toto druhy mesiac no meska to. Ovu ai nepozorujem proste mame tutu mutu ked pride chut uz sme tomu nechali volny priebeh. Takze neviem co to je zajtra da odpoved tehu test

domci1203
4. aug 2016

@matulikm ovu tento mesiac bola bolo to vidno na hliene.

domci1203
4. aug 2016

@matulikm minuly nie tento 🙂

matulikm
4. aug 2016

@domci1203 my sme sa snažili tiež niekoľko mesiacov - bez úspechu. Preto som šla k mojej, ta urobila preventívnu a vyšlo jej zvýšený testosterón. Odporučila enkokrinologické vyšetrenie. To som absolvovala v Ľubochni. 8 DC a potom následné aj 24 DC. Prvé výsledky vyšli ok. Štítna tiež v poriadku 🙂 a tie druhé z 24.DC vyšli že testosterón mám ok, len znížený progesterón. Doktorka už vedela čo je vo veci, a ako treba postupovať. Takže snažíme sa od utorka prvý krát s tabletkami. Ovu si nesledujem. Skúšali sme to jeden mesiac, a čistý blud. Bolo to vyčerpávajúce. A milovať sa ako na povel bolo strašné ☹ a aj tak nič z toho. Predpokladám, že aj vtedy bol cyklus anovulačný. Takže ja si ani nemerám, ani som nikdy nemerala BT a ovu testy tiež nerobím. Chcem aby to bolo pre nás prirodzené, že sa milujeme, keď máme chuť, a nie keď musíme...nechcela som do toho spadnúť. Veľa báb písalo o tom, ako tomu prepadli, ako tlačili na chlapa, že teraz nie...až o 4 dni...ako to bolo čisto len o robený dieťaťa a nie o milovaní...Ako následne upadol ich "posteľný život"...tak tomu sa ja chcem vyvarovať...

matulikm
4. aug 2016

@domci1203 s tým hlienom som to tiež počula...tak dúfam, že aspoň podľa toho zistím kedy je ovulka - a či vôbec je 🙂

peta_25
4. aug 2016

@martinaj dakujem za tip 🙂

slniecko26
4. aug 2016

@miriamn76 ahoj prave som si urobila test MaybeBaby co myslis je tam ciarka? Ja vidim slabu a neviem co si teda mysliet ci som tehu alebo nie... dakujem

miriamn76
4. aug 2016

@slniecko26 Ahoj. Je tam ciarka urcite si tehu ked ti ju ukazali uz tri testy☺

slniecko26
4. aug 2016

@miriamn76 naozaj? Je taka slaba ze si myslim ci to nie je ten duch. Bola som si dnes kupit inu znacku testu tak som skusila. Zajtra rano skusim s ranneho mocu urobit test. A ty ako nerobila si si este test?

miriamn76
4. aug 2016

@slniecko26 to nie je duch ducha by si musela hladat☺. Nie nerobila ja som mala pred poslednou mrxhou na dvoch testoch ducha a mrcha aj tak dosla nejak mi blbne lebo trvala iba tri dni normalne ju mam 5 dni. Tehu som neni a teraz som 4 dni po ovulke a to som mala este tri alebo styri dni po mrche hnedy vytok pol dna ano pol dna nie. Dako mi to zacina blbnut ale ja uz v mojom veku sa asi ani nemusim cudovat ak sa mi podari otehotniet prirodzene tak to bude zazrak☺

rogiii
Odpoveď bola odstránená
lenka_vi1
4. aug 2016

@mausy21 Ahoj....tak ako dnes? Mňa podbruško naďalej pobolieva rovnako ako kríže a prsia tak dúfame, že neprestane a že MS nepríde....ešte 7 dní musím vydržať do testovania.

mausy21
4. aug 2016

@lenka_vi1 tak super.ja rovnako brucho boli ale prsia len tak ked zatlacim na ne ma bradavky pobolievaju...klasika jak pred mrchu...len som zvedava kedy ta mrcha pride...zajtra rano testujem...dufam ze teplota uz neklesne

lenka_vi1
4. aug 2016

@mausy21 drzim palce aby to zajtra uz bolo ono... 🙂

mausy21
4. aug 2016

@lenka_vi1 dakujem...asi by som sa zblaznila od radosti

tinka881
autor
4. aug 2016

vitaj medzi nami.sme na tom podobne.behom roka som bola 2x kyret,naposledy 17.6.mrcha stale nedosla a zatial nezabrala ani vyvolavacka.tiez sa chceme zacat snazit v oktobri.podla mna si mala uz mrchu.niektore maju skor,akoby ani tehu neboli,ze im hned normalne funguje cyklus

rogiii
Odpoveď bola odstránená
lenka_vi1
4. aug 2016

@mausy21 aj ja 🙂 bola by to neskutocna radost...

mausy21
4. aug 2016

@lenka_vi1 nevies ako ma vyzerat krcok pred mrchu pripadne ak si tehu??

tinka881
autor
4. aug 2016

po prvom kyrete som mavala mrchu jeden den,obcas dva dni.cize sa mozes tesit,ze sa ti rozbehla.tym,ze sa nam to stalo 2x,tak nas caka viac vysetreni,aby zistili pricinu.to by bol ten najkrajsi darcek,keby sme si pod stromcekom nasli // ciarky🙂

rogiii
Odpoveď bola odstránená
tinka881
autor
4. aug 2016

folandrol je pre muza supis vitamin,aj moj ho berie a ja inofolic.jak ti zavidim tu mrchu,aj ja uz chcem.som tyzden od vyvolavacky a ked do tyzdna nic tak zas idem☹potom ma caka dovolenka,tak snad dovtedy sa rozbehne

rogiii
Odpoveď bola odstránená
slniecko26
5. aug 2016

Ahojte baby co myslite je to pozitivne? Test som si robila teraz. Dakujem

renimac
5. aug 2016

@slniecko26 urcite ano 🙂

miriamn76
5. aug 2016

@slniecko26 ano☺

slniecko26
5. aug 2016

@miriamn76 to je uz 4 test co som si robila ale mne sa ta ciarka zda stale slaba nie... preto som na pochybach ci som tehu. Je lepsi perovy test?

miriamn76
5. aug 2016

@slniecko26 chces mat uplnu istotu kup si digitalny clear blu stoji cez 7 euro ale on ti ukaze aj tyzdne ak bude pozitivny

slniecko26
5. aug 2016

@miriamn76 dakujem pojdem si ho kupit lebo som stale na pochybach ci to nie je len duch 😌