icon

Od leta do Vianoc 2016 budeme tehuľky

tinka881
23. jún 2016

Tym,kt.sa to nepodarilo do maja alebo aj podarilo a neuspesne,tak zakladam novu skupinu.Verim,ze rok 2016 budeme mat brusko a hlavne to zvladneme do uspesneho konca.

slniecko26
5. aug 2016

@miriamn76 urobila som aj negativ

slniecko26
5. aug 2016

@slniecko26 horny je zo vcera a dolny z dnes rana. Co myslis?

mausy21
5. aug 2016

@slniecko26 jej super....kolko dpo si?gratulujem

miriamn76
5. aug 2016

@slniecko26 je tam nie je to duch☺

miriamn76
5. aug 2016

@slniecko26 toto je duch ja som ich mala a bolo z toho velkeee prd☺tvoje ciarky su pekne vidiet☺

lenka_vi1
5. aug 2016

@slniecko26 blahoželám 🙂 nech čiarka silnie a babatko pekne rastie ...

mausy21
5. aug 2016

@lenka_vi1 videla si test???och joj

slniecko26
5. aug 2016

@mausy21 ahoj tyzden mi meska mrcha. Ja som pred mesiacom vysadila HAK a nemozem uverit ze by sa nam zadarilo na 1x! Pri malej sme sa snazili 3 mesiace. A ja som si ani nemyslela ze budem tehu lebo ked som vysadila HAK tak aj 6 mesiacov som nemala mrchu. Ale ako som vas tu citala tak len tak som si urobila test vobec som nedufala ze by som mohla byt tehu!!!! A stale tomu nejako neverim....

mausy21
5. aug 2016

@slniecko26 v dobrom ti zavidim..my sa snazime a snazime..a nic...och

renimac
5. aug 2016

@mausy21 my uz 3 roky... ja fakt nechapem ako sa niekomu podari na 1x 😒

slniecko26
5. aug 2016

@renimac popravde ja tomu tiez nemozem uverit ze sa nam podarilo na 1x ani vo sne by ma to nenapadlo!!!! Pre mna je to tiez zazrak a teda naozaj som tehu pojdem si kupit este perovy test ci mi nieco potvrdi

renimac
5. aug 2016

@slniecko26 tehu si, nie je o com.

jaruskatt
5. aug 2016

ja som dnes 21.DC a 3-4 DPO. Včera aj dnes mám taký čudný pocit- tlak či bolesť v podbrušku. Uvidíííme čo z toho bude 😉

lenka_vi1
5. aug 2016

@mausy21 Ahoj, nevidela, kde je?

mausy21
5. aug 2016

@lenka_vi1 mas ho v ip

lenka_vi1
5. aug 2016

@mausy21 uz som pozrela, odpisane

slniecko26
5. aug 2016

@miriamn76 uz je to snad iste. Kupila som si ten test co si mi hovorila. Velmi sa tesim 😊

nikolienko
5. aug 2016

@slniecko26 gratulujem 🙂

miriamn76
5. aug 2016

@slniecko26 parada velka gratulka uz nemusis pochybovat☺

lenka_vi1
5. aug 2016

slniecko26 Ahoj, mala si aj nejake skore priznaky?

dejna20
5. aug 2016

@renimac tak vidis ja som ciste ufo. Prvy na prvykrat a druhe robi obstrukcie. 😤

renimac
5. aug 2016

@dejna20 no, tak ja som oberufo 😀 ani po 3 rokoch dieta doma nemame a to mame encyklopedicke vysledky 😠 .

slniecko26
5. aug 2016

@lenka_vi1 ja som nemala vôbec žiadne a ani nemám zatiaľ .

simisk
5. aug 2016

@lenka_vi1 ja som bola doteraz v pohode ale tento tyzden zacali strasne boliet krize ale ze hroza,bradavky bolia,a spodok brucha+vajecniky ako na kramy bolesti ze des,ale to dobre poznam z tehulkovania z pred 10rokov pri dcere,cele tehotenstvo som skoro preplakala v krcoch,ale vraj to bolo normalne.Takze teraz viem ze ma caka asi ten isty priebeh.

lenka_vi1
6. aug 2016

@simisk no presne to brucho a sem-tam pichne po stranach, samotne bradavky ma nebolia, ale tlaky v podbrusku su stale a dost neprijemne, bud to bude tehotenstvo ale taka silna MS ze az... do MS este 6-7 dni takze test este nerobim, ale tento stav mam uz tyzden.

lenka_vi1
6. aug 2016

@slniecko26 tak to je super, nech teda ziadne nepridu aby bolo pre teba tehotenstvo co najpohodlnejsie 🙂

souhait
6. aug 2016

@lenka_vi1 ahoj a ty máš nejaké príznaky? Lebo teda ja som bola u lekára a mi povedal, že ked teda chceme bábo, máme sa pokúsiť štvrtok, piatok 🙂 tak sme v piatok na to išli... a dnes (sobota) mám také divné pocity v podbrušku..neviem, či si to namýšľam, alebo sa fakt niečo deje :D

lenka_vi1
7. aug 2016

@souhait neviem ci priznaky ale od 14DC ma bolia prsia a mam tlaky v podbrusku ako na MS. Na PMS sa mi to zda skoro ale tak cakam ci MS pride alebo nie a az potom otestujem 🙂

mausy21
7. aug 2016

@souhait jeden po sexe nemozes mat ziadne priznaky.max ovulacne.

jaruskatt
7. aug 2016

tak ja som si dnes tiež robila test... viem že je ešte skoro, ale nevydržala som. Zatiaľ však iba 1 čiarka. Dnes som iba 23.DC, 6.DPO. Ale už ma 4 dni pobolieva tlačí? v podbrušku. tak ako pred menzesom, alebo akoby so tam mala bublinu 🙂 tak uvidíííme