Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@renimac no bolia iba po bokoch. No ved počkam do soboty či ms pride. Moja utekam idem na nočnu a tak sa mi nechce.
@butterfly333 budeme čakať 😉
@butterfly333 tak to je super potom .... a pomohli ti?
@michellevendero veru aj mne...prvý krát v živote toto,,som a nervy z toho 😢
@butterfly333 nooo😀
@bagerka test si skúšala ?
Dva a bola som aj u DR na krv, všetko negatívne. Nič ma neboli, nič sa so mnou nedeje...myslím zle ze ovulka bola posunutá bo mi jemne ovu test 7.1. (piatok) ukazal jemnú druhu ciarku. Ale tak som to mala aj minulý mesiac (tiez ovu test v piatok) no narozdiel od tohto mi pak MS prišla v pondelok už som si čaj na objednával a a keď sa milostivý dostavi tak začnem piť....je to nejaká zmes vola sa Nepravidelná menstruace
Ja mám dnes posledný deň mrchy a verím že na dlho 😉 Začala som poctivo piť alchemilkový čajík a od včera aj kotvičník a od zajtra začínam s Inofolik. Tak verím, že tento mesiac sa to podarííí 😉
@butterfly333 ako????????????
@vanda12345 Ahoj moja, dlho som tu nebola, snazite sa uz vo velkom? Som 24. den po kyretazi a sama neviem kedy mam ocakavat ms. Tebe kedy prisla prvá? Po akom čase? Samozrejme sme sa medzitym snazili, nevydrzala som.
@lenka_vi1 fakt??no my az po prvej ms sme skusali aj to prerusovane ano ano ja uz po 2ms a ta prisla ako stary cyklus teda na 24den tak som usudila ze vsetko ok tak preco ee😉mne prisla na 33den ta prva tak snad tebe tak alebo mozno aj skor ci ani vobec???🙂aj take uz bolo
@vanda12345 no bodaj by neprisla potvora.... tak uvidime, zatial to nevyzera na jej skory prichod, ale skor ocakavam az na ten 30.den ak teda pride. Najradsej by som bola keby neprisla samozrejme. Ale ja som sa citila vyborne hned po operacii, krvacanie som mala 1,5 dnove, potom uz len take mini spinenie na papieri, takze som bola v podstate hned fit. Aj ked 2 tyzdne som este oddychovala, tak neviem ci sme vobec trafili ovulaciu.
@lenka_vi1 ty jo si ma prekvapila ze hned takto si to zobrala ale ved kolkym sa to stalo a bolo vsetko oki doki tak teda drim prsty ani ja som vela nekrvacala super ze si mala tolko casu na oddych a zotavenie ak ste skusali snad ste trafili
@vanda12345 ty si uz po ovulacii tento mesiac?
@lenka_vi1 ja necakam v utorok takze moc verim
@vanda12345 ja v stredu budem 28DC. drzim palce nech ti nepride.
@lenka_vi1 dakujem napodobne moja bolo by super keby sme to dali spolu🙂
@vanda12345 akurat mi napadlo ze mna este ani nezacali boliet prsia ako pri pms....tak tovie kedy pride....v kazdom pripade do 6 tyzdnov by mala prist, vsak?
@lenka_vi1 niekde sa uvadza 6-8tt tak neviem mne to skoro do mesiaca tak som bola rad ze som nemusela tak dlho cakat tie moje su take napate ze normal zili vidno ale uz si nechcem a nejdem nic domyslat hladat proste necakam ju a verim ze to tak bude🙏🙂
@vanda12345 otehotniet hned po kyretazi je vraj extra jednoduche....verim ze obe coskoro doplnime statistiku 🙂
Ahojte babule.vcera vecer som dostala MS.nieje moc silna ale je to divne ze mam v tom hlien ako ked mavam ovulku...
aj kusky sliznice 😠
@renimac moja 1dc 😐
@lenka_vi1 mudro pises moja a aj ja tomu verim 😉
@kotatko1232 no tak s tym som sa nestretla snad ti nejaka baba bude vediet poradit😉
@butterfly333 o moja a ja som tak potichu drzala prsty a myslela na teba tak verim ze coskoro🙂
@butterfly333 to fakt?! Tak som verila....
@vanda12345 dakujem moja no žial zasa nič tak zas další cyklus snád.

@butterfly333 no mňa prsia natahuju od začiatku. Boleli, prestali, zas boleli, zas prestali a teraz zas bolia 😀. Takže to môže byť u Teba dobre znamenie 😉. Moc moc držím palce. No ide to teraz fakt rýchlo, sama sa čudujem 🙂.