Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky
Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.
@slniecko26 toto je duch ja som ich mala a bolo z toho velkeee prd☺tvoje ciarky su pekne vidiet☺
@mausy21 ahoj tyzden mi meska mrcha. Ja som pred mesiacom vysadila HAK a nemozem uverit ze by sa nam zadarilo na 1x! Pri malej sme sa snazili 3 mesiace. A ja som si ani nemyslela ze budem tehu lebo ked som vysadila HAK tak aj 6 mesiacov som nemala mrchu. Ale ako som vas tu citala tak len tak som si urobila test vobec som nedufala ze by som mohla byt tehu!!!! A stale tomu nejako neverim....
@renimac popravde ja tomu tiez nemozem uverit ze sa nam podarilo na 1x ani vo sne by ma to nenapadlo!!!! Pre mna je to tiez zazrak a teda naozaj som tehu pojdem si kupit este perovy test ci mi nieco potvrdi
ja som dnes 21.DC a 3-4 DPO. Včera aj dnes mám taký čudný pocit- tlak či bolesť v podbrušku. Uvidíííme čo z toho bude 😉
@miriamn76 uz je to snad iste. Kupila som si ten test co si mi hovorila. Velmi sa tesim 😊
@lenka_vi1 ja som bola doteraz v pohode ale tento tyzden zacali strasne boliet krize ale ze hroza,bradavky bolia,a spodok brucha+vajecniky ako na kramy bolesti ze des,ale to dobre poznam z tehulkovania z pred 10rokov pri dcere,cele tehotenstvo som skoro preplakala v krcoch,ale vraj to bolo normalne.Takze teraz viem ze ma caka asi ten isty priebeh.
@slniecko26 tak to je super, nech teda ziadne nepridu aby bolo pre teba tehotenstvo co najpohodlnejsie 🙂
@lenka_vi1 ahoj a ty máš nejaké príznaky? Lebo teda ja som bola u lekára a mi povedal, že ked teda chceme bábo, máme sa pokúsiť štvrtok, piatok 🙂 tak sme v piatok na to išli... a dnes (sobota) mám také divné pocity v podbrušku..neviem, či si to namýšľam, alebo sa fakt niečo deje :D
tak ja som si dnes tiež robila test... viem že je ešte skoro, ale nevydržala som. Zatiaľ však iba 1 čiarka. Dnes som iba 23.DC, 6.DPO. Ale už ma 4 dni pobolieva tlačí? v podbrušku. tak ako pred menzesom, alebo akoby so tam mala bublinu 🙂 tak uvidíííme

@miriamn76 urobila som aj negativ