Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@vanda12345 waw tak sa tesim...pisem spravu
@vanda12345 Gratulka, supiš - tak tentokrát to musí výjsť 😉 držím moc moc palce 🙏
@vanda12345 Joooj. Moc sa tesim s tebou. Krása. Kolko si po kyrete?
@adria88 jej dakujem inu moznost ani nepripustam a tiez sa 🙏 a verim ze bambulka sa tam pekne uhniezdila uchytila a bude pekne rast a drzat sa tam do oktobra🙂
@ejuska2586 ahoj dik dik no 4.11 ako moj lekar nebude nadseny ako sa vyjadril no ja som mu vravela ze nemienim dlho cakat asi v stredu mu zavolam ci treba nejake lieky alebo ako
@vanda12345 toto bábo bude silné a držať sa ako kliešť 😉 uvidíš!!! koľký DC si? a DPO?
@kotatko1232 ja idem v piatok ku gyn.na preventivku tak uvidim čo mi povie. No dnes som 3dc a od vcera ma picha tak jemno v pravom vaječniku. Nikdy som to tak nemala no skusime sex dnes. A snad mi da gyn aj fraxik.
@vanda12345 ale čo to? No gratulujeeeeem a prajem všetko dobre.😘😘
@adria88 mam 24dc a zajtra som ju necakala apka pisala ovu 10 ale ci to takto alebo +-par dni rada by som sama vediet😉ano ano isto bude moja mala bambulka
@majuska77 dakujem snad sa zadarí tento rok.
@butterfly333 no ano tototo aaaaaa som moc stastna dakujem si zlata😇
@vanda12345 užasna spravička. Ja už som zufala snažilkujeme stale ked sa da pred ovu cez ovu po ovu už 3r a nič. No v piatok idem ku gyn uvidim čo mi povie.
@butterfly333 moc ti drzim prsty aj my sme teraz dost snazilkovali 10.1 podla apky mala byt ovu tak 8rano 10rano 11vecer12vecer myslim ze aj 13 sme sa snazilkovali🙂snad pomoze ako navod aj ked tazko asi radit tak skusenej ty aj bt ci ovu a ja nic take
@vanda12345 ja mam od včera 2dc pichanie jemne v pravom vaječníku aj dnes 3dc čitala som že byva ovu aj cez ms sa to može podarit. No tak skusime dnes. Ved robim ovu bt meriam a nič tak nechapem.
@butterfly333 ak teda drzim prsty ved vies ako sa vravi ked Boh chce aj motyka vystreli tak snazte drzim prsty
@vanda12345 Drzim silno palce. My pockame na vysledky vysetreni a ked mi potvrdia, ze som ok, v marci ideme tiez do toho opat 🙂
@ejuska2586 dakujem dakujem ja tomu verim a aj tebe drzim prsty🙂
@vanda12345 Treba verit. Urcite sa Vam to tentokrat podari. Ine si ani netreba pripustat. Ani nevies, kolko optimizmu mi dodal tento tvoj testik. Uz nech sa aj mi snazilkujeme.

@ejuska2586 virim lebo mne ten tvoj tiez aj ked nedopadlo to naj ale ja ine ani nepripustam a moc moc ten mojej bambulke verim😉
@vanda12345 juchuuu blahozelam 😉🤰
@rula jej dik dik ano veru je to juchuuuu😉ja som 🤰pod srdcom mam novy zivot😇❤
Zienky idem si ku vam pre radu a trosku si vyliat ❤ pred 14 dnami som si urobiĺa 1test a vysiel mi dusik na dalsi den ties 1 den som si dala pauzu a potom zase vzdy mi vysiel silnejsi po tyzdni som si urobila znovu a uz boli riadne II podla PM by som mala byt 7+1 ale dnes som bola u doktora a este nebilo srdiecko strasne sa bojim moze sa to este zmenit ze srdiecko sa este nevyvinulo a ze este niesom v tom tyzdni ???
Caute, sprevadza anovulacny cyklus meskajuca menstruacia? Ma niekto skusenost?
@vanda12345 OBROVSKA gratulaacia!🙏🏼😍 tusila som to, ze vam to vyde..tesim sa s tebou a drzim vsetky palce aby bolo vsetko v poriadku❤️
@matik7 moc moc dakujem 😉podla coho si usudzovala??aj ja pekve verim ze to bude presne tak ako ma byt🙏😇a o chvilu mi to potvrdi aj moj lekar
@vanda12345 jeeeeej ja odpadnem..... blahozelam velmi velmi, mne by mala prist v stredu tak uvidime.... zatial nic.... silno drzim palce nech to tentokrat vyjde na jednicku.

@kotatko1232 dikes ano dala som si na to bacha a dost sme sa snazilkovali aaaaaaa vyslo to a dom 🤰som taka stastna a aj trochen mimo s toho