Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@vanda12345 no mne nejde do hlavy ze som nemala vobec pms!! To sa mi nikdy nestalo, preto mam podozrenie ze ovu este nebola.
@lenka_vi1 vie vela babam sa pomeni napr ja ssma som teraz mala menej hlienu cez ovu
@vanda12345 tak uz asi neostava nic ine len cakat co bude a preistotu este parkrat sa posnazit o babatko
@lenka_vi1 jasan to nie na skodu a te e takto bolo povedane ze mozete hned skusat ci to ty sama si sa tak rozhodla
@vanda12345 vies co, lekar mi neopovedal ze treba cakat, a ja som sa citila uplne super tak som si povedala ze preco cakat. Preto sme skusili hned. Babatko velmi chceme a tiez uz aj roky utekaju ako voda tak nechceme cakat. P.S. taha mi na 32 🙂)
@lenka_vi1 no js budem mat v marci 33 jasne aj tak sa lisia nazory nie je to take striktne takze asi to az take nepidstatne vela na mk temy okolo kyreth a tych veci proste a tam vela bab ze vraj v zahraničí vobec take nekazu a ved uvidis drzim prsty 👍🙏
@vanda12345dakujem krasne, velmi by som chcela s tebou tehulkovat, vsak uz sa tu sledujeme vecnost...
@lenka_vi1 no ano abo od leta kex som sa tu dotrepala a uz dalsi rok bolo by to fakt super keby sme vsetko spolu prežívali 😉
@vanda12345 no ak o tyzden nastanu nejake zmeny a ms nikde tak v stredu otestujem...
@lenka_vi1 tak snad to tak bude ze nepride a testik pekne //joj keby sme vsetky co sme presli stratou sa stretli v novej skupine😎
@lenka_vi1 Ahoj. Ty si po kyrete? Ja som dnes 26dc a ovulacia stale nebola. A podla lekara by mal prist menzes tento, alebo buduci tyzden, tak som zvedava. Tak neviem. Ale drzim palce, aby si ty bola po ovulke a zadarilo sa vam. My cakame tie 3 mesiace a zatial si porobim potrebne vysetrenia, kedze to bol moj 2 potrat a hned za sebov.
@ejuska2586 tak mi je luto, ano , 28.12 som bola na cisteni, po 2 tyzdnovej pauze sme sa rozhodli ze skusime opat, dakujem za graf, myslim, ze som na tom podobne, v kazdom pripade chcem este skusat az kym nepride ms tak snad sa zadari. Medzitym som si dala spravit vysetrenia tak uz len cakame na vysledky.
@ejuska2586 inak dlho som tu nebola, ale verila som, ze to druhe tehotenstvo po potrate naozaj dopadne dobre, tesila som sa s tebou.... aky problem si mala? Nerastlo ti embryjko alebo tam od zaciatku vobec nebolo? My sme si dali spravit vys. na imunitu a trombofiliu.
@lenka_vi1 Rastlo, len sa prestalo vyvijat. Ja mam zatial hematologiu, cakam na vysledky+nejake stery. Podla vysledkov potom imunologia a genetika.
@ejuska2586 na gyn mi sestricka povedala ze ta trombofilia je dnes taka bezna jak chripka 🙂 verim vsak ze ten potrat bol len blba nahoda a vsetky vysledky budu ok.,,,vysledky z hematologie budem mat o mesiac.
Caute baby ako žijete 🙂🙂🙂 ja som tu nebola asi 2-3 mesiace poriadne 🙂🙂
@ignorantka no vitaj! a ty ako? Pochval sa nam
@lenka_vi1 nie je čím v zmysle tehotenstva, tak len užívam život a prácu a manžela 🙂 Nemeriam BT ani nesledujem ovuláciu 🙂
@ignorantka no si predstav aký postoj 🙂 ja tiež tento mesiac strašne lajdáčim...nič nesledujem, to by bol zázrak keby to práve teraz vyšlo.
@lenka_vi1 dokonca ani na to nemyslím 😂 Ze kebyyyyyy... neviem ako sa to dá vypnúť, nemam na to recept, proste sa to stalo, ze "len" sexujeme
@ejuska2586 este som sa chcela spytat.... akoto ze ti lekar povedal ze tento tyzden by ti mala prist ms? Predpoklada anovulacny cyklus? Lebo ja stale chcem verit ze ta ovulacia mi estelen pride.
@lenka_vi1 Ja tiez v to dufam. Povedal to na zaklade stavu sliznice. Pre mna je teraz najdolezitejsie, nech pride cim skor mrcha.
@ejuska2586 hm, tak to si ma velmi nepotesila....no do tej nedele teda budem merat bt a uvidim ci zacne stupat,, lebo uz by bolo nacase ak by bola ovu v plane....
@lenka_vi1 Ved uvidis. Nechame sa prekvapit.
51DC..digitálny tehu test negatívny, objednám sa na vyvolavacku...
@ejuska2586 ahoj, tak ako teplotka? Stupas uz? Ja dnes este nizsia, z 36,6 na 36,5 tak mozno zajtra zacnem stupat, dufajme.
@lenka_vi1 Ja som dnes stupla z 36,4 na 36,6. Tak som zvedava, co bude dalej...
@ejuska2586 som zvedava na zajtrajsiu...mozno ovulka pride len teraz
@lenka_vi1 Možno. To by bol gol-takto na narodky😀

@lenka_vi1 moha js az tsky odbornik nie som po kyrete je vsetko mozne😉