Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@lenka_vi1 nestresuj my sme snazilkovali dost dost 10 pisala apka ovu 8rano 10rano 11vecer 12vecer a myslim ze aj 13🙂uvidis len nestresuj 😉
@vanda12345 dakujem za navod 🙂 beriem si ....
@lenka_vi1 nz moja tazko s tym dozrievanim spermii takze rano vecer striedat a bude ok😉
@vanda12345 naplanovane...kedze moj robi na smeny ja to musim riadne planovat 🙂 tento mesiac nam to vyjde celkom pekne aj s tvojim navodom 🙂 dufam, ze bude ovu 14 DC ako obvykle.
@vanda12345 ahoj ..cize potvrdil ze si tehulka 😉ja si idem kupit tie ovu testy a idem skusit tento mesiac ci mi ukaze // silne.lebo som este nikdy neskusala ovu testy...mozno 1x zo srandy ci ukaze // alebo nie....
@lenka_vi1 tak drzim prsty aby to tak bolo neviem ci navod ale cim viac tym vacsia sanca a teraz ked je vsetko vycistene je velka sanca🙂
@kotatko1232 ano ano je to potvrdene tak skus ja som nikdy nic ani ovu ani bt nic take proste cca ked vies kedy mas ovu okolo toho datumu sa snazilkovat a isto budu // 🙂
Dievčatá poraďte vy ste skúsenejšie . Chcem začať merať bazalku a aj s ovulacnymi testami až viem či a kedy vôbec ovulácia je . No keďže som to ešte nikdy nerobila neviem čo ako kedy ako to má vyzerať prebiehať aký má byť teplomer. Jednoducho neviem nič a môžte mi to vysvetliť kľudne ako debilovi 😊😊😊🙏
@mia91 Ahoj, meriam BT a tiež som z toho bola mimo, ale je to veľmi jednoduché. Merať musíš vždy v tú istú hodiny ráno po prebudení +- 30 min. rozdiel. Tak si zapisuješ do grafu a pekne spájaš do krivky. V deň kedy teplota bude úplne na minime oproti predošlým teplotám znamená, že sa blíži ovu. Ak po tomto bode začne 3 po sebe nasledujúce merania teplota výraznejšie stúpať znamená že ovulácia prebehla tip top 🙂 Takto by mala byť hore až do ms kedy tesne pred začne klesať.
Ovulačné testy som nikdy neskúšala, radšej merám BT.
Ahojte.už viac ako rok si hovorím,že budem zvládať keď pride ms a úspešne to ten viac ako rok nezvládam... Znova tie pocity ze viem ze každú chvíľu sa ms spustí a predstava o //ciarkach znova preč.ale stále si predstavujem ako by som to oznámila manzelovi😉 pri ms,predstava preč,slza a znova od začiatku.ale odkedy som sa pridala k tejto skupine,zvládam to lepšie;)
A vy sa už koľko snažíte?... u mňa vsetky vavríny hneď mali takže samé maličké deti ,všetci vysmiaty a nachádzajúci tie pohľady...typu a vy?kedy si urobíte takého krásneho ako my?
som 7 DC a BT teplota vcera 36,4 a dnes prepad na 36,1. Nie jej to veľa?? Zeby ovu prisla tak skoro?
@smejko18 presne to iste prezivam,zakazdym si uz predstavujem ako to oznamujem manzelovi a kedy bude na tom navhodnejsi cas a potom bum pri ms a si nadavam ze na co som si zase robila iluzie.Ale jedneho dna sa to podari.Teraz som 29DC, a bojim sa zase tomu verit.No ale tak uvidime v piatok, v sobotu.
@ejuska2586 Ahoj, prosim ta, vsimla som ze si mala teraz ovulaciu az na 23 DC. Mala si to stale takto, alebo si predtym mala pravidelne cykly s ovulaciou na cca 14 DC? Nerozumiem preco som mala teraz taky skok BT na minimum uz 7 DC.
Zienky prosim modlite sa somnou zajtra ma caka dalsia kontrola a ja dufam ze uvidime ❤ naposledy ho este nebolo vydiet 🙏🙏
@marienka4 budem na teba mysliet.... viem ako sa citis, tiez som mala velky strach z kontroly. Zajtra nam pekne napis ze si pocula to krasne malicke srdiecko 🙂 so srdieckom treba pockat do 10tt. lebo za tyden sa toho moze vela zmenit. Je pravda ze by malo byt uz okolo 7. tyzdna ale nie vzdy to tak je a objavi sa neskor az okolo 9tt. Takze neboj sa, ak embryjko podrastlo je velka sanca ze sa srdiecko skor ci neskor objavi.
@lenka_vi1 Mavala som vzdy na 13dc. Ale teraz som po kyrete, takze je normalne, ze sa ovulacia posunula. Kym si telo uvedomilo, ze nie je tehotne a ma ovulovat...
@ejuska2586 tak to bude asi tym, lebo este sa mi to nestalo, teploty mam takto 36,4 - 36,1 - a dnes 36,3 tak predpokladam ze to bola naozaj ovulacia v tieto dni aj ked som len 8 DC.

@vanda12345 no fajn, tak teším sa s tebou.... my sme zajtra 7 DC uz sa zacinam pripravovat na ovu dufam, ze trafime! Vzdy ma strasne stresuje fakt, ze sa netrafime.